"żołnierzu na forum mogę pisać na maila nie bo wszyscy by znali żadnej tajemnicy wojskowej nie ujawniamy wiedz napiszę Ci dalej jeżeli jesteś sprawny fizycznie to jeszcze zastaje AGAT Gliwice jednostka powstała rok temu zaliczasz sprawność fizyczną i oczywiście selekcja ale ciężko ją przejść może moje wskazówki pomogą Ci próbować warto bo jeżeli się nic nie zmieni to zostajesz na lodzie i po 12 latach podziękują zastanawiam się skoro jesteś w dzimwnowie dlaczego nie pomyślałeś o Formozie to by było na tyle pozdrawiam serdecznie Ciebie wszystkich żołnierzy w kraju i Tych na misji szczególnie bo im jest najciężej nie wszyscy wrócą z taką psychika jaką wyjechali zrobiłam błędy ale juz nie poprawiam bo piszę bez okularów życzę powodzenia jeśli chcesz to odpisz ja odczytam pora na sen do rano na 7.30 do pracy " _________________ This user's signature has been disabled
ciekawe ile bym musial zaplacic za te wszystkie pociski na kolbe, kozakapl, tardka itd. itd. wylalem tony nienawisci _________________ This user's signature has been disabled
Przeciez jakby ktos przefiltrowal moje wszystkie posty z dwojki, szczegolnie z lat 07 - 09 to bym do konca zycia tego nie splacil. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
prawdy nie oszukasz, ze jest zwyklym smieciem bez przyszlosci
hahahahah ty kurwo biedna ; DDDDDDD boli ci ze jestes z patologicznej rodziny a ja z mareczgiem mamy świetlaną przyszlosc przed sobą _____________________
"żołnierzu na forum mogę pisać na maila nie bo wszyscy by znali żadnej tajemnicy wojskowej nie ujawniamy wiedz napiszę Ci dalej jeżeli jesteś sprawny fizycznie to jeszcze zastaje AGAT Gliwice jednostka powstała rok temu zaliczasz sprawność fizyczną i oczywiście selekcja ale ciężko ją przejść może moje wskazówki pomogą Ci próbować warto bo jeżeli się nic nie zmieni to zostajesz na lodzie i po 12 latach podziękują zastanawiam się skoro jesteś w dzimwnowie dlaczego nie pomyślałeś o Formozie to by było na tyle pozdrawiam serdecznie Ciebie wszystkich żołnierzy w kraju i Tych na misji szczególnie bo im jest najciężej nie wszyscy wrócą z taką psychika jaką wyjechali zrobiłam błędy ale juz nie poprawiam bo piszę bez okularów życzę powodzenia jeśli chcesz to odpisz ja odczytam pora na sen do rano na 7.30 do pracy "
wyrok skazujacy za jakis belkot starego pedala to duzo ale kurwa chlopakom nalezy sie odrobina szacunku, mam kolezkow co byli i jeszcze wiecej tych ktorzy wlasnie szkola sie na 12 zmiane, fakt ze robi sie to dla pieniedzy ale szweje w patrolach maja przejebane
The soldier fights for the hippys rights to protest against that soldier.
The soldier fights for the politions rights to send that soldier to war.
The soldier fights for buisness mans rights to make money.
The soldier fights for the policemans rights to arrest that soldier.
The soldier fights to so that you may all sleep at night.
The soldier fights for religion so that you may all believe what you wish.
The soldier fights so you can sit there and make your posts on the internet, even the ones bashing him.
The soldier fights for his flag, for his country, for his life.
The soldier fights for those he loves and cares about.
They do it for you. Maybe not all of them, but the majority. Show some fucking respect kids,
for real men who have the balls to do what you can't.
"żołnierzu na forum mogę pisać na maila nie bo wszyscy by znali żadnej tajemnicy wojskowej nie ujawniamy wiedz napiszę Ci dalej jeżeli jesteś sprawny fizycznie to jeszcze zastaje AGAT Gliwice jednostka powstała rok temu zaliczasz sprawność fizyczną i oczywiście selekcja ale ciężko ją przejść może moje wskazówki pomogą Ci próbować warto bo jeżeli się nic nie zmieni to zostajesz na lodzie i po 12 latach podziękują zastanawiam się skoro jesteś w dzimwnowie dlaczego nie pomyślałeś o Formozie to by było na tyle pozdrawiam serdecznie Ciebie wszystkich żołnierzy w kraju i Tych na misji szczególnie bo im jest najciężej nie wszyscy wrócą z taką psychika jaką wyjechali zrobiłam błędy ale juz nie poprawiam bo piszę bez okularów życzę powodzenia jeśli chcesz to odpisz ja odczytam pora na sen do rano na 7.30 do pracy "
wyrok skazujacy za jakis belkot starego pedala to duzo ale kurwa chlopakom nalezy sie odrobina szacunku, mam kolezkow co byli i jeszcze wiecej tych ktorzy wlasnie szkola sie na 12 zmiane, fakt ze robi sie to dla pieniedzy ale szweje w patrolach maja przejebane
The soldier fights so you can sit there and make your posts on the internet, even the ones bashing him.
They do it for you. Maybe not all of them, but the majority. Show some fucking respect kids,
moze tez zostan zolnierzem
zdechniesz i bedzie spokoj wreszcie
moze tez zostan zolnierzem
zdechniesz i bedzie spokoj wreszcie
to moj aktualny zawod, ale nie sluze w jedn. liniowej, odpowiadamy za zabezpieczenie dwl.niestety na zaden pkw nie pojade bo jestem zwyczajnie za dobry i w pewnym sensie niezastapiony i przelozeni mnie nie puszcza ;d
ja swoją moge poprosić, ty chyba nie za bardzo. BIEDA
ja po pierwsze nie musze, i po drugie to wstyd prosic cos matke w tym wieku jebana niedorajdo zyciowa _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum