zaloze sie ze twoi przodkowie tez byli cyganami albo romami, skads ta bieda umyslowa i materialna musiala sie wziac
twoja matka stara kurwa puszczala sie z romami po kryjomu i wypadl jej z pizdy taki bekart jak ty, wypierdalaj tepy chuju bez szkoly _________________ This user's signature has been disabled
never, odpowiadanie na posty kozaka to zaczyna sie robic przegrana, ile mozesz kurwa toczyc piane z ryja na tego prostego jak cep trolla _____________________
http://www.nacjonalista.pl/2012/10/02/serbia-sukces-nacjonalistow-parada-zboczencow-zakazana/
najpierw rosja, teraz serbia...
dlaczego ja nie wierze, ze w Polsce i tak nie zakaza tego pedalskiego guwna?
po co oni wogole paraduja, zeby tylko sie pokazac czy zeby cos w ten sposob ugrac?
zeby niszczyc wartosci spoleczenstwa. niestety sciagaja sie siebie bezrozumne masy (nawet nie-homosiow rzecz jasna) - palikotow, itd.
z tego, co mowil, np. korwin to wiekszosc homosiow wolalaby, zeby tych parad nie bylo. w sumie ciezko sie dziwic, bo kazdy ma ich gdzies, a jak zaczynaja to promowac to ludzie sie wkurwiaja.
Last edited by SilentSpamer on 02 Oct 2012 05:21 pm; edited 2 times in total
http://www.nacjonalista.pl/2012/10/02/serbia-sukces-nacjonalistow-parada-zboczencow-zakazana/
po co oni wogole paraduja, zeby tylko sie pokazac czy zeby cos w ten sposob ugrac?
zeby niszczyc wartosci spoleczenstwa. niestety sciagaja sie siebie bezrozumne masy (nawet nie-homosiow rzecz jasna) - palikotow, itd.
z tego, co mowil, np. korwin to wiekszosc homosiow wolalaby, zeby tych parad nie bylo. w sumie ciezko sie dziwic, bo kazdy ma ich gdzies, a jak zaczynaja to promowac to ludzie sie wkurwiaja.
w kazdej grupie spolecznej znajda sie zawsze ochujalcy ;d
i "ocipialcy" tez - "cza byl alternatyfnym". Niestety media potrafia dobrze manipulowac i ludzie lykaja rozne gowno. Na szczescie zwykle "prosty chlop" to "swoje wie" - innymi slowy intuicja i wychowanie we wzorach danej kultury jest istotne. Gorzej jak indoktrynacja zacznie sie od najmldoszych lat.
dzieciakom z izraela tez mozgi piora - niestety na nasza - swiata - niekorzysc.
Rok temu domagali się ustawy o związkach partnerskich. W tym nie wiadomo co wymyślą.
Sam do homoseksualistów nic nie mam - zawsze byli, są i zawsze będą. Nawet nie traktuję ich przypadłości jako choroby, tylko jako odstępstwo od normy - dewiację.
Natomiast głęboko wierzę w to, że działalność homoseksualnego lobby ma na celu rozkład zdrowego modelu rodziny, pokazanie, że można żyć inaczej, stopniową jego degradację i ostateczne zniszczenie. Ludzie ci stosują technikę "trzech kroków" powoli i stopniowo oswajając społeczeństwo z rzeczami, które w normalnym państwie i społeczeństwie nie powinny mieć miejsca.
Dlatego też jestem przeciwny takim marszom i uważam, że działalność tego homoseksualnego lobby powinna być monitorowana, a ludzie odpowiedzialni za ten cyrk działający przeciwko Narodowi i Państwu Polskiemu powinni być ścigani z urzędu i sądzeni bardzo surowo.
Rok temu domagali się ustawy o związkach partnerskich. W tym nie wiadomo co wymyślą.
Sam do homoseksualistów nic nie mam - zawsze byli, są i zawsze będą. Nawet nie traktuję ich przypadłości jako choroby, tylko jako odstępstwo od normy - dewiację.
Natomiast głęboko wierzę w to, że działalność homoseksualnego lobby ma na celu rozkład zdrowego modelu rodziny, pokazanie, że można żyć inaczej, stopniową jego degradację i ostateczne zniszczenie. Ludzie ci stosują technikę "trzech kroków" powoli i stopniowo oswajając społeczeństwo z rzeczami, które w normalnym państwie i społeczeństwie nie powinny mieć miejsca.
Dlatego też jestem przeciwny takim marszom i uważam, że działalność tego homoseksualnego lobby powinna być monitorowana, a ludzie odpowiedzialni za ten cyrk działający przeciwko Narodowi i Państwu Polskiemu powinni być ścigani z urzędu i sądzeni bardzo surowo.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum