o kurwa, wreszcie nowy tekst
a jednak nie, panie 162 xDDDD
Widzę, że masz jakiś kompleks odnośnie ludzi niskiego wzrostu. Cisnę cię elegancko, choć wiem, że nie powinno się dokuczać ludziom ułomnym, stanowiącym gorszy materiał ludzki.
No ale cóż, taki los nadczłowieka.
/e: Gimbus to stan umysłu, a nie kwestia wyglądu, czy wzrostu, ty niedouczony, żałosny cepie.
Last edited by srubokret on 02 Nov 2012 08:09 am; edited 3 times in total
Widzę, że masz jakiś kompleks odnośnie ludzi niskiego wzrostu. Cisnę cię elegancko, choć wiem, że nie powinno się dokuczać ludziom ułomnym, stanowiącym gorszy materiał ludzki.
No ale cóż, taka los nadczłowieka.
ty to spierdalaj
jestes niski, biedny, nigdy nie ruchałes, sluchasz jakeigos gowna dla brudasow a twoja matka to jebana kurwa
No ale cóż, taki los nadczłowieka.
/e: Gimbus to stan umysłu, a nie kwestia wyglądy, czy wzrostu, ty niedouczony, żałosny cepie.
ta ty kurwa bezrobotny smieciu, szczekasz w internecie bo w realu jakbys tylko pisknal to polecialbys na 1 cepa
ty kurwo _____________________
gadasz że wzrost nie jest taki ważny, i coś o kompleksach, a prawda jest taka że gdybym miał 162 cm wzrostu, to pewnie bym popełnił samobójstwo, o czym na bank myślałeś już setki razy
Last edited by Pszyjaciel on 02 Nov 2012 08:11 am; edited 1 time in total _____________________
ta ty kurwa bezrobotny smieciu, szczekasz w internecie bo w realu jakbys tylko pisknal to polecialbys na 1 cepa
ty kurwo
Takich cepów jak ty łamie mój 14 letni, chory na zespół Downa kuzynek. Ja nawet podchodzić nie muszę, hehe.
Pszyjaciel wrote:
gadasz że wzrost nie jest taki ważny, i coś o kompleksach, a prawda jest taka że gdybym miał 162 cm wzrostu, to pewnie bym popełnił samobójstwo, o czym na bank myślałeś już setki razy
Wiesz, ludzie mają większe problemy w życiu niż jakiś pierdolony wzrost, czy co tam chujowego nie wymyślisz.
Jeżeli faktycznie z tak NISKIEJ pobudki, pierdolnąłbyś samobója, to jesteś fest ułomnym człowiekiem.
/e: Nieułożonym psychichicznie, hehe ;D
Last edited by srubokret on 02 Nov 2012 08:16 am; edited 2 times in total
marian ty kurwo po jakims podludzkim kierunku studiow, dawaj adres, kurwa kurwoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum