|
| Author |
Message |
Sisio
Group: Members Joined: 06 Apr 2010 Posts: 1862 Gold: 5.63

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#21 Posted: 14 Nov 2012 10:20 am Post subject: |
|
|
| ja ide przez prage i nawet mnie nikt nie tknie |
|
| Back to top |
|
 |
laajt
Group: Members Joined: 27 Nov 2011 Posts: 245 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#22 Posted: 14 Nov 2012 02:10 pm Post subject: |
|
|
bo jak chodzisz o godzinie 12 w poludnie to nie masz sie czemu dziwic xd
poza tym juz na pradze chyba sie cos uspokoilo bo kurwa ostatnio smigalem grubo w nocy sam i nie dostalem wpierdol ani nie pokrolili mnie mimo tego ze szedlem sam a mijalem z cztery razy takie wieksze ekipy _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#23 Posted: 14 Nov 2012 03:51 pm Post subject: |
|
|
| laajt wrote: | bo jak chodzisz o godzinie 12 w poludnie to nie masz sie czemu dziwic xd
poza tym juz na pradze chyba sie cos uspokoilo bo kurwa ostatnio smigalem grubo w nocy sam i nie dostalem wpierdol ani nie pokrolili mnie mimo tego ze szedlem sam a mijalem z cztery razy takie wieksze ekipy |
temat ten poruszalem przy okazji Moniki co zarzucala, ze brud z Pragi poznaje, iz na Pradze od dawna jest spokojnie i rowniez wielokrotnie przechadzalem sie po nocy nie bedac ani razu zaczepiony, nawet awantury pod kamienicami nie slyszalem jak do tej pory z kolei co innego mozna spotkac w Pruszkowie _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#24 Posted: 14 Nov 2012 04:36 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | laajt wrote: | bo jak chodzisz o godzinie 12 w poludnie to nie masz sie czemu dziwic xd
poza tym juz na pradze chyba sie cos uspokoilo bo kurwa ostatnio smigalem grubo w nocy sam i nie dostalem wpierdol ani nie pokrolili mnie mimo tego ze szedlem sam a mijalem z cztery razy takie wieksze ekipy |
temat ten poruszalem przy okazji Moniki co zarzucala, ze brud z Pragi poznaje, iz na Pradze od dawna jest spokojnie i rowniez wielokrotnie przechadzalem sie po nocy nie bedac ani razu zaczepiony, nawet awantury pod kamienicami nie slyszalem jak do tej pory z kolei co innego mozna spotkac w Pruszkowie |
spierdalaj kurwa plesc nieurodzaj spierdolenia gdzie indziej _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#25 Posted: 14 Nov 2012 04:37 pm Post subject: |
|
|
| kozakpl wrote: |
spierdalaj kurwa plesc nieurodzaj spierdolenia gdzie indziej |
jestes pierdolonym mikrobem intelektualnym, wiec zamknij pysk, bo dla ciebie popyt kojarzy sie z popedem seksualnym ty jebany bezmozgi cyklopie _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Mexter
 Group: Members Joined: 07 Jul 2010 Posts: 1526 Gold: 13.37 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#26 Posted: 14 Nov 2012 04:40 pm Post subject: |
|
|
Nic tu po piesciach gdy bron maszynowa w mych objęciach _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
guwniarz
 Group: Members Joined: 01 Jan 2011 Posts: 2946 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#27 Posted: 14 Nov 2012 05:51 pm Post subject: |
|
|
| Mexter wrote: | | Nic tu po piesciach gdy bron maszynowa w mych objęciach |
;DD |
|
| Back to top |
|
 |
laajt
|
#28 Posted: 14 Nov 2012 06:09 pm Post subject: |
|
|
wez never pierdolnij barana w sciane. w pruszkowie nie ma nic od kilku lat. same jebane stare smiecie, ktorzy chodza o lasce _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#29 Posted: 14 Nov 2012 06:13 pm Post subject: |
|
|
| laajt wrote: | | wez never pierdolnij barana w sciane. w pruszkowie nie ma nic od kilku lat. same jebane stare smiecie, ktorzy chodza o lasce |
jasne a Stalowa to przeorali spychaczami _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
laajt
|
#30 Posted: 15 Nov 2012 06:19 am Post subject: |
|
|
naprawde pierdolnij tego barana w sciane, pomoze ci, gwarantuje to _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
zuozuo
 Group: Members Joined: 13 Aug 2010 Posts: 807 Gold: 0.50 Clan: Wypierdalaj
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#31 Posted: 15 Nov 2012 06:42 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | temat ten poruszalem przy okazji Moniki co zarzucala, ze brud z Pragi poznaje, iz na Pradze od dawna jest spokojnie i rowniez wielokrotnie przechadzalem sie po nocy nie bedac ani razu zaczepiony, nawet awantury pod kamienicami nie slyszalem jak do tej pory z kolei co innego mozna spotkac w Pruszkowie |
muszę się wyjątkowo zgodzić z tym skurwiałym pokurczem: przez moich parę lat w warszawie nie zdarzyło się, żeby mnie coś złego spotkało na pradze, jedynie co to dwa razy dresy praskie zaczepiły mnie i postawili po piwie i raz blantem. a pruszków to inna bajka, raz tam w nocy byłem i nigdy więcej. nikt mnie nie ruszył, ale pewnie miałem po prostu fuksa. _____________________
| Myzs15 wrote: | | MERCEDRES wrote: | czy Ty jestes kurwa niedorozwiniety?  |
a ty kurwa ksiazke piszesz czy co? chuj ci do tego |
 |
|
| Back to top |
|
 |
|