|
| Author |
Message |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#1 Posted: 29 Nov 2012 03:06 am Post subject: Mexter, Mercedres, Guru i inne koksy |
|
|
Jakbyscie robili lydki, zeby urosly do monstrualnych rozmiarow ?
inb4 robie kursy na instruktora sportu - kulturystyka nie jakis certyfikat z ulicy od Pana Janka z koksowni _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#2 Posted: 29 Nov 2012 05:41 am Post subject: |
|
|
wyciskanie szyn kolejowych albo starego boilera _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#3 Posted: 29 Nov 2012 09:51 am Post subject: |
|
|
nie znam sie na lydkach, sry, wejdz na sfd/kfd i tam zapytaj _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#4 Posted: 29 Nov 2012 10:59 am Post subject: |
|
|
LYDKI SA W STANIE ZNIESC WIELE.
WORK=FORCE X DISPLACEMENT; KROTKI RANGE OF MOTION POZWALA JEBAC JE CODZIENNIE, ALE TRZEBA TO ROBIC Z GLOWA.
5-7 DNI W TYGODNIU WYSOKA ILOSC POWTORZEN (20-35+ SPOKOJNIE) I SERII.
DOBOR CWICZEN NIE MA WIELKIEGO ZNACZENIA. SKUP SIE NA NEGATYWNEJ CZESCI POWTORZENIA I NIE CHOCBY GOWNO CI Z DUPY CIEKLO, TO NIE SCIAGAJ NAPIECIA Z LYDEK.
JAK BEDZIESZ JE ATAKOWAL POD ROZNYMI KATAMI, TO TEZ POMOZE.
LECZ JAK TO Z LYDKAMI BYWA, NIE SPODZIEWAJ SIE CUDOW, BO TO NAJTRUDNIEJSZA PARTIA MIESNI DO ROZWIENICIA
NO I WPIERDALAJ JAK KON, BO KALORII NIGDY ZA WIELE. PEACE
Last edited by Guru-PvP on 29 Nov 2012 11:01 am; edited 2 times in total _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

|
#5 Posted: 29 Nov 2012 10:59 am Post subject: |
|
|
DOUBLE KURWY, JESTEM PIEKNY.
Last edited by Guru-PvP on 29 Nov 2012 11:00 am; edited 1 time in total _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 10183 Gold: 3.40
|
#6 Posted: 29 Nov 2012 12:42 pm Post subject: |
|
|
| jestes leszczem |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#7 Posted: 29 Nov 2012 12:45 pm Post subject: |
|
|
|
 |
Ne)V(eR

|
#8 Posted: 29 Nov 2012 03:00 pm Post subject: |
|
|
| Guru-PvP wrote: | LYDKI SA W STANIE ZNIESC WIELE.
WORK=FORCE X DISPLACEMENT; KROTKI RANGE OF MOTION POZWALA JEBAC JE CODZIENNIE, ALE TRZEBA TO ROBIC Z GLOWA.
5-7 DNI W TYGODNIU WYSOKA ILOSC POWTORZEN (20-35+ SPOKOJNIE) I SERII.
DOBOR CWICZEN NIE MA WIELKIEGO ZNACZENIA. SKUP SIE NA NEGATYWNEJ CZESCI POWTORZENIA I NIE CHOCBY GOWNO CI Z DUPY CIEKLO, TO NIE SCIAGAJ NAPIECIA Z LYDEK.
JAK BEDZIESZ JE ATAKOWAL POD ROZNYMI KATAMI, TO TEZ POMOZE.
LECZ JAK TO Z LYDKAMI BYWA, NIE SPODZIEWAJ SIE CUDOW, BO TO NAJTRUDNIEJSZA PARTIA MIESNI DO ROZWIENICIA
NO I WPIERDALAJ JAK KON, BO KALORII NIGDY ZA WIELE. PEACE |
zaskoczyles mnie, jednak masz pojecie. Tylko nie wiem czy wiesz dlaczego tak trzeba z nimi postepowac, czyli jechac je az do odmowy i duzo serii ?
Malo kto wie, bo raczej malo kto zna anatomie czlowieka, a jednak to jest kurewsko wazne, dlatego dzieki bogu, ze studiuje na AWFie i takich rzeczy sie dowiaduje, a mianowicie to zalezy od struktury miesnia, srednio w 80% lydka sklada sie z czerwonych miesni, wiec trzeba isc na wytrzymalosc, zeby sie mogla rozrosnac. Co nie znaczy, ze trzeba calkowicie porzucic budowanie sily, nadal w ok 20% jest zbudowana z wlokien bialych, wiec od czasu do czasu trzeba ciezkoateltyczna zastosowac metode lub bodybuilding opcje z submaksymalnym ciezarem 6-8 powtorzen. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
dan_07
 Group: Members Joined: 29 Sep 2008 Posts: 1877 Gold: Locked Clan: E-Drama
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#9 Posted: 29 Nov 2012 03:11 pm Post subject: |
|
|
Typ ostatnio mi proponował gainera (czy jak to się piszę) aby przybrać na masie i kazał brać to codziennie przez 10dni. A chciałem tylko przed treningiem aka siłownią jako dodatek (fakt to zwiększy masę ale czy muszę to codziennie napierdalać?). Chciał mnie oszukać chyba
Last edited by dan_07 on 29 Nov 2012 03:12 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#10 Posted: 29 Nov 2012 03:16 pm Post subject: |
|
|
| never frajer |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#11 Posted: 29 Nov 2012 03:56 pm Post subject: |
|
|
| dan_07 wrote: | | Typ ostatnio mi proponował gainera (czy jak to się piszę) aby przybrać na masie i kazał brać to codziennie przez 10dni. A chciałem tylko przed treningiem aka siłownią jako dodatek (fakt to zwiększy masę ale czy muszę to codziennie napierdalać?). Chciał mnie oszukać chyba |
gainera stosujesz w zastepstwie za posilek ( jesli nie jestes wstanie jesc 6 posilkow dziennie o regularnym czasie), jesli nie jestes kulturysta tylko pakujesz sobie, to zbedny material, chyba ze robisz po 2-3 treningi dziennie wtedy owszem w zastepstwie za posilek.
Lepiej wez sobie glutamine + BCAA przed i po treningu, bedziesz mial lepsze efekty niz gainer, bo tylko zalejesz sie tluszczem, jesli nie masz wysoko intensywnych treningow jak np. moje _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#12 Posted: 29 Nov 2012 04:09 pm Post subject: |
|
|
ty kurwa widziales intensywne treningi ; DDDDDDDDD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
guwniarz
 Group: Members Joined: 01 Jan 2011 Posts: 2946 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#13 Posted: 29 Nov 2012 05:06 pm Post subject: |
|
|
| Elo Never, widze ze jestes tu jedynym ogarnietym uzytkownikiem i naprawde wiesz o czym mowisz, wiec mam pytanie. Ostatnio wzielem sie za trening poszedlem na silownie i tu moj problem, troche sie zaniedbalem i wyciskam na klate tylko 40kg a waże 65, chcialbym jak najszybciej podniesc chociaz 50 bo troche mi wstyd, moglbys mi podpowiedziec jaki robic trening i jakie kupic odzywki na poczatek? |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#14 Posted: 29 Nov 2012 05:10 pm Post subject: |
|
|
| guwniarz wrote: | | Elo Never, widze ze jestes tu jedynym ogarnietym uzytkownikiem i naprawde wiesz o czym mowisz, wiec mam pytanie. Ostatnio wzielem sie za trening poszedlem na silownie i tu moj problem, troche sie zaniedbalem i wyciskam na klate tylko 40kg a waże 65, chcialbym jak najszybciej podniesc chociaz 50 bo troche mi wstyd, moglbys mi podpowiedziec jaki robic trening i jakie kupic odzywki na poczatek? |
jestes gownem z gimnazjum i chcesz odzywki brac |
|
| Back to top |
|
 |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#15 Posted: 29 Nov 2012 05:12 pm Post subject: |
|
|
ikamien.pl • Czwartek [29.11.2012, 15:24] • Wolin
Koń wpadł do szamba. Strażacy pomagali w wyciąganiu _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Sisio
Group: Members Joined: 06 Apr 2010 Posts: 1862 Gold: 5.63

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#16 Posted: 29 Nov 2012 06:08 pm Post subject: |
|
|
ja swojego czasu nakurwialem na silce 6 razy w tygodniu po 2,5-3h dziennie i sila sama szla, na sztandze mi przybylo 60kg w ciagu 5 miesiecy, zaczynalem od 100kg przysiad, a konczylem na 160kg
lydki dokurwialem jak tylko moglem, po serii nie moglem utrzymac rownowagi i wypierdalalem sie na ryj |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#17 Posted: 29 Nov 2012 06:27 pm Post subject: |
|
|
| kozakpl wrote: | | ty kurwa widziales intensywne treningi ; DDDDDDDDD |
zamknij morde pryszczaty smieciu bez wyksztalcenia, nie znasz sie wypierdalaj w szpagatach poprzecznych ty skurwialy bazylu _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#18 Posted: 29 Nov 2012 06:38 pm Post subject: |
|
|
| guwniarz wrote: | | Elo Never, widze ze jestes tu jedynym ogarnietym uzytkownikiem i naprawde wiesz o czym mowisz, wiec mam pytanie. Ostatnio wzielem sie za trening poszedlem na silownie i tu moj problem, troche sie zaniedbalem i wyciskam na klate tylko 40kg a waże 65, chcialbym jak najszybciej podniesc chociaz 50 bo troche mi wstyd, moglbys mi podpowiedziec jaki robic trening i jakie kupic odzywki na poczatek? |
nic nie kupuj strata kasy, popros instruktora niech rozpisze ci trening obwodowy body building na 12 stacji, i rob sobie. Nie robisz zawodow, wiec nie ma co sie spieszyc, po 2 latach bedziesz mial zrownowazone i silne cialo jak bedziesz 3 razy w tygodniu cwiczyl obwod i co trening zwiekszal ciezar
Last edited by Ne)V(eR on 29 Nov 2012 06:38 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Sisio
Group: Members Joined: 06 Apr 2010 Posts: 1862 Gold: 5.63

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#19 Posted: 29 Nov 2012 06:45 pm Post subject: |
|
|
| od stycznia zaczynam robic mase |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP

|
#20 Posted: 29 Nov 2012 07:03 pm Post subject: |
|
|
WG. MNIE TE WSZYSTKIE BCAA I GLUTAMINY SA CHUJA WARTE. TAK SAMO JAK GAINERY I PROTEINY, KTORE NIGDY NIE DOROWNAJA JAKOSCI DOBREGO POSILKU.
PRAWDZIWE PRZYROSTY ZACZYNAJA SIE NA ANABOLIKACH, ALE MA TO SWOJE KONSEKWENCJE.
NIE ZGODZE SIE Z TYM, ZE TRENING OBWODOWY JEST DOBRY DO BUDOWANIA MIESNI. TYLKO ODPOWIEDNI SPLIT POZWALA ZOPTYMALIZOWAC PRZYSROSTY, BO POSZCZEGOLNE PARTIE MIESNI POTRZEBUJA DLUZSZEGO CZASU NA REGENERACJE.
PYTAJCIE, A ODPOWIEM NA KAZDE PYTANIE ZWIAZANE ZE SZTUKA BODYBULDINGU (NIE MYLIC Z POWERLIFTINGIEM) _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
|