|
| Author |
Message |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#21 Posted: 29 Nov 2012 07:10 pm Post subject: |
|
|
ale po co mu split jak on zaczyna ? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#22 Posted: 29 Nov 2012 07:12 pm Post subject: |
|
|
NABIERZE DOBRYCH NAWYKOW NA KOLEJNE KILKA LAT CIEZKICH CWICZEN I ZAPOZNA SIE ZE ZNACZENIE WIEKSZYM ZAKRESEM CWICZEN, PRZY OKAZJI WYRABIAJAC ODPOWIEDNIA TECHNIKE. _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |
dan_07
 Group: Members Joined: 29 Sep 2008 Posts: 1877 Gold: Locked Clan: E-Drama
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#23 Posted: 29 Nov 2012 07:24 pm Post subject: |
|
|
| No raczej traktuję i będę traktować siłownie jako rodzaj rekreacji i potrzeby lekkiego ożywienia swojego ciała i mięśni. Z tym gainerem to z ciekawości zapytałem, bardziej miałem coś na myśli energetyczny preparat nawadniający ale widocznie ten typek ze stoiska źle mnie zrozumiał. |
|
| Back to top |
|
 |
zuozuo
 Group: Members Joined: 13 Aug 2010 Posts: 807 Gold: 0.50 Clan: Wypierdalaj
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#24 Posted: 29 Nov 2012 07:41 pm Post subject: |
|
|
| dan_07 wrote: | | No raczej traktuję i będę traktować siłownie jako rodzaj rekreacji i potrzeby lekkiego ożywienia swojego ciała i mięśni. Z tym gainerem to z ciekawości zapytałem, bardziej miałem coś na myśli energetyczny preparat nawadniający ale widocznie ten typek ze stoiska źle mnie zrozumiał. |
adaś, ale jak będziesz już koksę to nie spuścisz mi wpierdolu nie? :< _____________________
| Myzs15 wrote: | | MERCEDRES wrote: | czy Ty jestes kurwa niedorozwiniety?  |
a ty kurwa ksiazke piszesz czy co? chuj ci do tego |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Sisio
Group: Members Joined: 06 Apr 2010 Posts: 1862 Gold: 5.63

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#25 Posted: 29 Nov 2012 07:44 pm Post subject: |
|
|
| zuozuo wrote: | | dan_07 wrote: | | No raczej traktuję i będę traktować siłownie jako rodzaj rekreacji i potrzeby lekkiego ożywienia swojego ciała i mięśni. Z tym gainerem to z ciekawości zapytałem, bardziej miałem coś na myśli energetyczny preparat nawadniający ale widocznie ten typek ze stoiska źle mnie zrozumiał. |
adaś, ale jak będziesz już koksę to nie spuścisz mi wpierdolu nie? :< |
a masz swag? |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#26 Posted: 29 Nov 2012 08:07 pm Post subject: |
|
|
Never krol prowokacji xd _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
dan_07
 Group: Members Joined: 29 Sep 2008 Posts: 1877 Gold: Locked Clan: E-Drama
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#27 Posted: 29 Nov 2012 08:13 pm Post subject: |
|
|
| zuozuo wrote: | | dan_07 wrote: | | No raczej traktuję i będę traktować siłownie jako rodzaj rekreacji i potrzeby lekkiego ożywienia swojego ciała i mięśni. Z tym gainerem to z ciekawości zapytałem, bardziej miałem coś na myśli energetyczny preparat nawadniający ale widocznie ten typek ze stoiska źle mnie zrozumiał. |
adaś, ale jak będziesz już koksę to nie spuścisz mi wpierdolu nie? :< |
Mam nadzieję, że dzięki temu nie będę na strzała xd |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#28 Posted: 30 Nov 2012 02:45 am Post subject: |
|
|
| Guru-PvP wrote: | WG. MNIE TE WSZYSTKIE BCAA I GLUTAMINY SA CHUJA WARTE. TAK SAMO JAK GAINERY I PROTEINY, KTORE NIGDY NIE DOROWNAJA JAKOSCI DOBREGO POSILKU.
PRAWDZIWE PRZYROSTY ZACZYNAJA SIE NA ANABOLIKACH, ALE MA TO SWOJE KONSEKWENCJE.
NIE ZGODZE SIE Z TYM, ZE TRENING OBWODOWY JEST DOBRY DO BUDOWANIA MIESNI. TYLKO ODPOWIEDNI SPLIT POZWALA ZOPTYMALIZOWAC PRZYSROSTY, BO POSZCZEGOLNE PARTIE MIESNI POTRZEBUJA DLUZSZEGO CZASU NA REGENERACJE.
PYTAJCIE, A ODPOWIEM NA KAZDE PYTANIE ZWIAZANE ZE SZTUKA BODYBULDINGU (NIE MYLIC Z POWERLIFTINGIEM) |
ILE OBWODUW POTRZEBA NA UBICIE MASY MIESNIOWEJ?
ILE % MAKS OBCIAZENIA POWINNO BYC BRANE PRZY KAZDYM OBWODZIE?
CZY WSZYSTKIE OBWODY POWINNY MIEC STALY CIEZAR?
CO BRAC JAK ORGANIZM NIE REAGUJE JUZ (LUB SLABO) NA CLEN? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#29 Posted: 30 Nov 2012 04:59 am Post subject: |
|
|
| Guru-PvP wrote: | | NABIERZE DOBRYCH NAWYKOW NA KOLEJNE KILKA LAT CIEZKICH CWICZEN I ZAPOZNA SIE ZE ZNACZENIE WIEKSZYM ZAKRESEM CWICZEN, PRZY OKAZJI WYRABIAJAC ODPOWIEDNIA TECHNIKE. |
uwazam, ze na tym poziomie nie potrzebne mu jest to, zreszta jak bedzie chcial sie zaglebic w bodybuilding to wtedy bedzie sobie kombinowal. Ja uwazam, ze na poczatek obwod mu wystarczy, potem stwierdzi co mu potrzebne i wtedy sie doprezycuje metody treningowe.
Ja sobie bodybuilding zmodyfikowalem pod siebie, zeby wyrobic sile-wytrzymalosciowa ( niepoprawne stiwerdzenie poprawnie to ksztaltowanie mocy ) w gimnastyce idealnie sie sprawdza, a na nogi plyometryczne cwiczenia + na sile eksplozywna w plyometryce to sie zawiera ale ja wole jeszcze sie dobic ciezarem.
Z tego co mi prof. mowil, to wychodzi na to ze najlepiej przygotowani fizycznie sa zawodnicy sztuk walki i wieloboisci, maja zrownowazona sile, wytrzymalosc, skocznosc i kondycje. Dlatego w armii mile widziani sa ludzie po sztukach walki
Last edited by Ne)V(eR on 30 Nov 2012 06:45 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#30 Posted: 30 Nov 2012 05:01 am Post subject: |
|
|
| dan_07 wrote: | | No raczej traktuję i będę traktować siłownie jako rodzaj rekreacji i potrzeby lekkiego ożywienia swojego ciała i mięśni. Z tym gainerem to z ciekawości zapytałem, bardziej miałem coś na myśli energetyczny preparat nawadniający ale widocznie ten typek ze stoiska źle mnie zrozumiał. |
jak juz kupisz gainera to bierz od razu po skonczonym treningu by dostarczyc organizmowi niezbednych bialek i wegli do uzupelnienia brakow i przygotowac sie na regeneracje. Nigdy nie bierz bialka na noc, bo bedziesz mial srake i zle przespana noc. Gainera bierz i licz jako jeden z 6 posilkow _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 10183 Gold: 3.40
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#31 Posted: 30 Nov 2012 07:07 am Post subject: |
|
|
| never > guru |
|
| Back to top |
|
 |
Sisio
Group: Members Joined: 06 Apr 2010 Posts: 1862 Gold: 5.63

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#32 Posted: 30 Nov 2012 02:30 pm Post subject: |
|
|
| twarog i oliwa na noc |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#33 Posted: 30 Nov 2012 02:43 pm Post subject: |
|
|
kazdy gainer gowno, nie kupuj w ogole dan i oddaj mi zbroje tala xD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|