DLACZEGO AKURAT TO? _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
ja jebie udowodniles, ze jestes lewacka spierdolina i do tego emocjonalna pizda co to kurwa jest ?! Pierdolnales abstrakcje na swoj bok ? eee prowokacja _________________ This user's signature has been disabled
ja jebie udowodniles, ze jestes lewacka spierdolina i do tego emocjonalna pizda co to kurwa jest ?! Pierdolnales abstrakcje na swoj bok ? eee prowokacja
lepszy tribal co pawel? _____________________ [quote=
ja jebie udowodniles, ze jestes lewacka spierdolina i do tego emocjonalna pizda co to kurwa jest ?! Pierdolnales abstrakcje na swoj bok ? eee prowokacja
lepszy tribal co pawel?
wszystko lepsze niz to gowno _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum