|
| Author |
Message |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#21 Posted: 11 Dec 2012 04:11 pm Post subject: |
|
|
| Deathray wrote: | | never ma smartfon sklecony z lupin po ziemniakach |
w chuju mam smartfona gadzet dla pedalow tak jak kiedys tamagochi _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#22 Posted: 11 Dec 2012 04:17 pm Post subject: |
|
|
jaka jest roznica miedzy smartfonem a telefonem? moglby mi ktos wytlumaczyc? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
zuozuo
 Group: Members Joined: 13 Aug 2010 Posts: 807 Gold: 0.50 Clan: Wypierdalaj
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#23 Posted: 11 Dec 2012 04:21 pm Post subject: |
|
|
| MERCEDRES wrote: | | jaka jest roznica miedzy smartfonem a telefonem? moglby mi ktos wytlumaczyc? |
na telefon z lat 90 nevera stać, na smartphone'a nie. _____________________
| Myzs15 wrote: | | MERCEDRES wrote: | czy Ty jestes kurwa niedorozwiniety?  |
a ty kurwa ksiazke piszesz czy co? chuj ci do tego |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#24 Posted: 11 Dec 2012 04:45 pm Post subject: |
|
|
| zuozuo wrote: | | MERCEDRES wrote: | | jaka jest roznica miedzy smartfonem a telefonem? moglby mi ktos wytlumaczyc? |
na telefon z lat 90 nevera stać, na smartphone'a nie. |
hahahaha nie ma to jak argument na co mnie stac a na co nie, w twoim mniemaniu kazdy musi miec smartfona, bo jestes pierdolonym rozpieszczonym bachorem, dla ktorego licza sie metki i kebab z centrum. Wypierdalaj tepa srako, bo twoja jedyna rozrywka jest ogladanie nowych kolekcji ubran _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#25 Posted: 11 Dec 2012 05:02 pm Post subject: |
|
|
przykro mi, never ma racje, natomiast nadal nie wiem jaka jest roznica, dotykowy wyswietlacz?  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#26 Posted: 11 Dec 2012 05:02 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | zuozuo wrote: | | MERCEDRES wrote: | | jaka jest roznica miedzy smartfonem a telefonem? moglby mi ktos wytlumaczyc? |
hahahaha nie ma to jak argument na co mnie stac a na co nie, w twoim mniemaniu kazdy musi miec smartfona, bo jestes pierdolonym rozpieszczonym bachorem, dla ktorego licza sie metki i kebab z centrum. Wypierdalaj tepa srako, bo twoja jedyna rozrywka jest ogladanie nowych kolekcji ubran |
FAKTYCZNIE KURWA OZNAKA BOGACTWA. DOBRĄ MASZ WIZJĘ DOBROBYTU _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#27 Posted: 11 Dec 2012 05:02 pm Post subject: |
|
|
| zuozuo wrote: | | MERCEDRES wrote: | | jaka jest roznica miedzy smartfonem a telefonem? moglby mi ktos wytlumaczyc? |
az sobie wyobrazilem pawla jak pod awf wyciaga z plecaka taka motorolke i koledzy zaczynaja go napierdalac i skakac mu po glowie
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#28 Posted: 11 Dec 2012 05:03 pm Post subject: |
|
|
| MERCEDRES wrote: | przykro mi, never ma racje, natomiast nadal nie wiem jaka jest roznica, dotykowy wyswietlacz?  |
telefon to telefon, dzwoni i wysyla smsy, zrobi zdjecie i do niczego innego sie nie nadaje.
smartfon to bardziej urządzenie mobilno - multimedialne z dodatkiem dzwonienia i pisania smsów. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
zuozuo
 Group: Members Joined: 13 Aug 2010 Posts: 807 Gold: 0.50 Clan: Wypierdalaj
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#29 Posted: 11 Dec 2012 05:22 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | zuozuo wrote: | | MERCEDRES wrote: | | jaka jest roznica miedzy smartfonem a telefonem? moglby mi ktos wytlumaczyc? |
hahahaha nie ma to jak argument na co mnie stac a na co nie, w twoim mniemaniu kazdy musi miec smartfona, bo jestes pierdolonym rozpieszczonym bachorem, dla ktorego licza sie metki i kebab z centrum. Wypierdalaj tepa srako, bo twoja jedyna rozrywka jest ogladanie nowych kolekcji ubran |
kebab z centrum faktycznie wskazuje na bogactwo. tylko nie pamiętam kiedy ostatni raz kebaba z centrum jadłem, wolę sam żarcie sobie robić. bym coś jeszcze dodał, ale właśnie sobie przypomniałem, że jesteś śmieciem i mój kutas ma randkę z twoją matką za kilka chwil więc eloszka  _____________________
| Myzs15 wrote: | | MERCEDRES wrote: | czy Ty jestes kurwa niedorozwiniety?  |
a ty kurwa ksiazke piszesz czy co? chuj ci do tego |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#30 Posted: 11 Dec 2012 05:27 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: |
FAKTYCZNIE KURWA OZNAKA BOGACTWA. DOBRĄ MASZ WIZJĘ DOBROBYTU |
to jest jego podstawowe zarcie kretynie, bo nie potrafi sobie nic ugotowac, a jego matka nie ma czasu wiec mu daje hajs, a on wpierdala to gowno BOGACTWO _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#31 Posted: 11 Dec 2012 05:28 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | MERCEDRES wrote: | przykro mi, never ma racje, natomiast nadal nie wiem jaka jest roznica, dotykowy wyswietlacz?  |
telefon to telefon, dzwoni i wysyla smsy, zrobi zdjecie i do niczego innego sie nie nadaje.
smartfon to bardziej urządzenie mobilno - multimedialne z dodatkiem dzwonienia i pisania smsów. |
kurwa smartfon po chuj komus smartfon, nikt z was nie prowadzi firmy ani nie jest biznesmenem zejdzie na ziemie skurwiale rozpieszczone gowniarze _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#32 Posted: 11 Dec 2012 06:04 pm Post subject: |
|
|
kurwa biedak tak ciagle pisze o tym kebabie i mi smaka chuj robi;/ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#33 Posted: 11 Dec 2012 06:11 pm Post subject: |
|
|
| kozakpl wrote: | | kurwa biedak tak ciagle pisze o tym kebabie i mi smaka chuj robi;/ |
mama i tak ci hajsu nie da, placz kurwo rzeke, ze jestes gruby i pryszczatym bekartem _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#34 Posted: 11 Dec 2012 06:32 pm Post subject: |
|
|
| Paweł Never odnośnie smartfona ma rację. No i nieźle ciśnie po majtach co poniektórym. Beczułeczka. |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
|
#35 Posted: 11 Dec 2012 06:55 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | kozakpl wrote: | | kurwa biedak tak ciagle pisze o tym kebabie i mi smaka chuj robi;/ |
mama i tak ci hajsu nie da, placz kurwo rzeke, ze jestes gruby i pryszczatym bekartem |
nie trafiles mr. obvious _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#36 Posted: 11 Dec 2012 07:02 pm Post subject: |
|
|
| kozakpl wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | kozakpl wrote: | | kurwa biedak tak ciagle pisze o tym kebabie i mi smaka chuj robi;/ |
mama i tak ci hajsu nie da, placz kurwo rzeke, ze jestes gruby i pryszczatym bekartem |
nie trafiles mr. obvious |
kozak w necie pizda w swiecie i rozpierdalam jackpota z pizdy twojej matki _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#37 Posted: 11 Dec 2012 07:37 pm Post subject: |
|
|
na chuj komu smartfon? zajebiscie macie ;DDD gdyby mi ktos teraz odebral smartfona to bym chyba nie przezyl tygodnia, wszędzie się spoznial, zapominal o wszystkim i nosil miliony kartek i smieci przy sobie. nie wspominam juz o wygodzie i luksusie bycia ciagle online i chocby zjebanego sprawdzenia maila z pracy/uczelni, rozkladow autobusowych czy pociagowych i wiele wiele innych. to jest tak szalenie ulatwiajaca zycie sprawa ze sie w waszych biednych glowach nie miesci.
zaraz usłysze, że TO MNIE ODMOZDZA bo jest idealnym terminazem. jasne, lepiej latac z ksiega polkilowa i wertowac strony zeby sprawdzic co jest dzis do zalatwienia. do notatek miec osobny zeszyt i oczywiscie osobna ksiazke na numery telefoniczne bo w ogole ksiazka kontaktowa w telefonie to na chuj komu...
Last edited by Pekin on 11 Dec 2012 07:41 pm; edited 3 times in total _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#38 Posted: 11 Dec 2012 07:47 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | na chuj komu smartfon? zajebiscie macie ;DDD gdyby mi ktos teraz odebral smartfona to bym chyba nie przezyl tygodnia, wszędzie się spoznial, zapominal o wszystkim i nosil miliony kartek i smieci przy sobie. nie wspominam juz o wygodzie i luksusie bycia ciagle online i chocby zjebanego sprawdzenia maila z pracy/uczelni, rozkladow autobusowych czy pociagowych i wiele wiele innych. to jest tak szalenie ulatwiajaca zycie sprawa ze sie w waszych biednych glowach nie miesci.
zaraz usłysze, że TO MNIE ODMOZDZA bo jest idealnym terminazem. jasne, lepiej latac z ksiega polkilowa i wertowac strony zeby sprawdzic co jest dzis do zalatwienia. do notatek miec osobny zeszyt i oczywiscie osobna ksiazke na numery telefoniczne bo w ogole ksiazka kontaktowa w telefonie to na chuj komu... |
No widzisz, a ja czułbym się jak pies na smyczy.
Posiadam tradycyjny telefon, a mimo to nie doskwiera mi ani jedna z tych przypadłości, które przytoczyłeś w swojej wypowiedzi.
/e: Kwestia finansów są drugorzędną sprawą, bo te dwa kółka to raczej przeciętny Kowalski jest w stanie wyłożyć w zamian za dobry jakościowo sprzęt.
Last edited by srubokret on 11 Dec 2012 07:52 pm; edited 2 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
|
#39 Posted: 11 Dec 2012 07:51 pm Post subject: |
|
|