ja cwicze na sucho a lamusy co idom nalatwizne apuzniej chodzi taki napakowany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _____________________
kici kici Panie_Jezusie no chodz mam dla ciebie clenbuterol bedziesz wpierdalal az sie zadlawisz no choc ty smierdzacy lewacki chuju zdechniesz !!!!! _________________ This user's signature has been disabled
kici kici Panie_Jezusie no chodz mam dla ciebie clenbuterol bedziesz wpierdalal az sie zadlawisz no choc ty smierdzacy lewacki chuju zdechniesz !!!!!
newer taki z ciebie kulturysta a nie wiesz ze clenbuterol to dozylne? ^^
kulturysci nie biora dopingu, tylko pakerzy, trzeba odroznic pewne terminy kolezko, poza tym nie jestem kulturysta tylko ksztalce sie w tym kierunku by byc instruktorem _________________ This user's signature has been disabled
kici kici Panie_Jezusie no chodz mam dla ciebie clenbuterol bedziesz wpierdalal az sie zadlawisz no choc ty smierdzacy lewacki chuju zdechniesz !!!!!
newer taki z ciebie kulturysta a nie wiesz ze clenbuterol to dozylne? ^^
kulturysci nie biora dopingu, tylko pakerzy, trzeba odroznic pewne terminy kolezko, poza tym nie jestem kulturysta tylko ksztalce sie w tym kierunku by byc instruktorem
a jak sie popisywałeś że chodzisz na siłownie, bierzesz odżywki i jesteś najsilniejszy w swoim gronie, to była to tylko marna próba dowartościowania się? _____________________
a jak sie popisywałeś że chodzisz na siłownie, bierzesz odżywki i jesteś najsilniejszy w swoim gronie, to była to tylko marna próba dowartościowania się?
proof ? _________________ This user's signature has been disabled
a jak sie popisywałeś że chodzisz na siłownie, bierzesz odżywki i jesteś najsilniejszy w swoim gronie, to była to tylko marna próba dowartościowania się?
proof ?
bo mi sie chce przeszukiwać twoje wszystkie wiadomości ? ; P _____________________
japierdole, jestes takim bezmógzgiem... piszesz cały czas o swoim życiu które tak naprawde jest chujowe.
piszesz ze znasz sie na sterydach, a 3 miesiace pozniej nie masz z nimi nic wspolnego - nie wierze _____________________
jak ja bralem sie za "pakowanie" bo teraz wiem, ze to bylo pakowanie a nie kulturystyka, to nowoscia na rynku byl vinstrol i deca durabolin, a clenbuterol podejrzewam, ze jeszcze na igrzyskach odczynniki nie braly tego pod uwage. Nigdy nie mialem stycznosci z clenbuterolem, zatrzymalem sie z tym tematem na 2007 roku elo _________________ This user's signature has been disabled
ociekam z zazdrosci jak zrobisz zdjecie clenbuterolu przy air maxach to marek by ci opierdolil gale _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum