|
| Author |
Message |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#41 Posted: 11 Dec 2012 08:54 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Pekin wrote: | | MERCEDRES wrote: | przykro mi, never ma racje, natomiast nadal nie wiem jaka jest roznica, dotykowy wyswietlacz?  |
telefon to telefon, dzwoni i wysyla smsy, zrobi zdjecie i do niczego innego sie nie nadaje.
smartfon to bardziej urządzenie mobilno - multimedialne z dodatkiem dzwonienia i pisania smsów. |
kurwa smartfon po chuj komus smartfon, nikt z was nie prowadzi firmy ani nie jest biznesmenem zejdzie na ziemie skurwiale rozpieszczone gowniarze |
ZEBYM MOGL KURWA GRAC W POKEMONY NA WYKLADACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
PanJezus_TyCwelu
Group: Members Joined: 30 Oct 2012 Posts: 344 Gold: 0.90

Status: Warn:  Reputation: 1
|
#42 Posted: 11 Dec 2012 11:51 pm Post subject: |
|
|
| Azure wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | Pekin wrote: | | MERCEDRES wrote: | przykro mi, never ma racje, natomiast nadal nie wiem jaka jest roznica, dotykowy wyswietlacz?  |
telefon to telefon, dzwoni i wysyla smsy, zrobi zdjecie i do niczego innego sie nie nadaje.
smartfon to bardziej urządzenie mobilno - multimedialne z dodatkiem dzwonienia i pisania smsów. |
kurwa smartfon po chuj komus smartfon, nikt z was nie prowadzi firmy ani nie jest biznesmenem zejdzie na ziemie skurwiale rozpieszczone gowniarze |
ZEBYM MOGL KURWA GRAC W POKEMONY NA WYKLADACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
CO SIE KURWA DZIWISZ ZE NIE WIE, Z CZEGO MA MIEC WYKLADY, Z POMPEK? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#43 Posted: 12 Dec 2012 05:56 am Post subject: |
|
|
| PanJezus_TyCwelu wrote: |
CO SIE KURWA DZIWISZ ZE NIE WIE, Z CZEGO MA MIEC WYKLADY, Z POMPEK? |
chocby anatomie pizdy twojej matki, albo fizjologie odchodow ktore przyjmie twoja matka na pysk _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#44 Posted: 16 Dec 2012 11:09 am Post subject: |
|
|
never, co robisz jak jestes gdzies poza domem i spotyka cie sytuacja, że musisz sprawdzic cos w necie? nie wierze, ze nie masz takich sytuacji, bo są normalne i coraz czestrze. idziesz do kafejki? _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#45 Posted: 16 Dec 2012 11:27 am Post subject: |
|
|
never jest ostatnim klientem kafejek w polsce. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#46 Posted: 16 Dec 2012 11:33 am Post subject: |
|
|
chyba ze nosi peceta na plecach hehe _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
PanJezus_TyCwelu
Group: Members Joined: 30 Oct 2012 Posts: 344 Gold: 0.90

Status: Warn:  Reputation: 1
|
#47 Posted: 16 Dec 2012 12:12 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | never, co robisz jak jestes gdzies poza domem i spotyka cie sytuacja, że musisz sprawdzic cos w necie? nie wierze, ze nie masz takich sytuacji, bo są normalne i coraz czestrze. idziesz do kafejki? |
czestrze |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#48 Posted: 17 Dec 2012 05:34 pm Post subject: |
|
|
| PanJezus_TyCwelu wrote: | | Pekin wrote: | | never, co robisz jak jestes gdzies poza domem i spotyka cie sytuacja, że musisz sprawdzic cos w necie? nie wierze, ze nie masz takich sytuacji, bo są normalne i coraz czestrze. idziesz do kafejki? |
czestrze |
Kurwa, właśnie próbowałem to przetrawić : DDDD
Pierdolone studenciaki teraz to tak kurewski syf, że zrzucałbym bomby na akademiki choćby z szybowca. Tępe skurwysyny w żadnym języku nie potrafią pisać/czytać, o podstawowych umiejętnościach matematycznych nie wspominam nawet. |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#49 Posted: 18 Dec 2012 12:53 am Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | never, co robisz jak jestes gdzies poza domem i spotyka cie sytuacja, że musisz sprawdzic cos w necie? nie wierze, ze nie masz takich sytuacji, bo są normalne i coraz czestrze. idziesz do kafejki? |
mam internet w komorce po to by sprawdzic rozklad jazdy to mi wystarczy tepy skurwysynie, a reszte danych nosze na pen drive. Idz sie udlaw swoja nowoczesnoscia _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
|