az dziwne ze jebane smiecie tych stroikow ze stolu nie zapierdolili
bo przeciez mozna takie cos w oknie czy na drzwiach powiesic
pierdolone smiecie bez klasy ;'DDDDDDDDD _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
Jakim trzeba być ku.wa debilem żeby w taki mróz postawić ludziom na stół zimne napoje i zmarznięty chleb i kazać to jeść? To jest wstyd dla władz miasta! Juz pomijam fakt że nie widac żadnych kubków, a wystarczyło ugotować gorący kompot i po talerzu jakiejś gorącej zupiny każdemu rozdać.
kurwa te komentarze ; DDDDDDDDDDDDDDDDDD
JEBANY TUSK TERAZ LUDZIE MUSZOM KRAS 3 CYTRYNY.............. TAKIE UBUSTWO............... _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
Jakby mogli, to by te stoły zajebali pewnie. Najlepsze "Nie ma już nic?" w ~11 sec. No ja pierdole, w pale mi się nie mieści, jak tak, kurwa, można? Zero, kurwa, godności.
Najgorsze jest to, że nie chodzi o to, że tych podludzi nie stać na pierdolony napój za 2 złote, ale o to, że trzeba jak najszybciej wziąć, bo ZA DARMO. I nie widzą w tym nic złego, bo to dla nich naturalne zachowanie, taki zwierzęcy instynkt.
BIERZCIE I JEDZCIE Z TEGO WSZYSCY, KURWY. _____________________ NEWER BIEDAKU
Jakby mogli, to by te stoły zajebali pewnie. Najlepsze "Nie ma już nic?" w ~11 sec. No ja pierdole, w pale mi się nie mieści, jak tak, kurwa, można? Zero, kurwa, godności.
Najgorsze jest to, że nie chodzi o to, że tych podludzi nie stać na pierdolony napój za 2 złote, ale o to, że trzeba jak najszybciej wziąć, bo ZA DARMO. I nie widzą w tym nic złego, bo to dla nich naturalne zachowanie, taki zwierzęcy instynkt.
BIERZCIE I JEDZCIE Z TEGO WSZYSCY, KURWY.
Wlasnie chodzi o to, ze tych smieci na to stac _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
jakbym tam byl to bym brechtal i glosno komentowal "ej ty oddaj to nie dla ciebie smieciu" "zostaw to jebany biedaku nie dla psa kielbasa" kurwa filmik hicior 2013 roku jak nic
aaaaaaaaa kurwa usuneli !!!!
Last edited by Ne)V(eR on 19 Dec 2012 08:40 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum