Dzieki, za skopiowanie info, z jakiegoś sfd czy kfd Pawle.
przeciez to ja sam napisalem jebany debilu
szkoda ze nikt nie przeczytal _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
Japierdole Never, jakie ciekawe właściwości tych pierwiastków chemicznych jeszcze odkryłeś sam?
rozumiem ze w dzisiejszych czasach nie trzeba niczego studiowac by byc madrym, bo jest wikipedia ? a idz kurwa wpierw odrub huju podstawufke _________________ This user's signature has been disabled
Japierdole Never, jakie ciekawe właściwości tych pierwiastków chemicznych jeszcze odkryłeś sam?
rozumiem ze w dzisiejszych czasach nie trzeba niczego studiowac by byc madrym, bo jest wikipedia ? a idz kurwa wpierw odrub huju podstawufke
ty chodziles do podstAWFKI
mieliscie taką lekcje jak wikipedia, na ktorej nauczyciel (wfista) kazał wam szukac mądrych słów i sie ich uczyć ; D (tą umiejętnością zabłysnąłeś zresztą kilka tematów wcześniej składając barozie życzenia urodzinowe)
Last edited by Pszyjaciel on 20 Dec 2012 06:21 am; edited 1 time in total _____________________
ty chodziles do podstAWFKI
mieliscie taką lekcje jak wikipedia, na ktorej nauczyciel (wfista) kazał wam szukac mądrych słów i sie ich uczyć ; D (tą umiejętnością zabłysnąłeś zresztą kilka tematów wcześniej składając barozie życzenia urodzinowe)
ja pierdole z kim ja w ogole pisze wypierdalaj _________________ This user's signature has been disabled
rozumiem, ze podniecasz sie tym, iz ci sie udalo mnie pojechac, otoz jestes pierdolony debilu w powaznym bledzie ( oby ) ale juz czasem odechciewa sie na ta glupote odpisywac, bo sam sie pograzasz _________________ This user's signature has been disabled
rozumiem, ze podniecasz sie tym, iz ci sie udalo mnie pojechac, otoz jestes pierdolony debilu w powaznym bledzie ( oby ) ale juz czasem odechciewa sie na ta glupote odpisywac, bo sam sie pograzasz
tym postem pozwoliles sobie, na odfajkowanie kilku elementów, które zwykłeś powtarzać mój szaro-szary kolego.
Obrazanie zamiast konstruktywnej dyskusji [x]
Uzycie oklepanego (lecz kultowego) zwrotu [x]
Napisanie ze ktos sie pogrąża (chociaż dobrze wiemy że tak nie jest ; )) [x]
Internet jest tańszy od jedzenia, i wiem że piszesz tutaj między innymi dlatego, aby na chwile zapomnieć o głodzie. To jedyny wytłumaczalny sposób najebania przez Ciebie biedaczku polaczku 12k postów. _____________________
HAHAHAHAHAH pierdoli to jakis gowniarz no kurwa wez sie wypaluj kretynie. Pisze tutaj by sie posmiac z takich niedorajd jak ty, ktore sa krolami internetu, a w realu prosza matke na slodkosci wypierdalaj arcytepy debilu _________________ This user's signature has been disabled
HAHAHAHAHAH pierdoli to jakis gowniarz no kurwa wez sie wypaluj kretynie. Pisze tutaj by sie posmiac z takich niedorajd jak ty, ktore sa krolami internetu, a w realu prosza matke na slodkosci wypierdalaj arcytepy debilu
piszesz tutaj aaby się pośmiać? Dobre sobie, bo każdy twój post to wypluwanie jadu i frustracji. król internetu?- niee - realnego życia kolego. _____________________
co jak co ale z nas dwoch to ja mam prace i ukonczone studia wiec ciuckaj kutangi bezdomnych cwelow _________________ This user's signature has been disabled
co jak co ale z nas dwoch to ja mam prace i ukonczone studia wiec ciuckaj kutangi bezdomnych cwelow
pierwsze primo, licencjat to nie ukonczone studia. drugie, ciągle sie ucze, w twoim wieku zajde duzo dalej niz ty jestes obecnie ; ) _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum