POSZLAKI:
-TYP JEST Z KARACZANA (przyp. ANONY)
-POCHODZI Z KRAKOWA (przyp. KOBIERZYN)
-MIESZKA W WAWIE (przyp. KRAKOWSKIE PRZEDMIESCIE) _____________________
139 złotych, nie wybieraj sobie pawle ceny, która jest ci bliższa, tylko dlatego żeby poczuć się o te kilka zeta lepiej ; )
zamknij morde nadal biedacke CCC co to kurwa jest jakis sklep dla biedoty ?
Ty mi powinieneś powiedzieć, co jest sklepem dla biedoty. W tej materii jestem pewien, że na forum nie ma nikogo, kto mógłby się rówać z Twoją wiedzą. _____________________
ale ty kurwa jestes smieszny ojej ojej ale mi po biedzie pojechales, a teraz wypierdalaj swoja glupota karmic dzieci z uposledzeniem _________________ This user's signature has been disabled
ale ty kurwa jestes smieszny ojej ojej ale mi po biedzie pojechales, a teraz wypierdalaj swoja glupota karmic dzieci z uposledzeniem
japierdole, nawet rozlozenie na czynniki pierwsze, kawałek po kawałku twojego zdania nie pomoglo
nadal mało czytelny bełkot, i za to właśnie nienawidze polskiej edukacji, dzieciaki w szkołach zamiast sie uczyć jak poprawnie pisać, mówić, liczyć czekają z wypiekami na ten pierdolony wf zeby poskakac sobie chwile i pograc w gałe
japierdole, nawet rozlozenie na czynniki pierwsze, kawałek po kawałku twojego zdania nie pomoglo
nadal mało czytelny bełkot, i za to właśnie nienawidze polskiej edukacji, dzieciaki w szkołach zamiast sie uczyć jak poprawnie pisać, mówić, liczyć czekają z wypiekami na ten pierdolony wf zeby poskakac sobie chwile i pograc w gałe
ręcę opadają
to skocz jebany debilu szkole to pogadamy, wiec wez sie za lekcje, bo twoj belkot zalicza sie na 2- i na ujebanie klasy wykurwiaj _________________ This user's signature has been disabled
ręcę opadają
to skocz jebany debilu szkole to pogadamy, wiec wez sie za lekcje, bo twoj belkot zalicza sie na 2- i na ujebanie klasy wykurwiaj
Nie musze chyba nikomu mówić, że Neverek znów napisał coś "nieszablonowego" ; DD _____________________
never jak tam ile dzisiaj serii i powturzen pajacuw i pąpeg? xD
nie wiem ale twoja matka zaczela robic brzuszki, zeby siegnac mojego kutasa. Widzisz jak sie chce to mozna ta gruba kurwe zmobilizowac do pracy _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum