po chuj mam dyskutowac z jakims plebem wypierdalaj
to że znasz słowo "pleb" i go używasz, nie oznacza że nim nie jesteś - bo jesteś, a na dodatek największym polonusem tutaj
Jak kupujesz swjego ulubionego hamburgera na dworcu, to sekunde po orzymaniu krzyczysz " gdzie jest kurwa moje podwójne mięso?!" i nie zwracasz uwagi na to że przecież jest posklejane z drugim (według Ciebie) najlepszym kawałkiem mięsiwka na świecie _____________________
co ty pierdolisz ? Cos ci nie wychodzi, wez kurwa lepiej sie za lekcje, a nie jakies kocopoly piszesz, powiedzialem ci tepaku wypierdalaj _________________ This user's signature has been disabled
co ty pierdolisz ? Cos ci nie wychodzi, wez kurwa lepiej sie za lekcje, a nie jakies kocopoly piszesz, powiedzialem ci tepaku wypierdalaj
A ja cie nie posłuchałem, co teraz? mam za kare zrobić 20 pompek
powiniuenes napisać coś o tym że nie zrobie jednej, a ty robisz pompki na piździe mojej matki, ale nie pawełku, nie robisz tego, a ja robie 50 pompek, wszak jestem sportowcem _____________________
[quote="Pszyjaciel"
A ja cie nie posłuchałem, co teraz? mam za kare zrobić 20 pompek
powiniuenes napisać coś o tym że nie zrobie jednej, a ty robisz pompki na piździe mojej matki, ale nie pawełku, nie robisz tego, a ja robie 50 pompek, wszak jestem sportowcem[/quote]
wtf ? nudny juz sie robisz, wypierdalaj, bo tepota umyslowa zaczynasz doganiac Pana_Jezusa _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum