puscifer ma kilka dobrych kawalkow, ale to nie jest jeden z nich
a wiec klasycznie - wypad
Udowodnij
Man Overboard jest najlepszym kawałkiem na albumie, a poprzedni ich album jest lekko mówiąc kupą.
Jak jesteś takim bystrzakiem, to pokaż kawałek, ktory jest lepszy od tego oprócz The Weaver i Conditions of My Parole.
Pierdolisz mi, że mają utwór lepszy niż man overboard, ja ci przedstawiam mój punk widzenia, a ty mnie obrazasz i kazesz wypierdalac.
To dowodzi, ze kazda dyskusja z takim idiotą jak ty, musi się zakończyć niepowodzeniem, hehe xD
Trudno, może bym posłuchał jakiś utwór, który jest lepszy niż man overboard, ale niestety przez opóźnienie umysłowe niektórych członków tej sekcji, nie mogę.
Niestety jakbym miał lepsze rzeczy do roboty w rl, to bym tu nie siedział, ale że jest wolne i w każdy dzień wstaje o 14:30, a obiad jem o godzinie 18 nie mam wyboru.
puscifer ma kilka dobrych kawalkow, ale to nie jest jeden z nich
a wiec klasycznie - wypad
Udowodnij
Man Overboard jest najlepszym kawałkiem na albumie, a poprzedni ich album jest lekko mówiąc kupą.
Jak jesteś takim bystrzakiem, to pokaż kawałek, ktory jest lepszy od tego oprócz The Weaver i Conditions of My Parole.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum