AHAHA : DDDDDDD _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
NO MOWIE CI ZE TO W ALI G BYLO _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
PARADOKS KOZAKPL
BYC JEBANYM NONAMEM I SZCZEKAC NAJGLOSNIEJ
DO BUDY TARDZIE BO CIE KURWA ZNAJDE
bardzo mocne slowa a teraz Kozakpl ty jebana kurwo wypierdalaj bo jestes zwyklym psem, ktory szczeka w trakcie obiadu _________________ This user's signature has been disabled
DOBRZE ZE TY SIE ZMASAKROWALES KURWA SAM XD
JUZ NAWET KARZEL JEST OD CIEBIE LEPSZY TY JEBANY SMIECIU. ON MA WYTLUMACZENIE - JEST UPOSLEDZONY I SRA POD SIEBIE JAK WIDZI LUDZI, WIEC ZOSTAJE MU FORUM. TY NATOMIAST ZADNEGO NIE MASZ KURWO : DDDD _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum