|
| Najwiekszy spierdoleniec roku 2012 to: |
| Frank Zappa |
|
71% |
[ 25 ] |
| Kolba |
|
8% |
[ 3 ] |
| Pan Jezus |
|
5% |
[ 2 ] |
| Solution |
|
2% |
[ 1 ] |
| Bombel |
|
2% |
[ 1 ] |
| kozakpl |
|
8% |
[ 3 ] |
|
| Total Votes : 35 |
|
| Author |
Message |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#161 Posted: 05 Jan 2013 12:11 pm Post subject: |
|
|
WIESZ CO JEST NAJPIEKNIEJSZE W TYM WSZYSTKIM SMIECIU? ZE SCIERWA TWOJEGO POKROJU CZY POKROJU GUWNA15 MYSLA ZE MOGA PROWADZIC JAKAS WOJNE W MYSL DOBRA W INTERNECIE. PRAWDA JEDNAK JEST TAKA, ZE TA SEKCJA TAK WYGLADA TO PAWELEK TEGO CHCE, A ROGAL Z MITONEM TO PIESKI KTORE SA MU BEZMYSLNIE POSLUSZNE. MYSLISZ ZE SIE PAWELEK UCISNIENIEM BIEDNYCH POLACZKOW BEDZIE PRZEJMOWAC? ALE SMIALO, MOZECIE PROBOWAC JEBANE RETARDY COS ZDZIALAC. NA BANK SIE WAM UDA, PIERDOLENI INTERNETOWI WANNABE ZBAWCY _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#162 Posted: 05 Jan 2013 12:24 pm Post subject: |
|
|
Prawo ustanawia ten, kto wyłożył kapitał na forum, a nie banda kurewskich Robin Hoodów.
Pisząc krutko, acz treściwie - vouch @SKILL |
|
| Back to top |
|
 |
KosmicznyByk
 Group: Members Joined: 19 Mar 2012 Posts: 587 Gold: 1.20 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#163 Posted: 05 Jan 2013 12:39 pm Post subject: |
|
|
| SKILL wrote: | | (...)ROGAL Z MITONEM TO PIESKI(...) |
że im się w ogóle chce uganiać się za bandą dzieci, tracić swój czas i użerać się z nimi.
Mi by się nie chciało szarpać sobie nerwów i tracić czasu na coś takiego.
Last edited by KosmicznyByk on 05 Jan 2013 12:40 pm; edited 1 time in total _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 10150 Gold: 3.40
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#164 Posted: 05 Jan 2013 12:45 pm Post subject: |
|
|
ten milton to jakis totalny frajer, suspy na 15min/10
Rogal jeszcze byl spoko, zawsze sciagal warny, a ten jebany przychlast milton mi 2 razy nie sciagnal jebany kurwa smiec w dupe jebany |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#165 Posted: 05 Jan 2013 12:47 pm Post subject: |
|
|
| KosmicznyByk wrote: | | SKILL wrote: | | (...)ROGAL Z MITONEM TO PIESKI(...) |
że im się w ogóle chce uganiać się za bandą dzieci, tracić swój czas i użerać się z nimi.
Mi by się nie chciało szarpać sobie nerwów i tracić czasu na coś takiego. |
No to kto wpierdala te bezsensowne ostrzeżenia i suspy? Bo zagraniczni słudzy Pawełka chyba nie wchodzą na polską sekcję .... |
|
| Back to top |
|
 |
Solution
 Group: Members Joined: 20 Mar 2010 Posts: 1393 Gold: Locked
|
#166 Posted: 05 Jan 2013 02:22 pm Post subject: |
|
|
npawel ma w pizdzie polaczkow bo nie ma z nich zadnego pozytku oprócz w kurwe spamu i same klopoty, dlaczego niemcy pisza co chca, bo na jednego polaczka ktory zdonuje 10 bucks przypada 20 niemcow co zdonuja po 200$
ja tam pierdole jakies krucjaty mam to w kutasie, ale kurwa tam nie idzie nic popisac a tu z kolei nie ma ludzi tylko biederskie kolko rozancowe i ogolnie jest za ostro
Last edited by Solution on 05 Jan 2013 02:25 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#167 Posted: 05 Jan 2013 02:47 pm Post subject: |
|
|
#taktyk _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Solution
 Group: Members Joined: 20 Mar 2010 Posts: 1393 Gold: Locked
|
#168 Posted: 05 Jan 2013 02:56 pm Post subject: |
|
|
| co to za dzieciak w tym sigu |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#169 Posted: 05 Jan 2013 02:56 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | KosmicznyByk wrote: | | SKILL wrote: | | (...)ROGAL Z MITONEM TO PIESKI(...) |
No to kto wpierdala te bezsensowne ostrzeżenia i suspy? Bo zagraniczni słudzy Pawełka chyba nie wchodzą na polską sekcję .... |
Od miesiąca mam tam nowe konto i przyznam, że po 2010 przesiew na tym forum zrobił swoje pozostawiając kilku normalnych użytkowników wśród tony chujstwa i gówna, a brak jazdy po gaciach rozpuścił wszechobecnych moralfagów, którzy reportują najzwyklejsze "wypierdalaj". Dwujka to teraz ostoja dla pizd i graczy (inb4: to to samo) czyli w sumie założenia tego forum zostały zrealizowane.
Imo wszelkie zrywy Tard15 może wsadzić sobie w dupę bo nawet gdyby coś ugrał (hehe) to po co i dla kogo? |
|
| Back to top |
|
 |
XynO
Group: Members Joined: 19 Mar 2010 Posts: 227 Gold: 31.80
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#170 Posted: 05 Jan 2013 02:59 pm Post subject: |
|
|
| Solution wrote: | npawel ma w pizdzie polaczkow bo nie ma z nich zadnego pozytku oprócz w kurwe spamu i same klopoty, dlaczego niemcy pisza co chca, bo na jednego polaczka ktory zdonuje 10 bucks przypada 20 niemcow co zdonuja po 200$
ja tam pierdole jakies krucjaty mam to w kutasie, ale kurwa tam nie idzie nic popisac a tu z kolei nie ma ludzi tylko biederskie kolko rozancowe i ogolnie jest za ostro | to na chuj tu siedziesz tepy smieciu |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#171 Posted: 05 Jan 2013 06:36 pm Post subject: |
|
|
| Solution wrote: | | co to za dzieciak w tym sigu |
twoj stary xddddddddddddd _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL

|
#172 Posted: 06 Jan 2013 05:16 am Post subject: |
|
|
PRAWIE ROZPISALEM SIE NA TEN TEMAT WIECEJ ALE ZAPOMNIALEM ZE TO TRUJKA I WSZYSTKO WYMAZALEM.
| srubokret wrote: | | KosmicznyByk wrote: | | SKILL wrote: | | (...)ROGAL Z MITONEM TO PIESKI(...) |
I JEDEN I DRUGI
MILTON I ROGAL ZNACZY SIE
| Solution wrote: | npawel ma w pizdzie polaczkow bo nie ma z nich zadnego pozytku oprócz w kurwe spamu i same klopoty, dlaczego niemcy pisza co chca, bo na jednego polaczka ktory zdonuje 10 bucks przypada 20 niemcow co zdonuja po 200$
ja tam pierdole jakies krucjaty mam to w kutasie, ale kurwa tam nie idzie nic popisac a tu z kolei nie ma ludzi tylko biederskie kolko rozancowe i ogolnie jest za ostro |
NIE WIEM CZY ZAUWAZYLES ALE TO "PRACA" POLACZKUW ZAPEWNILA MU SWEGO CZASU MIEJSCE W TOP3 NAJWIEKSZYCH FORUM SWIATA SYNEK _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#173 Posted: 06 Jan 2013 05:41 am Post subject: |
|
|
| pogodzcie sie z tym, jsp zdechlo i juz nigdy nie bedzie tak samo, chuja mozecie na to poradzic. |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL

|
#174 Posted: 06 Jan 2013 05:52 am Post subject: |
|
|
I TYLE W TEMACIE _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
|
| Back to top |
|
 |
KosmicznyByk

|
#175 Posted: 06 Jan 2013 06:41 am Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: |
Ja doskonale wiem Marian, że to oni. Mój post był swojego rodzaju stwierdzeniem dramatycznym.
Dziwie się, że stare chłopy w wieku 3xlat i 28 lat odnajdują swoje powołanie w uganianiu się za bandą gimbusów, użeraniu się z nimi i wymierzaniu im "forumowej sprawiedliwości". Niczym sędzia dredd.
Co do wchodzenia innych spierdolin na polskie forum to jesteś w lekkim błędzie.
Wchodzą wszyscy. Mają coś takiego jak MQA (Moderator Queue Actions). Strzelają do wszystkiego co się rusza (czyt.: zamykają) aby zwiększyć sobie swojego e-chuja.
To coś w stylu "Pojedynku/Starcia Tytanów" tylko na wyższym szczeblu. Później njag na podstawie MQA chwali, który jest lepszym pieskiem. Wyścig szczurów na umierającym forum trwa. Chłopcy mają "władzę" a "show must go on".
Epilol nakurwił w ~półtora roku ( no nawet niech będzie, że dwa lata. Nie pamiętam już ile trwał jego "pontyfikat") 300 000 MQA. Myślisz, że czytał, zastanawiał się co robi? czy bezmyślnie klikał myszką. Myślisz, że nie "zahaczył o polską sekcję? 
Last edited by KosmicznyByk on 06 Jan 2013 06:43 am; edited 1 time in total _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#176 Posted: 06 Jan 2013 06:44 am Post subject: |
|
|
wszyscy jestescie mala czescia wielkiej machiny njaguara........ ogarnicie to siema
nowy porzadek forum... |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#177 Posted: 06 Jan 2013 06:46 am Post subject: |
|
|
NJAGUAR TO KURWA, JAK TEZ JEGO RZONA
W STARCIU NA WPIERDOLE NIKT MNIE NIE POKONA
POLSKA SEKCJA KIEDYS - ARMIA PRZEJEBANA
RUCHALO SIE W DUPE TRUCHLO SEBASTIANA _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#178 Posted: 06 Jan 2013 06:47 am Post subject: |
|
|
| KosmicznyByk wrote: |
Dziwie się, że stare chłopy w wieku 3xlat i 28 lat odnajdują swoje powołanie w uganianiu się za bandą gimbusów, użeraniu się z nimi i wymierzaniu im "forumowej sprawiedliwości". Niczym sędzia dredd |
A nie dziwi Cię, że tyle osób wchodzi na Trujke i pisze bezcelowe posty? Owszem, każdy spędza tu mniej czasu niż Moderatorzy z Dwujki (inb4: oprucz Ciebie nerdzie hehe xd) ale sens przebywania na którymkolwiek z for jest taki sam, czyli żaden.
(o kurwa poważny post) |
|
| Back to top |
|
 |
KosmicznyByk

|
#179 Posted: 06 Jan 2013 06:51 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | każdy spędza tu mniej czasu niż Moderatorzy z Dwujki (inb4: oprucz Ciebie nerdzie hehe xd) |
o nie wyszło na jaw
Mógłbyś mi raz jeszcze przypomnieć jakie mam konto na dwójce? _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#180 Posted: 06 Jan 2013 07:18 am Post subject: |
|
|
| KosmicznyByk wrote: | | Kolba wrote: | | każdy spędza tu mniej czasu niż Moderatorzy z Dwujki (inb4: oprucz Ciebie nerdzie hehe xd) |
o nie wyszło na jaw
Mógłbyś mi raz jeszcze przypomnieć jakie mam konto na dwójce? |
To, które rzekomo było Twoje (bo odnosisz się do tamtego posta) to tak naprawdę moje obecne konto na Dwujce, więc chyba zaszło jakieś nieporozumienie kturego nie skumałes ziomek ale rozumiem ze morzesz nie kojarzyc wszyskich.
Last edited by Kolba on 06 Jan 2013 07:19 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
|