|
| Author |
Message |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#41 Posted: 06 Jan 2013 03:29 pm Post subject: |
|
|
@Srubokret:
Tyle, że ja się zgadzam z Twoim postem, tak całkowicie serio pisząc. Polskiemu wojsku nie można odmówić zasług na przestrzeni dziejów, jednak często nietrafione decyzje doprowadzały do niepotrzebnych, ogromnych strat w ludziach (ktoś wyżej wspomniał chociażby Monte Cassino czy Powstania, nie chce mi się sprawdzać kto) ale to forum to raczej nie jest miejsce na takie rozmowy : DDD
| srubokret wrote: |
/e: Kolba, kurwa, jesteś książkowym przykładem konformisty, kosmopolity i jebanego cebulaka o chomiczych polikach, cebulaku. |
Swoją drogą, śmieję się bardziej z obecnego stanu kraju. Pomijając już wszelkie tematy polityczne ( ściana tekstu) po prostu "wkurwiają" mnie jebani wąsacze, studenciaki i nasze kurewskie przypadłości, stąd taka beka z "Cebulandii".
@Franek Zappa: Tu każdy operuje takim słownictwem, to nic nadzwyczajnego dla przeciętnego człowieka, który powinien znać swój język niezależnie od tego co sądzi o swoim kraju. Dlatego jesteś piętnowany. Wyróżniasz się głupotą na tle forum.
Last edited by Kolba on 06 Jan 2013 03:30 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 10161 Gold: 3.40
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#42 Posted: 06 Jan 2013 03:30 pm Post subject: |
|
|
| Quote: | @Franek Zappa: Tu każdy operuje takim słownictwem, to nic nadzwyczajnego dla przeciętnego człowieka, który powinien znać swój język niezależnie od tego co sądzi o swoim kraju. Dlatego jesteś piętnowany. Wyróżniasz się głupotą na tle forum.
|
Tak kurwa. Powiesz mi, że wiedziałeś co to znaczy pyrrusowe zwycięstwo ty jebany przychlaście D |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#43 Posted: 06 Jan 2013 03:32 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | Quote: | @Franek Zappa: Tu każdy operuje takim słownictwem, to nic nadzwyczajnego dla przeciętnego człowieka, który powinien znać swój język niezależnie od tego co sądzi o swoim kraju. Dlatego jesteś piętnowany. Wyróżniasz się głupotą na tle forum.
|
Tak kurwa. Powiesz mi, że wiedziałeś co to znaczy pyrrusowe zwycięstwo ty jebany przychlaście D |
Ty chuju, ale słaba prowokacja |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#44 Posted: 06 Jan 2013 03:33 pm Post subject: |
|
|
| to nie prowokacja smieciu nie wiem co wy macie z tymi prowokacjami jestescie takimi tepakami |
|
| Back to top |
|
 |
MamStulejke_Umieram
Group: Banned Joined: 05 Jan 2013 Posts: 324 Gold: 0.60
Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#45 Posted: 06 Jan 2013 03:49 pm Post subject: |
|
|
| Azure wrote: | | BOHATERSKO BRONIOM TORUW KOLEJOWYCH PRZED SLASKIMI RZEZIMIESZKAMI LASYMI NA WEGIEL Z SYFONAMI NA PLECACH |
:DDDDDDDDDD
parsklem ze smiechu _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
MamStulejke_Umieram
Group: Banned Joined: 05 Jan 2013 Posts: 324 Gold: 0.60
Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#46 Posted: 06 Jan 2013 03:51 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | ej srubokret, skad ty masz takie bogate slownictwo? |
skonczyl studia jebany kretynie, ktory prowadzi blog dla gimbazy i posluguje sie jezykiem na poziomie podstawowki
Last edited by MamStulejke_Umieram on 06 Jan 2013 04:10 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#47 Posted: 06 Jan 2013 03:51 pm Post subject: |
|
|
| no wiem ale nie chce mi sie czytac ksiazek |