kurwa wypowiadacie sie na chuja warte forum, te czasy juz nie wroca, macie tam teraz bande debili co reportuja bezmyslnie, bo taki trend nastal reportowania i ujebywania pieniaczy ktorymi jestescie wy kurwy. Teraz widze, ze krolem jest jakis random PlayerThree i co ? w dupie to mam, mnie jakis chuj podjebal, bo polsku wysmialem smierc biednego sebastianka i jakos nie placze, a wy kurwa wracacie do tego gowna, ktore juz nigdy sie nie zmieni. Chcecie rewolucji shackujcie nfaga, tylko to wam pozostalo, placzem nic nie zdzialace. _________________ This user's signature has been disabled
kurwa wypowiadacie sie na chuja warte forum, te czasy juz nie wroca, macie tam teraz bande debili co reportuja bezmyslnie, bo taki trend nastal reportowania i ujebywania pieniaczy ktorymi jestescie wy kurwy. Teraz widze, ze krolem jest jakis random PlayerThree i co ? w dupie to mam, mnie jakis chuj podjebal, bo polsku wysmialem smierc biednego sebastianka i jakos nie placze, a wy kurwa wracacie do tego gowna, ktore juz nigdy sie nie zmieni. Chcecie rewolucji shackujcie nfaga, tylko to wam pozostalo, placzem nic nie zdzialace.
nasz forumowy haker moglby w sumie wjebac sie faguarowi na konto... byloby epicko;O
rozjebac jsp i wszyscy polacy ban;D
MARZENIE KAZDEGO POLAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE, TY PIERDOLONA KUPO GOWNA. WSZYSCY CHUJA WBIJAJA W TEGO POPIERDOLENCA, ALE BANDA NIEDOJEBOW KTORYM NIE ZOSTALO NIC PROCZ JSP BEDZIE WALCZYC Z WLADZA BO SIE NACZYTALI "KAMIENIE NA SZANIEC" CZY INNEGO GOWNA. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
mam miłe wspomnienia zwiazane z beką na tamtym forum wiec chetnie bym przywrocil te czasy.
Teraz mam taka prace, ze mam dlugie przerwy wiec moge sobie siedziec i nakurwiac głupoty, wiec musze miec gdzie!;P
TY, PODOBNIE JAK KRETYN SOLUSZYN I RESZTA BLAZNOW NIE ROZUMIECIE JEDNEGO. PRZYWROCENIE STARYCH ZASAD NA JSP ROWNALOBY SIE Z CIAGLYM GNEBIENIEM PLEBSU WASZEGO POKROJU. POWINNISCIE SI CIESZYC ZE JEST JAK JEST I NIKT NA WAS TAM NIE SRA. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum