poszedlbys na koncert hiphopowy albo jakiejs techniawki umpaumpa
to kurwa taki filmik by wogole nie powstal gdyz autorzy byliby zbyt zażenowani niskim poziomem wypowiedzi i humoru...
Ja pierdolę, brudasy to najgorsze ścierwo jakie mogło się przytrafić światu. Nieśmieszne, obrzydliwe, brudne skurwysyny, ale bym ich napierdalał kijem. Kurwa jestem wkurwiony przez internet, co wy narobiliście skurwysyny zajebane
poszedlbys na koncert hiphopowy albo jakiejs techniawki umpaumpa
to kurwa taki filmik by wogole nie powstal gdyz autorzy byliby zbyt zażenowani niskim poziomem wypowiedzi i humoru...
cos w tym jest
kiedys bylo jakos wiecej tego bydla, okupowali lawki w parku zbierali pety i żebrali na bełta
Last edited by Solution on 08 Jan 2013 06:41 pm; edited 1 time in total
Ja pierdolę, brudasy to najgorsze ścierwo jakie mogło się przytrafić światu. Nieśmieszne, obrzydliwe, brudne skurwysyny, ale bym ich napierdalał kijem. Kurwa jestem wkurwiony przez internet, co wy narobiliście skurwysyny zajebane
a ty czym jestes? na bank nakurwiasz jakas techniawe smieciu i napierdalasz w bialych spodniach na dyski... oh wait... do tego trzeba miec znajomych:/
ze wszystkich subkultur akurat brudasy sa w czolówce najfajniejszych
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum