|
| Author |
Message |
KosmicznyByk
 Group: Members Joined: 19 Mar 2012 Posts: 587 Gold: 1.20 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#21 Posted: 09 Jan 2013 01:20 pm Post subject: |
|
|
| SKILL wrote: |
PAPIEREK ZIOMUŚ. PAPIEREK. |
Tylko i wyłącznie. Za mgr inż na start w robocie dostałem taką stawkę jak ludzie inny z 5 letnim stażem bez tytułu. Co prawda nie jestem tak bogaty jak Pa)w(eł ale też nie mam najgorzej.
To co uczyłem się na studiach to chuj. Teraz muszę na nowo się uczyć. A co najśmieszniejsze pracuje w zawodzie
Na studiach to co teraz robię miałem bardzo ogólnikowo. Teraz muszę uczyć się szczegółowo _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
KosmicznyByk

|
#22 Posted: 09 Jan 2013 01:23 pm Post subject: |
|
|
| Barre00 wrote: | Bombi, informatyka jest latwa. A pozatym wkoncu poznalem tajemnice dlaczego nie ma cie w poniedzialkowe wieczory  |
Łatwa?
Jak mieszkałem w akademiku z typem, co studiował informatykę to Ci powiem, że rył matmę.
Mieli na 1szy semestrze 3 rodzaje matmy. Analizę, logikę i coś jeszcze, nie pamiętam.
Za "moich" czasów nie pierdolili się. Był wyż demograficzny i po pierwszym semestrze około 40% ludzi odpadało  _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#23 Posted: 09 Jan 2013 01:40 pm Post subject: |
|
|
| KosmicznyByk wrote: | | Barre00 wrote: | Bombi, informatyka jest latwa. A pozatym wkoncu poznalem tajemnice dlaczego nie ma cie w poniedzialkowe wieczory  |
Łatwa?
Jak mieszkałem w akademiku z typem, co studiował informatykę to Ci powiem, że rył matmę.
Mieli na 1szy semestrze 3 rodzaje matmy. Analizę, logikę i coś jeszcze, nie pamiętam.
Za "moich" czasów nie pierdolili się. Był wyż demograficzny i po pierwszym semestrze około 40% ludzi odpadało  |
Analize studiuje sie tradycyjnie na chyba wszystkich technicznych/naukowych kierunkach, choc jest ona bezuzyteczna dla informatyka. Logika/struktury dyskretne jak najbardziej, ale na tym konczy sie matematyka na studiach informatycznych. No, moze nie konczy sie jezeli Bombi bedzie chcial studiowac teorie. _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
MamStulejke_Umieram
Group: Banned Joined: 05 Jan 2013 Posts: 324 Gold: 0.60
Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#24 Posted: 09 Jan 2013 04:19 pm Post subject: |
|
|
ja pracuje w zawodzie od dwoch lat i mam wyjebane na wasze chujowe studia, moje mi daly wiedze potrzebna do wykonywania pracy i klient ma pewnosc, ze rozmawia z powaznym i wyksztalconym czlowiekiem, a nie kurwa z jakas lebioda i kretynem, ktory przeslizgnal sie przez studia _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
KosmicznyByk

|
#25 Posted: 09 Jan 2013 04:33 pm Post subject: |
|
|
| MamStulejke_Umieram wrote: | | klient ma pewnosc, ze rozmawia z powaznym i wyksztalconym czlowiekiem, a nie kurwa z jakas lebioda i kretynem |
muj ty bochaterze. _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#26 Posted: 09 Jan 2013 05:36 pm Post subject: |
|
|
WALE WAS KURWA PSEM _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#27 Posted: 09 Jan 2013 05:52 pm Post subject: |
|
|
Nigdy wiecej nie popuszcze...
...na wykładzie |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#28 Posted: 09 Jan 2013 06:00 pm Post subject: |
|
|
| MamStulejke_Umieram wrote: | | ja pracuje w zawodzie od dwoch lat i mam wyjebane na wasze chujowe studia, moje mi daly wiedze potrzebna do wykonywania pracy i klient ma pewnosc, ze rozmawia z powaznym i wyksztalconym czlowiekiem, a nie kurwa z jakas lebioda i kretynem, ktory przeslizgnal sie przez studia |
"z połykiem krtaniowojamowoustnym?" _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Solution
 Group: Members Joined: 20 Mar 2010 Posts: 1393 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 5
|
#29 Posted: 09 Jan 2013 06:36 pm Post subject: |
|
|
| SKILL wrote: | | baroza wrote: | | nie wiem na chuj studiowac, way of the retard |
PAPIEREK ZIOMUŚ. PAPIEREK. |
papierkiem mozesz sobie podetrzec ziomek, najpierw patrza na twoj exp a potem ewentualnie co skonczyles |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#30 Posted: 09 Jan 2013 07:23 pm Post subject: |
|
|
MYSLISZ, ZE NIE MOZNA MIEC DOSWIADCZENIA I PAPIERKA OD RAZU? NA PEWNE STANOWISKA DOSTANIESZ SIE TYLKO I WYLACZNIE Z PAPIERKIEM. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
PanJezus_TyCwelu
Group: Members Joined: 30 Oct 2012 Posts: 344 Gold: 0.90

Status: Warn:  Reputation: 1
|
#31 Posted: 10 Jan 2013 08:33 am Post subject: |
|
|
| KosmicznyByk wrote: | | Barre00 wrote: | Bombi, informatyka jest latwa. A pozatym wkoncu poznalem tajemnice dlaczego nie ma cie w poniedzialkowe wieczory  |
Łatwa?
Za "moich" czasów nie pierdolili się. Był wyż demograficzny i po pierwszym semestrze około 40% ludzi odpadało  |
Ja mam tylko analizę. U nas było 330 osób na początku, teraz zostało 120 ;DDD |
|
| Back to top |
|
 |
|