buahaha uwielbiam jak ludzie srają o rodzaj studiow^^
Powiem ci tak smieciu.... ty siedzisz na garnuszku, bez wyksztalcenia i pracy i nie masz zielonego pojecia jak wyglada teraz rynek. Otoz wiekszosc pracodawcow WOLI studentow zaocznych,
i bardzo czesto natykam sie w ogloszeniach na haslo "preferowani studenci zaoczni". Ta cala moda na studia dzienne i ta ich rzekoma zajebistosc to tylko mit:) Pracodawca wie, ze student dzienny przez te 3-5 lat chlał opur na utrzymaniu rodzicow, a wiec jego ogarnięcie życiowe jest zerowe, no i do tego dysponuje wiedzą glownie teoretyczną. Leje z beki jak widze tych placzacych magistrow ze nie ma pracy:D Ja sam sie utrzymuje, odkladam kilkaset zlotych miesiecznie, mieszkam sam, mam wyjebane na wszystko, zdobywam doswiadczene - jestem panem kurwa świata. Mam ten sam material co student dzienny do opanowania, a jednoczesnie 3-4 razy mniej godzin lekcyjnych i 8godzin dziennie zajęte przez prace. Jak bardzo zajebistą musze miec organizację i umiejetnosci, zeby jednoczesnie zdawac studia? A dziennie smiecie? Jakie maja doswiadczenie? 100 butelek piwa obalonych miesiecznie? Jest sie czym chwalic^^
latwosc
Powiem ci tak smieciu.... ty siedzisz na lekcyjnych i 8godzin dziennie zajęte przez prace. Jak bardzo zajebistą musze miec organizację i umiejetnosci, zeby jednoczesnie zdawac studia? A dziennie smiecie? Jakie maja da haslo "preferowaz glownie teoretyczną. Leje z beki jak widze tych placzacych magistrow ze nie ma pracy:D Jawni studenci zaoczni". Ta cala moda na studia dzienne i ta ich rzekoma zajebistos garnuszku, bez 3-5 lat chlał opur na utrzymaniu rodzicow, a wiec jego ogarnięcie życiowe jest zerowe, no i do teg studentow zaocznych,
i bardzo czesto natykam sie w ogloszeniach noczesno dysponuje wiedzą nieskoczno - jestem panem kurwa świata. Mam ten sam material co student dzienny do opa i pracy i nie masz zielonego pojecia jak wyglada teraz ry sam sie utrzymuje, odkladam kilkaset zlotych miesiecznie, mieszkam sam, mam wyjebane na wszystko, zdobywam pracodawcow WOLI sie 3-4 razy mniej godzinc to tylko mit:) Pracodawca wie, ze student dzienny przez te nonek. Otoania, a jednoswiadczenie? 100 butelek piwa obalonych miesiecznie? Jest sie czym chwalic^^
latwosc
Debil po pierwsze na studiach zaocznych jest okrojonym material, co od razu sprawia, że to co napisałeś to bzdura. Po drugie - fakt - pracodawcy wolą studentow studiów zaocznych do pracy - ale studentow jebana tepa pseudointelektualna kurwo, a nie absolwentow, bo śmiecie z zaocznych nie mają co robić całymi dniami, natomiast na studiach dziennych jest zapierdol nie tylko na samej uczelni, ale też w domu. Sam widziałem jak mój znajomy, doktor na politechnice lodzkiej, układał kolokwium z analizy dla dz i zaocznych. Kurwa po gimnazjum bym to rozwiazal ze wzorami. Mysz proszę Cię, weź już wypierdalaj, każdy ma cię tu za idiote i myślę, że wiele się z prawda nie mijają. _____________________
Debil po pierwsze na studiach zaocznych jest okrojonym material, co od razu sprawia, że to co napisałeś to bzdura. Po drugie - fakt - pracodawcy wolą studentow studiów zaocznych do pracy - ale studentow jebana tepa pseudointelektualna kurwo, a nie absolwentow, bo śmiecie z zaocznych nie mają co robić całymi dniami, natomiast na studiach dziennych jest zapierdol nie tylko na samej uczelni, ale też w domu. Sam widziałem jak mój znajomy, doktor na politechnice lodzkiej, układał kolokwium z analizy dla dz i zaocznych. Kurwa po gimnazjum bym to rozwiazal ze wzorami. Mysz proszę Cię, weź już wypierdalaj, każdy ma cię tu za idiote i myślę, że wiele się z prawda nie mijają.
kretyne nie chodzilo mi o kurwa np jakies plebejskie contact center gdzie biora studentow zaocznych bo maja za nich mniejssze oplaty-_-
CHodzi o absolwentow albo stundentow na ostatnim roku... ale nie liczylem ze zrozumiesz... po fotce widac ze we lbie kox i gowno...
Nie pracujesz wiec gowno wiesz o rynku pracy smieciu, wiec zamknij pysk bo twoja opinia uksztaltowana jest przez opsrane ego, ktore kaze ci z gory patrzec na zaocznych studentow jako dzienny pleb
A co do tych testow to jebłem;DDDDD Tak sie sklad, ze sami wykladowcy mowia ze material jest taki sam. Na mojej uczelni wykladaja tylko wykladowcy z dziennych z UW wiec kurwa chyba oni raczej sa wiarygodnym zrodlem a nie twoj znajomy pojeb, z malym kutasem-_-
Last edited by Mysz15 on 11 Jan 2013 02:26 pm; edited 2 times in total
Powiem ci tak smieciu.... ty siedzisz na garnuszku, bez wyksztalcenia i pracy i nie masz zielonego pojecia jak wyglada teraz rynek. Otoz wiekszosc pracodawcow WOLI studentow zaocznych,
i bardzo czesto natykam sie w ogloszeniach na haslo "preferowani studenci zaoczni". Ta cala moda na studia dzienne i ta ich rzekoma zajebistosc to tylko mit:) Pracodawca wie, ze student dzienny przez te 3-5 lat chlał opur na utrzymaniu rodzicow, a wiec jego ogarnięcie życiowe jest zerowe, no i do tego dysponuje wiedzą glownie teoretyczną. Leje z beki jak widze tych placzacych magistrow ze nie ma pracy:D Ja sam sie utrzymuje, odkladam kilkaset zlotych miesiecznie, mieszkam sam, mam wyjebane na wszystko, zdobywam doswiadczene - jestem panem kurwa świata. Mam ten sam material co student dzienny do opanowania, a jednoczesnie 3-4 razy mniej godzin lekcyjnych i 8godzin dziennie zajęte przez prace. Jak bardzo zajebistą musze miec organizację i umiejetnosci, zeby jednoczesnie zdawac studia? A dziennie smiecie? Jakie maja doswiadczenie? 100 butelek piwa obalonych miesiecznie? Jest sie czym chwalic^^
latwosc
TOSZ TO KURWA 3 PIWA DZIENNIE _____________________
Debil po pierwsze na studiach zaocznych jest okrojonym material, co od razu sprawia, że to co napisałeś to bzdura. Po drugie - fakt - pracodawcy wolą studentow studiów zaocznych do pracy - ale studentow jebana tepa pseudointelektualna kurwo, a nie absolwentow, bo śmiecie z zaocznych nie mają co robić całymi dniami, natomiast na studiach dziennych jest zapierdol nie tylko na samej uczelni, ale też w domu. Sam widziałem jak mój znajomy, doktor na politechnice lodzkiej, układał kolokwium z analizy dla dz i zaocznych. Kurwa po gimnazjum bym to rozwiazal ze wzorami. Mysz proszę Cię, weź już wypierdalaj, każdy ma cię tu za idiote i myślę, że wiele się z prawda nie mijają.
kretyne nie chodzilo mi o kurwa np jakies plebejskie contact center gdzie biora studentow zaocznych bo maja za nich mniejssze oplaty-_-
CHodzi o absolwentow albo stundentow na ostatnim roku... ale nie liczylem ze zrozumiesz... po fotce widac ze we lbie kox i gowno...
Nie pracujesz wiec gowno wiesz o rynku pracy smieciu, wiec zamknij pysk bo twoja opinia uksztaltowana jest przez opsrane ego, ktore kaze ci z gory patrzec na zaocznych studentow jako dzienny pleb
A co do tych testow to jebłem;DDDDD Tak sie sklad, ze sami wykladowcy mowia ze material jest taki sam. Na mojej uczelni wykladaja tylko wykladowcy z dziennych z UW wiec kurwa chyba oni raczej sa wiarygodnym zrodlem a nie twoj znajomy pojeb, z malym kutasem-_-
Tak, szczególnie z kurewsko okrojoną liczbą godzin. Weź wykurwiaj już, bo twoja wiedza jest zerowa.
Hahahaha zabolalo Cię trochę kurwa dosadne pokazanie że jesteś pierdolonym debilem gadającym od rzeczy ;DDDD _____________________
Tak, szczególnie z kurewsko okrojoną liczbą godzin. Weź wykurwiaj już, bo twoja wiedza jest zerowa.
tak, bo debile z dziennego wałkują kazdą strone po koleji z ksiazki a my mamy ta sama ksiazke tylko 3/4 zadane do domu...
ale wy jestescie zjebani^^
Proponuje ustawkę: mysz vs mercedres vs newer. mysz będzie strzelał po ryjach z napleta, newer zrobi rundaka i fiftak, a mercedres będzie rzucał gainerami.
:DDDDDD
nie moglem sie powstrzymac od wyobrazenia sobie tego jak rzuca tymi wielkimi opakowaniami po mutant massie :DDDDDD _________________ This user's signature has been disabled
jestes pierdolonym tepym skurwysynem, owszem zaoczne sa lepsze, bo mozesz 40h wyrobic, ale to sie ma nic do tego jakie daja ci mozliwosci studia dzienne, a przede wszystkim przezyc swoja mlodosc w fajny sposob wyszalec sie. A tobie co rano kutas staje z workiem na lbie i chuja nie poruchasz, bo zapierdalasz do pracy w kebabie.
Bedac na dziennych po pierwsze masz lepiej opanowany material, musisz wiecej czasu poswiecic na nauke, dwa w chuj dziennych pracuje, u mnie juz na I roku ludzie co drugi z pewnoscia pracuje, takie czasy, trzy egzamin to egzamin, a nie kurwa puszczanie bokiem, bo to zaoczni. Nie dosc, ze masz praktyke w kebabie to jeszcze zaocznie zdane studia, po ktorych nie masz merytorycznego przygotowania do wykonywania zawodu.
Rynek pracy ? Chuja sie znasz, dla zaocznych sa prace typu sprzedawca w odziezowym, bo wyzej nikt cie bez papieru nie przyjmie, a teraz wypierdalaj pocwiczyc zdejmowanie worka z kutasa
Last edited by MamStulejke_Umieram on 11 Jan 2013 03:05 pm; edited 2 times in total _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum