|
| Author |
Message |
MERCEDRES
 Group: Members Joined: 14 Dec 2008 Posts: 2298 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#1 Posted: 26 Jan 2013 02:12 pm Post subject: never chuju |
|
|
bede w akademiku awfu jakos po sesji bo mam tam ziomka, slyszalem, ze sa tam jakies hiszpanki co lubia dostawac pyrdka do buzi czy to prawda??????? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#2 Posted: 26 Jan 2013 03:14 pm Post subject: |
|
|
| Jak to takie Hiszpanki/Portugalki jakie przyjechały na Erasmusa do Gdańska to bym kurwom nie podał buta do wypolerowania, strasznie brzydkie i obrzydliwe szmaty. |
|
| Back to top |
|
 |
MamStulejke_Umieram
Group: Banned Joined: 05 Jan 2013 Posts: 324 Gold: 0.60
Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#3 Posted: 26 Jan 2013 07:51 pm Post subject: Re: never chuju |
|
|
| MERCEDRES wrote: | | bede w akademiku awfu jakos po sesji bo mam tam ziomka, slyszalem, ze sa tam jakies hiszpanki co lubia dostawac pyrdka do buzi czy to prawda??????? |
ty ja tych brudasow nie tykam, wiec nie ogarniam kto co lubi. Ja nie rozrozniam hiszpanek od turasek, wiec chyba twoj kolezka pomylil turaske z hiszpanka bo tych kurw zdecydowanie najwiecej. A co to za ziomek, kierunek rok ? Mowisz, ze przyjezdzasz mam tam sie pojawic ? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#4 Posted: 27 Jan 2013 11:20 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Jak to takie Hiszpanki/Portugalki jakie przyjechały na Erasmusa do Gdańska to bym kurwom nie podał buta do wypolerowania, strasznie brzydkie i obrzydliwe szmaty. |
JESTES JEBANYM PRAWICZKIEM W MASCE, WIEC PODEJRZEWAM, ZE NAWET BRUDNE GRUBE HISZPANKI NIE ZWROCILY UWAGI NA JEBANEGO GRUBERA _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES

|
#5 Posted: 27 Jan 2013 02:18 pm Post subject: |
|
|
mowicie ze hiszpanki = brudasy juz? szkoda kurde bo wjechalbym w taka swinke w stylu penelope cruz. never nei wiem kiedy tam bede dokladnie ale jak cos to dam znac to moze zajebiemy jakiegos hipstera razem czy cos _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL

|
#6 Posted: 27 Jan 2013 02:44 pm Post subject: |
|
|
JA UWAZAM ZE NOT, MOWIE TYLKO ZE NAJBRZYDSZE GRUBE KURWY NIE ZWROCILYBY UWAGI NA GRUBERA _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#7 Posted: 27 Jan 2013 03:02 pm Post subject: |
|
|
| SKILL wrote: | | Kolba wrote: | | Jak to takie Hiszpanki/Portugalki jakie przyjechały na Erasmusa do Gdańska to bym kurwom nie podał buta do wypolerowania, strasznie brzydkie i obrzydliwe szmaty. |
JESTES JEBANYM PRAWICZKIEM W MASCE, WIEC PODEJRZEWAM, ZE NAWET BRUDNE GRUBE HISZPANKI NIE ZWROCILY UWAGI NA JEBANEGO GRUBERA |
Poszczekałeś? To możesz już wykurwiać z powrotem do chujowych gierek jak na pizdę przystało : ) |
|
| Back to top |
|
 |
MamStulejke_Umieram
Group: Banned Joined: 05 Jan 2013 Posts: 324 Gold: 0.60
Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#8 Posted: 27 Jan 2013 03:58 pm Post subject: |
|
|
| MERCEDRES wrote: | | mowicie ze hiszpanki = brudasy juz? szkoda kurde bo wjechalbym w taka swinke w stylu penelope cruz. never nei wiem kiedy tam bede dokladnie ale jak cos to dam znac to moze zajebiemy jakiegos hipstera razem czy cos |
to na centrum trzeba isc, u mnie trudno o takie parowy, ewentualnie z turystyki jakies sie trafia w ciagu dnia. Ja tam w meskim teraz malo osob znam, bo nie interesowalo mnie to, wiekszosc ziomkow z zeszlego roku wyjebalo na stancje, bo chujnia z grzybnia jesli chodzi o imprezy. Ci co ostali sie, to niewiele osob. Moja kolezanka ogarniala Erasmusow w zeszlym roku to wszystkich znala, teraz musialbym sie popytac kto jest opiekunem i czy jakas hiszpanka jest godna uwagi. Nie liczylbym w lutym na impreze jakakolwiek, bo u nas dopier sesja sie zaczyna od 29 stycznia, wiec do przynajmniej 15 lutego wszyscy kuja i nie ma imprez. Ale od II semestru kroi sie ekipa na impreze, sprowadzilem swoj sprzet do akademika, trzeba go naprawic wiec zacznie cos sie dziac. Chujowo trafiles _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
MERCEDRES

|
#9 Posted: 27 Jan 2013 05:19 pm Post subject: |
|
|
spoko, mi tez sie sesja dopiero jt zaczyna ;d _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL

|
#10 Posted: 27 Jan 2013 06:15 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | SKILL wrote: | | Kolba wrote: | | Jak to takie Hiszpanki/Portugalki jakie przyjechały na Erasmusa do Gdańska to bym kurwom nie podał buta do wypolerowania, strasznie brzydkie i obrzydliwe szmaty. |
JESTES JEBANYM PRAWICZKIEM W MASCE, WIEC PODEJRZEWAM, ZE NAWET BRUDNE GRUBE HISZPANKI NIE ZWROCILY UWAGI NA JEBANEGO GRUBERA |
Poszczekałeś? To możesz już wykurwiać z powrotem do chujowych gierek jak na pizdę przystało : ) |
Powiedzial typ z takim a nie innym post countem :'DDDDDDDDDDDDDDD
Wkleilbym twoje zdjecie, ale nie jestes nawet warty zachodu smieciu na liscia. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
|
| Back to top |
|
 |
szubert
 Group: Scammer Joined: 07 Jan 2013 Posts: 778 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 7

|
#11 Posted: 27 Jan 2013 06:30 pm Post subject: |
|
|