#1Posted: 24 Jan 2013 03:53 pm Post subject: przejebalem tyle kasy na perfumy ze chyba zdechniecie
powiem wam co dziś kupilem jebane biedaki:
- Davidoff Cool Water - dla dziewczyny
- Giorgio Armani Acqua di Gio - dla siebie
- Gucci Guilty - dla siebie
- Znowu Armani, tym razem Acqua di Gioia - dla dziewczyny
- Armani Code - dla mnie
- Black XS L'exces
- Euphoria - dla mamy
- Angel dla mamy
- Jakiś Dolce Gabana dla taty (nie wiem co bo juz nie chce mi sie isc do lazienki, jakias taka tabakowa ta perfuma)
nawet nie mowie ile na to wydalem bo chyba dostaniecie wylewu jebane biedaki _____________________
jak od rumunów kupujesz to pewnie z 50zł wydałeś, jesteś oszczędny chłopak _____________________ USE www.d3jsp.org/chat/ TO TALK!
Most recent donor: k0m - Free d2 + lod key!
kurwa, dobrze ze nie wypisales jeszcze ze dziadkowi i babci kupiles kurwa ;'DDDDDD _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
Group: Members Joined: 05 Jan 2013 Posts: 8 Gold: 0.50
Status: Warn: Reputation: 0
#16Posted: 26 Jan 2013 09:18 am Post subject: Re: przejebalem tyle kasy na perfumy ze chyba zdechniecie
Pekin wrote:
- Armani Code - dla mnie
- Black XS L'exces
- Euphoria - dla mamy
- Angel dla mamy
- Jakiś Dolce Gabana dla taty (nie wiem co bo juz nie chce mi sie isc do lazienki, jakias taka tabakowa ta perfuma)
nawet nie mowie ile na to wydalem bo chyba dostaniecie wylewu jebane biedaki
obczaj sobie ziomeczku armani code ultimate, "odswiezona" wersja armani code, uwielbiam ten zapach i predko go nie zmienie
#18Posted: 26 Jan 2013 11:18 am Post subject: Re: przejebalem tyle kasy na perfumy ze chyba zdechniecie
wanna_norzyce wrote:
Pekin wrote:
- Armani Code - dla mnie
- Black XS L'exces
- Euphoria - dla mamy
- Angel dla mamy
nawet nie mowie ile na to wydalem bo chyba dostaniecie wylewu jebane biedaki
obczaj sobie ziomeczku armani code ultimate, "odswiezona" wersja armani code, uwielbiam ten zapach i predko go nie zmienie
mareczek detected _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum