|
| Author |
Message |
Sisio
Group: Members Joined: 06 Apr 2010 Posts: 1862 Gold: 5.63

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#21 Posted: 04 Feb 2013 05:53 am Post subject: |
|
|
| NEVER JEBANY BIEDAK |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#22 Posted: 04 Feb 2013 04:07 pm Post subject: |
|
|
| kozakpl wrote: |
no ty biedaku jebany wystarczylo ze popatrzylem ile masz tutaj postow i juz wiedzialem ze masz wiecej, nic nie musialem liczyc, ale rozumiem kurwa ze taki jebany kastrat umyslowy z awfu musialby sobie to wszystko spisac na kartce i policzyc to pisemnie |
jasne tak sobie tlumacz jebany kozakupl
MAM W CHUJU JEBANE POSTY TY KURWO JEBANA MAM HAJS MAM MIESNIE MAM WSZYSTKO TY KURWO JEBANA
rozumiesz czy nie ? wyjebane mam na liczbe postow i te twoje proby udowodnienia co i ile mam. kogo to obchodzi jebany wojowniku o internet ?
Last edited by Ne)V(eR on 04 Feb 2013 04:07 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#23 Posted: 04 Feb 2013 04:18 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | kozakpl wrote: |
no ty biedaku jebany wystarczylo ze popatrzylem ile masz tutaj postow i juz wiedzialem ze masz wiecej, nic nie musialem liczyc, ale rozumiem kurwa ze taki jebany kastrat umyslowy z awfu musialby sobie to wszystko spisac na kartce i policzyc to pisemnie |
MAM W CHUJU JEBANE POSTY TY KURWO JEBANA MAM HAJS MAM MIESNIE MAM WSZYSTKO TY KURWO JEBANA
rozumiesz czy nie ? wyjebane mam na liczbe postow i te twoje proby udowodnienia co i ile mam. kogo to obchodzi jebany wojowniku o internet ? |
powiedzial gosc z 15k postow i aktywnoscia rzedu 10h/doba na forach d3/d4
no kurwa
caps locka nie bede komentowal juz nawet, bo to, ze powtarzasz to klamstwo juz setny raz sprawilo w Twoim biedackim mozgu, ze zyjesz iluzja i myslisz ze to prawda
Last edited by kozakpl on 04 Feb 2013 04:18 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#24 Posted: 04 Feb 2013 05:19 pm Post subject: |
|
|
| pawel nie pierdol wiemy ze nie masz zycia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#25 Posted: 04 Feb 2013 05:30 pm Post subject: |
|
|
niemasz* _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#26 Posted: 05 Feb 2013 02:50 pm Post subject: |
|
|
| kozakpl wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | kozakpl wrote: |
rozumiesz czy nie ? wyjebane mam na liczbe postow i te twoje proby udowodnienia co i ile mam. kogo to obchodzi jebany wojowniku o internet ? |
no kurwa
caps locka nie bede komentowal juz nawet, bo to, ze powtarzasz to klamstwo juz setny raz sprawilo w Twoim biedackim mozgu, ze zyjesz iluzja i myslisz ze to prawda |
10h/dobe :DDDDDDDDDDDDDD
jak ja kurwa codziennie jestem w pracy, na treningu, na studiach WTF :DDDDD _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
|
#27 Posted: 05 Feb 2013 02:58 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | kozakpl wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | kozakpl wrote: |
no kurwa
caps locka nie bede komentowal juz nawet, bo to, ze powtarzasz to klamstwo juz setny raz sprawilo w Twoim biedackim mozgu, ze zyjesz iluzja i myslisz ze to prawda |
10h/dobe :DDDDDDDDDDDDDD
jak ja kurwa codziennie jestem w pracy, na treningu, na studiach WTF :DDDDD |
a na forum d3 i d4 napierdala bot posty?
przeciez kurwa nie raz kiedy bym nie wszedł u ciebie bylo na zielono user is online.
tylko nie mow ze odpalasz forum na telefonie i idziesz napierdalac pompki bo sie spierdole ze smiechu _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#28 Posted: 05 Feb 2013 03:02 pm Post subject: |
|
|
kozak pierdolony worku moczowy _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#29 Posted: 05 Feb 2013 04:18 pm Post subject: |
|
|
jebany debilu jak tam jest 15 sec flood control idz memlac murzynskie kutasy kurwiu bez szkoly.
P.S mam tutaj 11 ppd jebany debilu _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
|
#30 Posted: 06 Feb 2013 07:19 am Post subject: |
|
|
za to na 4 (83.05 per day)
tutaj mialbys wiecej tylko wiesz ze juz z nie jednego byla tu beka z powodu ppd ty tlusta kurwo bez mozgu i miesni _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
|
#31 Posted: 06 Feb 2013 07:21 am Post subject: |
|
|
a 11 ppd to i tak drugi wynik z postujacych w tym temacie, zaraz po koledze po fachu kolbie _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#32 Posted: 06 Feb 2013 05:06 pm Post subject: |
|
|
a zreszta co ty kurwo chcesz udowodnic ? Ja mam hajs, mam prace i mam wyksztalcenie, wiec moge sobie robic co chce, a ty co ? boli dupa, ze musisz odrabiac lekcje ? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
|