Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

Lewaki

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Ne)V(eR

Group: Banned
Gold: 8.37

pl.gif

Status:
Warn: Banned

Banned

Post#1 Posted: 08 Feb 2013 10:15 am    Post subject: Lewaki Reply with quote

http://wpolityce.pl/wydarzenia/46596-lewicowa-tolerancja-agresywna-mlodziez-akademicka-szykanuje-prof-zawadzkiego-sygnatariusza-listu-w-obronie-prof-pawlowicz
szubert

Group: Scammer
Gold: Locked

pl.gif

Status:
Warn:

<b><font color=red>Scammer</font></b>

Post#2 Posted: 08 Feb 2013 10:16 am    Post subject: Reply with quote

dzieki za info
View user's profile Send private message
kozakpl

Group: Members
Gold: 7.70

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 08 Feb 2013 02:15 pm    Post subject: Reply with quote

dales tu linka po to zeby ci ktos to zinterpretowal, wytlumaczyl bo ty jestes za tepy zeby to zrozumiec kurwo z awfu?
wypierdalaj bo ci jebne

pl.gif

Status:

Banned

Post#4 Posted: 08 Feb 2013 02:17 pm    Post subject: Reply with quote

kozakpl wrote:
dales tu linka po to zeby ci ktos to zinterpretowal, wytlumaczyl bo ty jestes za tepy zeby to zrozumiec kurwo z awfu?
wypierdalaj bo ci jebne

powiedzial smiec bez wyksztalcenia, morda psie, bo ci wyjebie kopa

kozakpl

Gold: 7.70

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 08 Feb 2013 02:32 pm    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
kozakpl wrote:
wypierdalaj bo ci jebne

ja pierdole ale ty jestes smieciem bez argumentow. lepiej skonczyc srednio ogarnietego technik-gowno niz skonczyc awf. niczym sie nie roznisz od jakiejs tepej kurwy z filologii polskiej, oboje bedziecie opierdalac kutangi ludziom takim jak JA czyli swoim Panom

pl.gif

Status:

Banned

Post#6 Posted: 08 Feb 2013 02:49 pm    Post subject: Reply with quote

kozakpl wrote:
Ne)V(eR wrote:
kozakpl wrote:
wypierdalaj bo ci jebne

ja pierdole ale ty jestes smieciem bez argumentow. lepiej skonczyc srednio ogarnietego technik-gowno niz skonczyc awf. niczym sie nie roznisz od jakiejs tepej kurwy z filologii polskiej, oboje bedziecie opierdalac kutangi ludziom takim jak JA czyli swoim Panom

co kurwa ? Ale ty jestes smiesznym dzieciakiem, pyskuje a nie zna realiow. Jak ja juz od dawien dawna pracuje i jakos nie mam z tym problemow, tym bardziej kiedy w mojej pracy moje studia sa atutem i pozadane. Wypierdalaj grac w cyberpunka z kolegami z gimbazy

baroza
omanutong

Gold: 13.29
Clan: Retardacja

Status:
Warn:

Post#7 Posted: 08 Feb 2013 03:07 pm    Post subject: Reply with quote

ja tam jeszcze chyba nigdy nie wszedlem w zaden link nevera

Gold: 0.50
Clan: Wypierdalaj

Status:
Warn:

Post#8 Posted: 08 Feb 2013 04:01 pm    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
kozakpl wrote:
wypierdalaj bo ci jebne

"studia" na awf nie dają "wykształcenia".

btw dobrze że nacjonaliści są takimi miłymi ludźmi smile

Last edited by zuozuo on 08 Feb 2013 04:02 pm; edited 1 time in total

Myzs15 wrote:
MERCEDRES wrote:
czy Ty jestes kurwa niedorozwiniety? briggrin

a ty kurwa ksiazke piszesz czy co? chuj ci do tego

Back to top
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#9 Posted: 08 Feb 2013 04:39 pm    Post subject: Reply with quote

zuozuo wrote:
Ne)V(eR wrote:
kozakpl wrote:
wypierdalaj bo ci jebne

co ty kurwa pierdolisz. Widac, ze gowno sie znasz. Tak samo daje wyksztalcenie ( blok nauk o kulturze fizycznej ) jak i konkretny zawod. Znajdz mi jakikolwiek inny kierunek, ktory laczy ze soba:
- nauki biologiczne
- nauki medyczne
- nauki humanistyczne
- metodyka nauczania

+ obozy sportowe i budowanie osobistego rozwoju fizycznego.

Wypierdalaj piescic sie z pedalami na UW

Frank Zappa

Gold: 3.40

Status:
Warn:

Post#10 Posted: 08 Feb 2013 04:45 pm    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
zuozuo wrote:
Ne)V(eR wrote:
kozakpl wrote:
wypierdalaj bo ci jebne

co ty kurwa pierdolisz. Widac, ze gowno sie znasz. Tak samo daje wyksztalcenie ( blok nauk o kulturze fizycznej ) jak i konkretny zawod. Znajdz mi jakikolwiek inny kierunek, ktory laczy ze soba:
- nauki biologiczne
- nauki medyczne
- nauki humanistyczne
- metodyka nauczania

Medycyna.
Back to top
zuozuo

Status:
Warn:

Post#11 Posted: 08 Feb 2013 04:51 pm    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:

- nauki biologiczne
- nauki medyczne
- nauki humanistyczne
- metodyka nauczania

czyli tak naprawdę na niczym się nie znasz dobrze i jesteś po prostu niewykwalifikowanym idiotą z bezużytecznym tytułem, który będzie usługiwał np. mi i pedałom z uw, kiedy będziemy chciał wynająć trenera personalnego. ale nie martw się, tacy ludzie też są potrzebni. smile

Last edited by zuozuo on 08 Feb 2013 04:52 pm; edited 1 time in total

Myzs15 wrote:
MERCEDRES wrote:

Back to top
Hastner

Gold: 5.10
Clan: Retardacja

Status:
Warn:

Post#12 Posted: 08 Feb 2013 05:29 pm    Post subject: Reply with quote

Frank Zappa wrote:
Ne)V(eR wrote:
zuozuo wrote:
Ne)V(eR wrote:
kozakpl wrote:
wypierdalaj bo ci jebne

- nauki biologiczne
- nauki medyczne
- nauki humanistyczne
- metodyka nauczania

Medycyna.

ty jebany durniu, o kurwaaaaaaaaaaaa ;DDDDDD
Back to top
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#13 Posted: 09 Feb 2013 05:44 am    Post subject: Reply with quote

zuozuo wrote:
Ne)V(eR wrote:

- nauki biologiczne
- nauki medyczne
- nauki humanistyczne
- metodyka nauczania

czyli tak naprawdę na niczym się nie znasz dobrze i jesteś po prostu niewykwalifikowanym idiotą z bezużytecznym tytułem, który będzie usługiwał np. mi i pedałom z uw, kiedy będziemy chciał wynająć trenera personalnego. ale nie martw się, tacy ludzie też są potrzebni. smile

O JA JEBIE :DDDDDDDDDD

"niewykwalifikowanym idiotą z bezużytecznym tytułem" no tak bo ty kurwa nie bedziesz innym sprzedawal swoich uslug no pierdolne zaraz ze smiechu. Nie chce mi sie juz z toba pisac, co kurwa napiszesz to mam ochote ci zajebac blache na odmulenie, bo az tak krzywdzisz samego siebie tym pierdoleniem. Jak kurwa mam taki rozstrzal nauk, to musze byc wszechstronny, musze z takiego i takiego myslenia na inne przestawic i na tym i na tym musze sie znac. A nie jestem specjalista od jednej dziedziny zycia i placcie mi, bo jestem zenujacym bogiem matematyki. Na zachodzie Polacy sa cenieni, bo maja wszechstronna wiedze, duzo ogarniaja i potrafia sie dostosowac do sytuacji. Ty jebany smieciu reprezentujesz postepowe gowno " jestem ektronikiem, a nie elektrykiem, wiec gniazdka nie naprawie"

`
Frank Zappa wrote:

Medycyna.

co kurwa ? Jebany potluczony smiec, smiech irl

zuozuo

Status:
Warn:

Post#14 Posted: 09 Feb 2013 08:27 pm    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:

O JA JEBIE :DDDDDDDDDD

"niewykwalifikowanym idiotą z bezużytecznym tytułem" no tak bo ty kurwa nie bedziesz innym sprzedawal swoich uslug no pierdolne zaraz ze smiechu. Nie chce mi sie juz z toba pisac, co kurwa napiszesz to mam ochote ci zajebac blache na odmulenie, bo az tak krzywdzisz samego siebie tym pierdoleniem. Jak kurwa mam taki rozstrzal nauk, to musze byc wszechstronny, musze z takiego i takiego myslenia na inne przestawic i na tym i na tym musze sie znac. A nie jestem specjalista od jednej dziedziny zycia i placcie mi, bo jestem zenujacym bogiem matematyki. Na zachodzie Polacy sa cenieni, bo maja wszechstronna wiedze, duzo ogarniaja i potrafia sie dostosowac do sytuacji. Ty jebany smieciu reprezentujesz postepowe gowno " jestem ektronikiem, a nie elektrykiem, wiec gniazdka nie naprawie"

gratuluję spierdolenia. więc ja też mam, podobnie jak ty, wszechstronne wykształcenie. nie dość że ogarniam elektronikę i wszystko co z nią związane, to jeszcze prawo (miałem przecież prawo na uczelni!), rysunek (no kurwa, grafika!), nauki humanistyczne (też jakiś tam przedmiot się przewinął), że nie wspomnę o medycynie (przyrodę miałem w podstawówce). jesteś tak spierdolony, że nawet nie widzisz ograniczeń, jakie sobie narzuciłeś wybierając awf. a głupoty o swoim "wszechstronnym wykształceniu" wciskaj podobnym biedakom umysłowym ze swojej uczelni. w taki sposób nigdy nie zostaniesz mistrzem w swoim fachu. chyba, że chodzi o robienie fiflaków, tam masz szansę się wykazać. prawda jest taka, że cierpisz na chorobliwe poczucie wyższości twojej nad innymi, kiedy to właśnie rzeczywistość jest zupełnie odwrotna: ludzie tobą gardzą, śmieją się z twoich teorii i jesteś dla nich jedynie zabawką. i tak już zawsze będzie, wątpię, żebyś kiedyś otworzył oczy i zrozumiał, jakim pizdochłonem jesteś.
swoją drogą ty chyba nie za bardzo rozumiesz, co wygadujesz. ale to mnie nie zdziwi. w spierdoleniu osiągnąłeś już wszystkie achievementy.

btw "wszechstronne wykształcenie" nie objawia się tym, że nie robisz z siebie idioty mówiąc na temat, który nie jest bezpośrednio związany z twoją ścieżką edukacji.

btw2 i elektronik, i elektryk wtyczkę naprawić umie jełopie.

Last edited by zuozuo on 09 Feb 2013 08:29 pm; edited 2 times in total

Myzs15 wrote:
MERCEDRES wrote:

Back to top
JANUSZ_CHRYSTUS_SUPERSTAR

Gold: 0.60

au.gif

Status:
Warn:

Post#15 Posted: 09 Feb 2013 10:06 pm    Post subject: Reply with quote

+1

pl.gif

Status:

Banned

Post#16 Posted: 10 Feb 2013 06:09 am    Post subject: Reply with quote

zuozuo wrote:

gratuluję spierdolenia. więc ja też mam, podobnie jak ty, wszechstronne wykształcenie. nie dość że ogarniam elektronikę i wszystko co z nią związane, to jeszcze prawo (miałem przecież prawo na uczelni!), rysunek (no kurwa, grafika!), nauki humanistyczne (też jakiś tam przedmiot się przewinął), że nie wspomnę o medycynie (przyrodę miałem w podstawówce).

O ty kurwa co za jebany kretyn. Jak ja to wszystko potrzebuje do pracy ty jebany pierdolony debilu. Kurwa nie moge sobie od tak z tego zrezygnowac i olac. Mam kurwa takie przedmioty co mi chuja daja filozofia czy statystyka o kurwa ( statystyka jestem informatykiem ). Mowa kurwa o takich przedmiotach:
- pedagogika
- psychologia
- metodyka nauczania
- anatomia
- fizjologia
- biomechanika
- teoria wychowania fizycznego czy treningu sportowego
- medycyna i kontuzje sportowe
+ specjalizacje sportowe, ktore ukierunkowuja cie na konkretne nauczanie sportu. Wszystko to musze wiedziec i sie znac.

Ty jebany smieicu gowno sie znasz wiec zamknij pysk, bo jestes zwyklym pionkiem na liscia

zuozuo wrote:

jesteś tak spierdolony, że nawet nie widzisz ograniczeń, jakie sobie narzuciłeś wybierając awf. a głupoty o swoim "wszechstronnym wykształceniu" wciskaj podobnym biedakom umysłowym ze swojej uczelni. w taki sposób nigdy nie zostaniesz mistrzem w swoim fachu. chyba, że chodzi o robienie fiflaków, tam masz szansę się wykazać.

No kurwa :DDDDDDDDD Tylko z kim nie gadam, to kazdy jest pod wrazeniem wiedzy mojej na temat ciala, rozwoju miesni, trafnej diagnozy urazu, czy funkcji ruchowych poszczegolnej czesci ciala. Dodatkowo wiem jak pracowac z dziecmi i doroslymi, a to jest kurwa sztuka jebany tepaku0.

zuozuo wrote:

prawda jest taka, że cierpisz na chorobliwe poczucie wyższości twojej nad innymi, kiedy to właśnie rzeczywistość jest zupełnie odwrotna: ludzie tobą gardzą, śmieją się z twoich teorii i jesteś dla nich jedynie zabawką. i tak już zawsze będzie, wątpię, żebyś kiedyś otworzył oczy i zrozumiał, jakim pizdochłonem jesteś.
swoją drogą ty chyba nie za bardzo rozumiesz, co wygadujesz. ale to mnie nie zdziwi. w spierdoleniu osiągnąłeś już wszystkie achievementy.

MYSLISZ KURWA ZE MI ZALEZY NA OPINII TAKICH SMIECI JAK TY :DDDDDDDDDDDDDDD ? GARDZE TOBA I INNYMI FRANKAMI ZAPPA PRZYCHODZE SIE TUTAJ POSMIAC I POCISNAC TAKIM SMIECIOM JAK TY. Owszem sa lepsi ode mnie ludzie zdecydowanie, podziwiam ich, nie uwazam sie za najlepszego skurywsyna na miescie, ale przy was to jestem kurwa bogiem wiec klekaj kurwo i targaj pale

zuozuo wrote:

btw "wszechstronne wykształcenie" nie objawia się tym, że nie robisz z siebie idioty mówiąc na temat, który nie jest bezpośrednio związany z twoją ścieżką edukacji.

Ale mam swoje zdanie na poruszany temat ty kurwo, daje mi podstawy by moc dyskutowac z kazdym. Jesli wiem, ze ktos studiuje matematyke, a ja nieco sie znam na tym i widze, ze ma wiedze to nie mowie mu ze sie lepiej na tym znam, tylko jego slucham to oczywiste. Jednak tutaj na tym forum mialbym cie w jakiejkolwiek dyskusji sluchac ? A kim ty kurwa jestes losowcu ?

zuozuo wrote:

btw2 i elektronik, i elektryk wtyczkę naprawić umie jełopie.

mowa o gniazdku ty smieciu, a z grubsza mozna tak powiedziec, ze specjalizuje sie w tym i inne rzeczy mnie nie obchodza, tak jest w Stanach i kogo innego wzywaja do naprawy telewizora i kogo innego do naprawy sieci elektrycznej ty jebany parchu

Last edited by Ne)V(eR on 10 Feb 2013 06:10 am; edited 2 times in total

7 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway