Zapewne, skoro Floydów uważasz za syf. A skurwiaj, schorowany tardzie.
sram na floydow, chuja znacza dla mnie
Banda kurwa beztalenci, która nie umiała grać bluesa, zaczęli grać po swojemu i powstała muzyka zjebana i chujowa, którą jara się cały świat razem z tobą szmato.
No kurwa Jimson ziomek to akurat jest pod kazdym wzgledem bardzo dobry. Nie tylko bity. Mega ogarniety gosciu.
Ja tam sie na muzyce nie znam, ale nie da sie ukryc, ze najlepiej przyjmowanymi albumami przez "krytyke" ostatnimi czasy byly te od gurala. I fakt jest taki, ze akurat on ma genialne bity na swoich kawalkach. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
No kurwa Jimson ziomek to akurat jest pod kazdym wzgledem bardzo dobry. Nie tylko bity. Mega ogarniety gosciu.
Ja tam sie na muzyce nie znam, ale nie da sie ukryc, ze najlepiej przyjmowanymi albumami przez "krytyke" ostatnimi czasy byly te od gurala. I fakt jest taki, ze akurat on ma genialne bity na swoich kawalkach.
w przypadku jimiego nie mowie tylko o bitach, koles rozkurwia ogolnie.
zakladajac temat myslalem o guralu miedzy innymi, w ogole nie trawie typa, ale te orientalne bity bywaja mocarne w chuj. jeszcze taki tede na przyklad, ale jego akurat da sie nawet sluchac, instrumentale tez ma kozackie z reguły. reszta chujnia, zarowno pod wzgledem lirycznym jak i instrumentalnym.
Last edited by Hastner on 09 Feb 2013 07:30 pm; edited 1 time in total
#37Posted: 10 Feb 2013 08:44 am Post subject: Re: ej, czemu polscy raperzy sa tak skrajnie chujowi?
Deathray wrote:
Kolba wrote:
Hastner wrote:
ale maja takie wykurwiste bity? nie lapie tego ze ci bitmejkerzy daja im takie arcydziela pod ten ich belkot
jebane polskie scierwa musza wszystko skurwic, elo
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum