|
| Author |
Message |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
|
| Back to top |
|
 |
szubert
 Group: Scammer Joined: 07 Jan 2013 Posts: 778 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 7

|
#2 Posted: 08 Feb 2013 10:16 am Post subject: |
|
|
dzieki za info _____________________
USE www.d3jsp.org/chat/ TO TALK!
Most recent donor: k0m - Free d2 + lod key! |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#3 Posted: 08 Feb 2013 02:15 pm Post subject: |
|
|
dales tu linka po to zeby ci ktos to zinterpretowal, wytlumaczyl bo ty jestes za tepy zeby to zrozumiec kurwo z awfu?
wypierdalaj bo ci jebne _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#4 Posted: 08 Feb 2013 02:17 pm Post subject: |
|
|
| kozakpl wrote: | dales tu linka po to zeby ci ktos to zinterpretowal, wytlumaczyl bo ty jestes za tepy zeby to zrozumiec kurwo z awfu?
wypierdalaj bo ci jebne |
powiedzial smiec bez wyksztalcenia, morda psie, bo ci wyjebie kopa _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#5 Posted: 08 Feb 2013 02:32 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | kozakpl wrote: | dales tu linka po to zeby ci ktos to zinterpretowal, wytlumaczyl bo ty jestes za tepy zeby to zrozumiec kurwo z awfu?
powiedzial smiec bez wyksztalcenia, morda psie, bo ci wyjebie kopa |
ja pierdole ale ty jestes smieciem bez argumentow. lepiej skonczyc srednio ogarnietego technik-gowno niz skonczyc awf. niczym sie nie roznisz od jakiejs tepej kurwy z filologii polskiej, oboje bedziecie opierdalac kutangi ludziom takim jak JA czyli swoim Panom _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#6 Posted: 08 Feb 2013 02:49 pm Post subject: |
|
|
| kozakpl wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | kozakpl wrote: | dales tu linka po to zeby ci ktos to zinterpretowal, wytlumaczyl bo ty jestes za tepy zeby to zrozumiec kurwo z awfu?
ja pierdole ale ty jestes smieciem bez argumentow. lepiej skonczyc srednio ogarnietego technik-gowno niz skonczyc awf. niczym sie nie roznisz od jakiejs tepej kurwy z filologii polskiej, oboje bedziecie opierdalac kutangi ludziom takim jak JA czyli swoim Panom |
co kurwa ? Ale ty jestes smiesznym dzieciakiem, pyskuje a nie zna realiow. Jak ja juz od dawien dawna pracuje i jakos nie mam z tym problemow, tym bardziej kiedy w mojej pracy moje studia sa atutem i pozadane. Wypierdalaj grac w cyberpunka z kolegami z gimbazy _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
baroza omanutong
 Group: Members Joined: 24 May 2010 Posts: 6786 Gold: 13.29 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#7 Posted: 08 Feb 2013 03:07 pm Post subject: |
|
|
ja tam jeszcze chyba nigdy nie wszedlem w zaden link nevera _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
zuozuo
 Group: Members Joined: 13 Aug 2010 Posts: 807 Gold: 0.50 Clan: Wypierdalaj
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#8 Posted: 08 Feb 2013 04:01 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | kozakpl wrote: | dales tu linka po to zeby ci ktos to zinterpretowal, wytlumaczyl bo ty jestes za tepy zeby to zrozumiec kurwo z awfu?
"studia" na awf nie dają "wykształcenia".
btw dobrze że nacjonaliści są takimi miłymi ludźmi 
Last edited by zuozuo on 08 Feb 2013 04:02 pm; edited 1 time in total _____________________
| Myzs15 wrote: | | MERCEDRES wrote: | czy Ty jestes kurwa niedorozwiniety?  |
a ty kurwa ksiazke piszesz czy co? chuj ci do tego |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#9 Posted: 08 Feb 2013 04:39 pm Post subject: |
|
|
| zuozuo wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | kozakpl wrote: | dales tu linka po to zeby ci ktos to zinterpretowal, wytlumaczyl bo ty jestes za tepy zeby to zrozumiec kurwo z awfu?
btw dobrze że nacjonaliści są takimi miłymi ludźmi  |
co ty kurwa pierdolisz. Widac, ze gowno sie znasz. Tak samo daje wyksztalcenie ( blok nauk o kulturze fizycznej ) jak i konkretny zawod. Znajdz mi jakikolwiek inny kierunek, ktory laczy ze soba:
- nauki biologiczne
- nauki medyczne
- nauki humanistyczne
- metodyka nauczania
+ obozy sportowe i budowanie osobistego rozwoju fizycznego.
Wypierdalaj piescic sie z pedalami na UW _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 10131 Gold: 3.40
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#10 Posted: 08 Feb 2013 04:45 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | zuozuo wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | kozakpl wrote: | dales tu linka po to zeby ci ktos to zinterpretowal, wytlumaczyl bo ty jestes za tepy zeby to zrozumiec kurwo z awfu?
co ty kurwa pierdolisz. Widac, ze gowno sie znasz. Tak samo daje wyksztalcenie ( blok nauk o kulturze fizycznej ) jak i konkretny zawod. Znajdz mi jakikolwiek inny kierunek, ktory laczy ze soba:
- nauki biologiczne
- nauki medyczne
- nauki humanistyczne
- metodyka nauczania
Wypierdalaj piescic sie z pedalami na UW |
Medycyna. |
|
| Back to top |
|
 |
zuozuo
|
#11 Posted: 08 Feb 2013 04:51 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: |
- nauki biologiczne
- nauki medyczne
- nauki humanistyczne
- metodyka nauczania
czyli tak naprawdę na niczym się nie znasz dobrze i jesteś po prostu niewykwalifikowanym idiotą z bezużytecznym tytułem, który będzie usługiwał np. mi i pedałom z uw, kiedy będziemy chciał wynająć trenera personalnego. ale nie martw się, tacy ludzie też są potrzebni. 
Last edited by zuozuo on 08 Feb 2013 04:52 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#12 Posted: 08 Feb 2013 05:29 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | zuozuo wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | kozakpl wrote: | dales tu linka po to zeby ci ktos to zinterpretowal, wytlumaczyl bo ty jestes za tepy zeby to zrozumiec kurwo z awfu?
- nauki biologiczne
- nauki medyczne
- nauki humanistyczne
- metodyka nauczania
Medycyna. |
ty jebany durniu, o kurwaaaaaaaaaaaa ;DDDDDD |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#13 Posted: 09 Feb 2013 05:44 am Post subject: |
|
|
| zuozuo wrote: | | Ne)V(eR wrote: |
- nauki biologiczne
- nauki medyczne
- nauki humanistyczne
- metodyka nauczania
czyli tak naprawdę na niczym się nie znasz dobrze i jesteś po prostu niewykwalifikowanym idiotą z bezużytecznym tytułem, który będzie usługiwał np. mi i pedałom z uw, kiedy będziemy chciał wynająć trenera personalnego. ale nie martw się, tacy ludzie też są potrzebni.  |
O JA JEBIE :DDDDDDDDDD
"niewykwalifikowanym idiotą z bezużytecznym tytułem" no tak bo ty kurwa nie bedziesz innym sprzedawal swoich uslug no pierdolne zaraz ze smiechu. Nie chce mi sie juz z toba pisac, co kurwa napiszesz to mam ochote ci zajebac blache na odmulenie, bo az tak krzywdzisz samego siebie tym pierdoleniem. Jak kurwa mam taki rozstrzal nauk, to musze byc wszechstronny, musze z takiego i takiego myslenia na inne przestawic i na tym i na tym musze sie znac. A nie jestem specjalista od jednej dziedziny zycia i placcie mi, bo jestem zenujacym bogiem matematyki. Na zachodzie Polacy sa cenieni, bo maja wszechstronna wiedze, duzo ogarniaja i potrafia sie dostosowac do sytuacji. Ty jebany smieciu reprezentujesz postepowe gowno " jestem ektronikiem, a nie elektrykiem, wiec gniazdka nie naprawie"
` | Frank Zappa wrote: |
Medycyna. |
co kurwa ? Jebany potluczony smiec, smiech irl _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
zuozuo
|
#14 Posted: 09 Feb 2013 08:27 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: |
O JA JEBIE :DDDDDDDDDD
"niewykwalifikowanym idiotą z bezużytecznym tytułem" no tak bo ty kurwa nie bedziesz innym sprzedawal swoich uslug no pierdolne zaraz ze smiechu. Nie chce mi sie juz z toba pisac, co kurwa napiszesz to mam ochote ci zajebac blache na odmulenie, bo az tak krzywdzisz samego siebie tym pierdoleniem. Jak kurwa mam taki rozstrzal nauk, to musze byc wszechstronny, musze z takiego i takiego myslenia na inne przestawic i na tym i na tym musze sie znac. A nie jestem specjalista od jednej dziedziny zycia i placcie mi, bo jestem zenujacym bogiem matematyki. Na zachodzie Polacy sa cenieni, bo maja wszechstronna wiedze, duzo ogarniaja i potrafia sie dostosowac do sytuacji. Ty jebany smieciu reprezentujesz postepowe gowno " jestem ektronikiem, a nie elektrykiem, wiec gniazdka nie naprawie"
|
gratuluję spierdolenia. więc ja też mam, podobnie jak ty, wszechstronne wykształcenie. nie dość że ogarniam elektronikę i wszystko co z nią związane, to jeszcze prawo (miałem przecież prawo na uczelni!), rysunek (no kurwa, grafika!), nauki humanistyczne (też jakiś tam przedmiot się przewinął), że nie wspomnę o medycynie (przyrodę miałem w podstawówce). jesteś tak spierdolony, że nawet nie widzisz ograniczeń, jakie sobie narzuciłeś wybierając awf. a głupoty o swoim "wszechstronnym wykształceniu" wciskaj podobnym biedakom umysłowym ze swojej uczelni. w taki sposób nigdy nie zostaniesz mistrzem w swoim fachu. chyba, że chodzi o robienie fiflaków, tam masz szansę się wykazać. prawda jest taka, że cierpisz na chorobliwe poczucie wyższości twojej nad innymi, kiedy to właśnie rzeczywistość jest zupełnie odwrotna: ludzie tobą gardzą, śmieją się z twoich teorii i jesteś dla nich jedynie zabawką. i tak już zawsze będzie, wątpię, żebyś kiedyś otworzył oczy i zrozumiał, jakim pizdochłonem jesteś.
swoją drogą ty chyba nie za bardzo rozumiesz, co wygadujesz. ale to mnie nie zdziwi. w spierdoleniu osiągnąłeś już wszystkie achievementy.
btw "wszechstronne wykształcenie" nie objawia się tym, że nie robisz z siebie idioty mówiąc na temat, który nie jest bezpośrednio związany z twoją ścieżką edukacji.
btw2 i elektronik, i elektryk wtyczkę naprawić umie jełopie.
Last edited by zuozuo on 09 Feb 2013 08:29 pm; edited 2 times in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
JANUSZ_CHRYSTUS_SUPERSTAR
 Group: Members Joined: 25 Dec 2011 Posts: 143 Gold: 0.60

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#15 Posted: 09 Feb 2013 10:06 pm Post subject: |
|
|
+1 _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#16 Posted: 10 Feb 2013 06:09 am Post subject: |
|
|
| zuozuo wrote: |
gratuluję spierdolenia. więc ja też mam, podobnie jak ty, wszechstronne wykształcenie. nie dość że ogarniam elektronikę i wszystko co z nią związane, to jeszcze prawo (miałem przecież prawo na uczelni!), rysunek (no kurwa, grafika!), nauki humanistyczne (też jakiś tam przedmiot się przewinął), że nie wspomnę o medycynie (przyrodę miałem w podstawówce).
|
O ty kurwa co za jebany kretyn. Jak ja to wszystko potrzebuje do pracy ty jebany pierdolony debilu. Kurwa nie moge sobie od tak z tego zrezygnowac i olac. Mam kurwa takie przedmioty co mi chuja daja filozofia czy statystyka o kurwa ( statystyka jestem informatykiem ). Mowa kurwa o takich przedmiotach:
- pedagogika
- psychologia
- metodyka nauczania
- anatomia
- fizjologia
- biomechanika
- teoria wychowania fizycznego czy treningu sportowego
- medycyna i kontuzje sportowe
+ specjalizacje sportowe, ktore ukierunkowuja cie na konkretne nauczanie sportu. Wszystko to musze wiedziec i sie znac.
Ty jebany smieicu gowno sie znasz wiec zamknij pysk, bo jestes zwyklym pionkiem na liscia
jesteś tak spierdolony, że nawet nie widzisz ograniczeń, jakie sobie narzuciłeś wybierając awf. a głupoty o swoim "wszechstronnym wykształceniu" wciskaj podobnym biedakom umysłowym ze swojej uczelni. w taki sposób nigdy nie zostaniesz mistrzem w swoim fachu. chyba, że chodzi o robienie fiflaków, tam masz szansę się wykazać.
|
No kurwa :DDDDDDDDD Tylko z kim nie gadam, to kazdy jest pod wrazeniem wiedzy mojej na temat ciala, rozwoju miesni, trafnej diagnozy urazu, czy funkcji ruchowych poszczegolnej czesci ciala. Dodatkowo wiem jak pracowac z dziecmi i doroslymi, a to jest kurwa sztuka jebany tepaku0.
prawda jest taka, że cierpisz na chorobliwe poczucie wyższości twojej nad innymi, kiedy to właśnie rzeczywistość jest zupełnie odwrotna: ludzie tobą gardzą, śmieją się z twoich teorii i jesteś dla nich jedynie zabawką. i tak już zawsze będzie, wątpię, żebyś kiedyś otworzył oczy i zrozumiał, jakim pizdochłonem jesteś.
swoją drogą ty chyba nie za bardzo rozumiesz, co wygadujesz. ale to mnie nie zdziwi. w spierdoleniu osiągnąłeś już wszystkie achievementy.
|
MYSLISZ KURWA ZE MI ZALEZY NA OPINII TAKICH SMIECI JAK TY :DDDDDDDDDDDDDDD ? GARDZE TOBA I INNYMI FRANKAMI ZAPPA PRZYCHODZE SIE TUTAJ POSMIAC I POCISNAC TAKIM SMIECIOM JAK TY. Owszem sa lepsi ode mnie ludzie zdecydowanie, podziwiam ich, nie uwazam sie za najlepszego skurywsyna na miescie, ale przy was to jestem kurwa bogiem wiec klekaj kurwo i targaj pale
btw "wszechstronne wykształcenie" nie objawia się tym, że nie robisz z siebie idioty mówiąc na temat, który nie jest bezpośrednio związany z twoją ścieżką edukacji.
|
Ale mam swoje zdanie na poruszany temat ty kurwo, daje mi podstawy by moc dyskutowac z kazdym. Jesli wiem, ze ktos studiuje matematyke, a ja nieco sie znam na tym i widze, ze ma wiedze to nie mowie mu ze sie lepiej na tym znam, tylko jego slucham to oczywiste. Jednak tutaj na tym forum mialbym cie w jakiejkolwiek dyskusji sluchac ? A kim ty kurwa jestes losowcu ?
btw2 i elektronik, i elektryk wtyczkę naprawić umie jełopie. |
mowa o gniazdku ty smieciu, a z grubsza mozna tak powiedziec, ze specjalizuje sie w tym i inne rzeczy mnie nie obchodza, tak jest w Stanach i kogo innego wzywaja do naprawy telewizora i kogo innego do naprawy sieci elektrycznej ty jebany parchu
Last edited by Ne)V(eR on 10 Feb 2013 06:10 am; edited 2 times in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|