|
| Author |
Message |
Nens
 Group: Members Joined: 05 Apr 2010 Posts: 2788 Gold: 16.18

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#1 Posted: 10 May 2014 11:15 pm Post subject: MOZLIWE ZE TO MOJE OSTATNIE POSTY NA TYM FORUM CHCIALEM WAM |
|
|
ZE JESTESCIE JEBANYMI SMIECIAMI _____________________ NEWER BIEDAKU
LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#2 Posted: 11 May 2014 04:38 am Post subject: |
|
|
siema nens gówniarzy, skończyłeś w końcu gimnazjum ? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#3 Posted: 11 May 2014 11:28 am Post subject: |
|
|
2 LATA TEMU ROZJEBALEM MATURE
A TY CO, 6 ROK W ZAWODUWCE??????????? _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#4 Posted: 11 May 2014 06:38 pm Post subject: |
|
|
to ja już nie wiem rocznik 94 czy 96 ? Ja chce rozjebać teraz obronę magistra ale chuje mają duży defense _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#5 Posted: 11 May 2014 07:23 pm Post subject: |
|
|
93 PAJACU
AWF TO NIE STUDIA _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#6 Posted: 12 May 2014 04:33 am Post subject: |
|
|
;DDDDDDDDD
zdziwiłbyś się krótki chuju, tak samo wymagające jak twoje, tym bardziej że musisz jeszcze zaliczyć praktykę, masz teorie i wiedzę z zakresu danego sportu + cały czas praktyka, a potem prowadzisz z niego zajęcia, ale co ty kurwa możesz wiedzieć o sporcie, jak twoja aktywność fizyczna kończy się na siadaniu przy kompie i od czasu do czasu wyjścia do kuchni/łazienki _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#7 Posted: 12 May 2014 05:03 am Post subject: |
|
|
TEORIA I WIEDZA Z ZAKRESU SPORTU TAK BARDZO TRUDNA ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
SZKODA, ŻE NIE WYMAGAJĄ OD WAS LOGICZNEGO MYŚLENIA, MOŻE NIE MUSIAŁBYM CI WSZYSTKIEGO TŁUMACZYĆ PO 10 RAZY, JAK PSU
A CO DO PRAKTYKI TO ZGADUJE, ŻE JEST JĄ W STANIE OGARNĄĆ KAŻDY KTO PRZED PÓJŚCIEM NA TEN GÓWNOKIERUNEK POŚWIĘCIŁ NA TRENING Z PÓŁ ROKU I NIE JEST KALEKĄ/GRUBEREM _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
Spiochek!
 Group: Members Joined: 26 Apr 2011 Posts: 221 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#8 Posted: 12 May 2014 05:22 am Post subject: |
|
|
nie odchudz: D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#9 Posted: 12 May 2014 10:43 am Post subject: |
|
|
| Nens wrote: | TEORIA I WIEDZA Z ZAKRESU SPORTU TAK BARDZO TRUDNA ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
SZKODA, ŻE NIE WYMAGAJĄ OD WAS LOGICZNEGO MYŚLENIA, MOŻE NIE MUSIAŁBYM CI WSZYSTKIEGO TŁUMACZYĆ PO 10 RAZY, JAK PSU
A CO DO PRAKTYKI TO ZGADUJE, ŻE JEST JĄ W STANIE OGARNĄĆ KAŻDY KTO PRZED PÓJŚCIEM NA TEN GÓWNOKIERUNEK POŚWIĘCIŁ NA TRENING Z PÓŁ ROKU I NIE JEST KALEKĄ/GRUBEREM |
chciałbym to zobaczyć tępy skurwysynie jak zaliczasz pływanie w pół roku albo gimnastykę ;DDDD oczywiście, że z tym ludzie nie mają problemu jeśli coś wcześniej ćwiczyli i ogólnie są sprawni, ale są i teraz takie parówy z twojego rocznika, bo studia się upowszechniły, że teraz byle kto się dostaje to się sypią warunki po 40 z pływania i podobnie z gimnastyki na I roku. Nie będę bronił tej zapyziałej dziury, w której nadal czerwoni rozdają stołki i zatrzymali się na latach 80-tych, ale nadal to pokazuje, jak coraz mniej ludzie się ruszają i mają wspólnego ze sportem _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
|