Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

w skrocie o tym co mi jest

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Frank Zappa

Group: Members
Gold: 3.30

Status:
Warn:

Post#1 Posted: 15 May 2014 05:23 am    Post subject: w skrocie o tym co mi jest Reply with quote

JużTuByłem napisał(a):

Każdy zdrowy człowiek ma mysli natretne ,choroba pojawia się gdy nie dajemy sobie z nimi rady i one zaczynają rządzić nami ,naszym umysłem.Miałem kiedyś silną nerwice natręctw i poradziłem sobie z tym w rok tak ,że po chorobie zostały resztki ,które nie ingerowały w moje życie prywatne.Musisz się nauczyć koncentracji na tu i teraz starając się utrzymać czysty umysł..Gdy natrętne myśli bedą się nasilać to nie brnąć w nie ,a ignorować.Po jakimś czasie zauważysz różnice ,że jest ich mniej nie są tak silne i jeśli będziesz się stosowała do tego co Ci napisałem to w koncu ,nie bedzie lęku będziesz żyć normalnie.To tak jak w tej reklamie danio.Twój wróg nerwica natręctw ,a żyje tylko dzieki tobie ,bo ty się angażujesz w myśli którymi ona się karmi i rośnie na sile briggrin Nie będzie łatwo ,ale twój organizm pozniej będzie z automatu reagował ignorowaniem myśli,lęku.Jeśli nie potrafisz sobie dać rady i jesteś narażony na presje (praca itd.) idz do psychiatry i powiedz co jest grane.On już przepisze odpowiednie leki.Długo już to masz ? Chorujesz jeszcze na coś (depresja ,fobia itd. ?)

mam odkad pamietam.

np czytam cos w internecie i za chwile nachodzi mnie jakies chore wspomnienia, najczesciej tr mysli to jakies urojone wspomnienia w mojej glowy. Mam zalatwiona peace, a nie moge do niej isc, gdyz przez Te chore mysli/wspomnienia zamykam sie w sobie i Nic nie mowie i zachowuje sie aspolecznie.

nie wiem czy to nerwica,ale skutecznie odcinam sie od spoleczenstwa, nie kocham sie z kobietami, jestem przekonany, ze jestem uposledzony umyslowo i nigdy nie Bede mial dzieci. Babcia mowi, ze nie mam zadnych zainteresowan. Kobiety ktore Sa mna zainteresowane, skutecznie odpycham, a potem krazy opinia, ze jestem schizofrenikiem.

w mojej glowie gdy wystepuja takie mysli, to z automata pojawiaja sie takie glosy: nie Bo to choru, chory, because nie Bo to chory, i Te glosy sie powtarzaja i przez Te mysli dostaje Na leb i czesto mam problemy, by wysiedziec w jednym miejscu. Spotykalem sie z opiniami, ze jestem ciezki przypadek, mam problemy z przelamywaniem sie i kontaktem z plcia przeciwna, w sensir, ze nie potrafie zrobic relacji tak, zeby weszla Na glebsze tory. W zycou jest mi wszystko jedno, duzo rzeczy podobno nie rozumiem. Moglbym isc do pracy, gdy y Te mysli nie wystepowaly, jak mowie one dzialaja pod wplywem wspomnien, czyli tego co sie kiedys dzialo i zaczynam przez to w glowie wygadywac jakies absurdy, po ktorych jest: nie Bo to chory, chory, no because its chory.
Back to top
View user's profile Send private message
Spiochek!

Gold: Locked
Clan: Piękni i Bogaci

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 15 May 2014 07:54 am    Post subject: Reply with quote

WOW bardzo madre
root> kill -9 0

Donor:
Gold: 68.06
Clan: Wypierdalaj

sw.gif

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 18 May 2014 06:44 pm    Post subject: Reply with quote

NIE CZYTAM SRAKO

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 20 May 2014 06:57 am    Post subject: Reply with quote

masz nieleczone adhd

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 20 May 2014 03:19 pm    Post subject: Reply with quote

wchodzilem na nerwica.pl, dziewczyna, ktora lubilem tam miala konto;p

Status:
Warn:

Post#6 Posted: 25 Dec 2014 06:18 pm    Post subject: Reply with quote

podbijam

a podobno jestes
Frank Zappa wrote:
krolem zycia

to jak to z toba jest frank?

PlonsajoncaGlowaPapierza

Gold: 0.50

Status:
Warn:

Post#7 Posted: 26 Dec 2014 03:21 am    Post subject: Reply with quote

Co za kurwa bełkot.
Back to top
View user's profile Send private message
Nens

Gold: 16.18

ce.gif

Status:
Warn:

Post#8 Posted: 26 Dec 2014 06:47 am    Post subject: Reply with quote

nie Bo to choru, chory, because nie Bo to chory

brzmi jak jakieś szamańskie zaklęcia, pewnie jego matka (kurwa) obciągała indiańskiemu wodzowi Spierdolonemu Garowi jak akurat mały filip płakał obok, to ten się wkurwił i go zaczarował xd

Last edited by Nens on 26 Dec 2014 06:54 am; edited 2 times in total

LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
5 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway