morfi jak tam brudasy słyszałem, że podobno lewaki ogłosiły by Szwedzi oddawali swoje mieszkania brudasom, a same brudasy z lewakami namawiają do deptania i palenia flagi szwedzkiej. Ciekawe co na to policja, oh wait tam 50% to baby HEHHEHEHHE _________________ This user's signature has been disabled
DLATEGO DO WŁADZY DOJDZIE PARTIA SD KTUREJ LIDER JEST JAWNYM RASISTOM I MAM NADZIEJE ZE WPROWADZI OBOWIAZEK ZDANIA EGZAMINOW Z JEZYKA I HISTORII TEGO KRAJU I NA TEJ PODSTAWIE WYJEBIE 80% TEGO ŚCIERWA Z POWROTEM TO CHUJOLANDII GDZIE BEDA BLAGAC ALLAHA ZEBY MOZDZIERZ NIE SPIERDOLIŁ SIE NA ICH SZAŁAS _____________________
DLATEGO DO WŁADZY DOJDZIE PARTIA SD KTUREJ LIDER JEST JAWNYM RASISTOM I MAM NADZIEJE ZE WPROWADZI OBOWIAZEK ZDANIA EGZAMINOW Z JEZYKA I HISTORII TEGO KRAJU I NA TEJ PODSTAWIE WYJEBIE 80% TEGO ŚCIERWA Z POWROTEM TO CHUJOLANDII GDZIE BEDA BLAGAC ALLAHA ZEBY MOZDZIERZ NIE SPIERDOLIŁ SIE NA ICH SZAŁAS
GROMKI ŚMIECH IRL :DDDDDDDDDDD
myślę, że te kurwy są wspierane przez arabię saudyjską i inne monarchie żeby szerzyć chaos i islam w Europie. Oni powiedzieli kiedyś, że nie mają zamiaru toczyć wojny z Europą, oni wysadzą Europę od środka rodząc mnóstwo dzieci _________________ This user's signature has been disabled
no kurwa chyba nie unioposeł w chuj zarabia w chuj w chuj w chuj jak w ciągu 5 lat potrafiły typy po połtora bańki odłożyć i jeszcze nachapać się z łapówek pod stołem od lobbingu, dzięki temu kupili sobie parę garniturów armaniego, złote zegarki, fury i mieszkania w dobrych dzielnicach _________________ This user's signature has been disabled
no kurwa chyba nie unioposeł w chuj zarabia w chuj w chuj w chuj jak w ciągu 5 lat potrafiły typy po połtora bańki odłożyć i jeszcze nachapać się z łapówek pod stołem od lobbingu, dzięki temu kupili sobie parę garniturów armaniego, złote zegarki, fury i mieszkania w dobrych dzielnicach
ciesze sie, ze jkm bedzie unioposlem, bo zawsze chujowymi samochodami jezdzil;p _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum