|
| Author |
Message |
Robert Fripp
 Group: Members Joined: 27 Jun 2011 Posts: 1323 Gold: 1.80
Status: Warn:  Reputation: 2
|
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#2 Posted: 02 Jun 2014 05:16 am Post subject: |
|
|
pierdolić was obu pojebane zasrane kurwy _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
CynicFM
 Group: Members Joined: 11 Dec 2013 Posts: 827 Gold: 1.60
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#3 Posted: 02 Jun 2014 05:48 am Post subject: |
|
|
| Ze mna jest wszystko ok, juz gadalem ze stanislawem, ktory studiuje medycyne i stwierdzil gdy mialem komputer ze mam objawy schizofrenii z powodu wycofania spoldcznego xd rok temu. Powinnismy pogadac na fb, ja juz nie gadam glupot, zrozum ze odkad nie mam kompa to sie zmienilem na lepsze |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

|
#4 Posted: 02 Jun 2014 07:16 am Post subject: |
|
|
zappa obudzil trzecia osobowosc _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
CynicFM
|
#5 Posted: 02 Jun 2014 08:08 am Post subject: |
|
|
Anhedonia, brak popedu sexualnego, halucynacje, urojenia, depresja, i inne chyba ci sie cos pojebalo xd.
Na chuj ty czytasz te pierdoly, tez czytaldm i sobie wkrecalem ze jestem bezuzyteczny, ze mlje zycie nie ma sensu, az pogadalem ze stanislawem i teraz nic takidgo nie mam. Tylko ze przez to siedzenie w domu nalykalem sie tabletek nasennych i przez to wczoraj do roboty nie poszedlem. Kurwa miesiac siedze w domu i nic nue robie, nic mi sie nie chce przez to. A jak pojde do roboty, zarobie 1400f (7k zl) kupie dobie gozu sluchawki do 300f i bede sluchal muzyki xd. Dupeczke jakbym mial byloby fajnie, agnieszka powinna sie leczyc. Napisala do mnie zerwala z chlopakiem a potem mi pierdoli, ze sid z kims dpotyka xd. Szkoda, bo pobawilbym sie jej nogami i stopkami i robilbym sobie dobrze, bo ona ma fla mnie idealne nogi. I moglismy sie spotkac na cos takiego, ze dalaby mi nogi to ta chce sie ze mna nad rzeka spotykac xd. Beka.
Do roboty musze isc, w ogole to wbijaj do mnie stary, tu jak znasz jezyk to mozesz miec nice robote i cie na wszystko stac co chcesz. Idziesz do super marketu i cie stac na kazde jedzenie i nie ma tak, ze ci bedzie potem brakowalo 10zl na piwo w bece, ktore kupiles w piatek a w sobote musisz sie pjca pytac zeby ci dal jeszcze xd. Ja jak bylem w manchesterze z jedna laska to wypilem 4 kielony tequili, sol sie naklada na lape i wpierdala limonke, piwo i drinka i to kosztowalo jakies 8 funtow a u nas za 8zl kupisz piwo i zostaje ci 2zl XD. Ja cie zapraszam do diebie, bierz kogo chcesz, pierdol te studia i wbijaj to sie wynajmie jakis domek i se kurwa bedziesz kupowal tony plyt cd, i jeszcze ci starczy na nowe ciuchy. Buty fajnd kupisz za 40 funtow a u nas kurwa 300zl to to jest 1/4 wyplaty a tutaj kupisz sobie 5 par butow i jeszcze moglbys kupic pare xd. Szkoda, ze z agnieszka mi nie wyszlo, niestety matka nie chciala jej wyslac do lekarza, bo stwierdzila ze sama sobie da rade, a ona mysli samobojcze i jakies inne rzeczy, no szkoda bo bym ja kochal, a teraz sie spotyka jak kurwa z typem 5 lat starszym, chyba nie mam szczescia do normalnych dup xd. Chociaz jakbys ze mna gdzies wychodzil w kaliszu i zapraszal swoich znajomych to pewno kogos bym sobie znalazl. Wiem ze jak zostane muzycznym producentem to spotkam sie ze szwedka, ale jak tu byc producentem jak ja kurwa nikogo nie znam tu XD.
Pozdro |
|
| Back to top |
|
 |
CynicFM
|
#6 Posted: 02 Jun 2014 08:34 am Post subject: |
|
|
| W kaliszu jakbym nie mial komputera to moze z ta dworzycka by cos wyszlo, bo sie jej podobalem, a tak to kurwa chuj, musze se szukac kolezanke na obczyznie. Jak ja gdzies dpotkasz ta ja pozdrow i powiedz ze ja przepraszam XD. |
|
| Back to top |
|
 |
CynicFM
|
#7 Posted: 02 Jun 2014 08:38 am Post subject: |
|
|
I w ogole najbardxiej przepraszam miniola, ze nie moglismy izc na piwo i ze mu tak nagadalem . No ale u mnie juz lepidj, komputer zniszczylem, szwedka spowodowala, zd zaczalem myslec w ogole, jestem jej bardzo wdzieczny, bo gdyby nie ona, ciagle bym kampil przed kompem. Tak mi sie juz w zyciu ulozylo, niestety drugim forrest gumpdm nie jestem i nic juz nie moge robic tylko mama musi mi wszystko zalatwiac. Serio chce zostac producentem muzycznym imoeic ludziom jaka muze maja teorzyc, bo ja wiem co jest dobre a co zle w muzyce, mam ten dar XD. Tylko ze ja nikogo nie znam, brakuje mi tu znajomych...
Last edited by CynicFM on 02 Jun 2014 08:47 am; edited 2 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
CynicFM
|
#8 Posted: 02 Jun 2014 08:40 am Post subject: |
|
|
No i jak sbijesz do mnie to bedzie zajebiscie, bedziemy we dwoch i bedziemy sie ruchac jak banda pedalow XD. Nie no, zart. Czasem ze swoja laska nie wbijaj, bo bede sie czul samotny. Mnie jak sie z robota powiedzie, to chyba tu zostane na stale. Jak znasz jezyk to kazda robote dostaniesz.
Last edited by CynicFM on 02 Jun 2014 08:41 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
CynicFM
|
#9 Posted: 02 Jun 2014 09:08 am Post subject: |
|
|
| W sumie to nie chce mi sie facebooka zakladac. |
|
| Back to top |
|
 |
Robert Fripp
|
#10 Posted: 02 Jun 2014 10:46 am Post subject: |
|
|
Wlasnie wbilbym na miesiac ziom zarobic dobry hajs na wakacje.
Wez mi tam ogarnij czy moglbym cos tam znalezc a jak mi bys ogarnal miejsce do spania to git i bym wrocil z 5k złxd |
|
| Back to top |
|
 |
CynicFM
|
#11 Posted: 02 Jun 2014 10:49 am Post subject: |
|
|
| Robert Fripp wrote: | Wlasnie wbilbym na miesiac ziom zarobic dobry hajs na wakacje.
Wez mi tam ogarnij czy moglbym cos tam znalezc a jak mi bys ogarnal miejsce do spania to git i bym wrocil z 5k złxd |
Musialbys dluzej pracowac, chyba ze pojdziemy do agencji i sobie sam cos zalatwisz xd. Ja kurwa jestem miesiac w plecy przez ten hotel ;/ |
|
| Back to top |
|
 |
Robert Fripp
|
#12 Posted: 02 Jun 2014 10:51 am Post subject: |
|
|
no kurwa nie wiem
myslalem zeby wlasnie za granice wykurwic bo w polsce to chuj nie pieniadze |
|
| Back to top |
|
 |
CynicFM
|
#13 Posted: 02 Jun 2014 11:01 am Post subject: |
|
|
Ja sie kurwa pierdole z robota, zostalem przez polaczkow wyruchany w dupe i teraz kurwa od nowa roboty szukam...
Ja na razie jestem bezrobotny xd |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#14 Posted: 02 Jun 2014 04:56 pm Post subject: |
|
|
o ja jebie ten temat powinni badać studenci psychiatrii i profesorowie na fakultecie _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Nens
 Group: Members Joined: 05 Apr 2010 Posts: 2788 Gold: 16.18

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#15 Posted: 02 Jun 2014 11:30 pm Post subject: |
|
|
CHCE ZOSTAC MINISTREM EDUKACJI
WJEBAŁBYM TEN JEGO BEŁKOT JAKO TEKST ŹRÓDŁOWY DO INTERPRETACJI NA MATURZE A PÓŹNIEJ TYGODNIAMI ZACZYTYWAŁ SIĘ W WYWODY O SPIERDOLENIU KURWA HEHEHE
????
BRAK PROFITU XD
Last edited by Nens on 02 Jun 2014 11:31 pm; edited 1 time in total _____________________ NEWER BIEDAKU
LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0

|
#16 Posted: 03 Jun 2014 05:28 am Post subject: |
|
|
XD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|