#1Posted: 04 Jun 2014 08:02 am Post subject: Kurwa
Czemu nie mam lat 15 tylko 20 i matka mi kaze do roboty isc jebane zycie chce tworzyc muzyke i ja produkowac a ja ide do roboty do fabryki albo mcdonalds niech mnie ktos oswieci prosze.
bo jesteś pierdolonym nieudacznikiem i śmieciem bez realy i jesteś chory na drugą osobowość śmieciu _________________ This user's signature has been disabled
Jestem kurwa w anglii tutaj musze osobno zrobic szkole, a ja nie moge wrocic sam do polski, bo wtedy wroci ze mna matka a ona tu ma faceta ktory zalatwia mi robote i przy nim mi sie chce isc, a tak to mi sie nie chce ;/
dobra zdychaj kurwiu, nawet w tak łatwym kraju jak Anglia jesteś nieudacznikiem śmieciem, nawet renty ci nie przyznają z litości bo takie odpady to na śmietnik ludzkości _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum