|
| Author |
Message |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#21 Posted: 10 Jun 2014 04:30 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | A jak to jest czy jak frank zappa targa lachę to też czujesz smak starego chuja w ustach czy wtedy włączasz sleep mode i tażasz się w najdalszym zakątku schizfrenicznego mózgu w spierdoleniu umysłowym ? |
Tażam się ze śmiechu, Biedmund. |
Zamaskowany Grubas has appeared
Kolba jak twoja matka do ciebie się zwraca mój ty pączusiu czy mój ty serdelku ? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Spiochek!
 Group: Members Joined: 26 Apr 2011 Posts: 221 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#22 Posted: 10 Jun 2014 06:02 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Kolba wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | A jak to jest czy jak frank zappa targa lachę to też czujesz smak starego chuja w ustach czy wtedy włączasz sleep mode i tażasz się w najdalszym zakątku schizfrenicznego mózgu w spierdoleniu umysłowym ? |
Kolba jak twoja matka do ciebie się zwraca mój ty pączusiu czy mój ty serdelku ? | Ty gruby leniu _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#23 Posted: 10 Jun 2014 10:43 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Kolba wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | A jak to jest czy jak frank zappa targa lachę to też czujesz smak starego chuja w ustach czy wtedy włączasz sleep mode i tażasz się w najdalszym zakątku schizfrenicznego mózgu w spierdoleniu umysłowym ? |
Kolba jak twoja matka do ciebie się zwraca mój ty pączusiu czy mój ty serdelku ? |
Gruber do mnie mówi, normalnie. Twoja zaś nic nie mówi boście jebane przybłędy zza wschodniej granicy i do szkoły od 3 pokoleń żaden członek tej patologicznej rodziny nie poszedł.
PS. Podrasa post wyżej, co nie chce mi się nawet bruda cytować niech nie pyszczy. Zesrał się tu kiedyś, że nie przeszedł nawet jednego roku filologii angielskiej i pierdoli o lenistwie. Pucuj tam w barze kufle i chuje wyspiarzom.
Last edited by Kolba on 10 Jun 2014 10:43 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#24 Posted: 10 Jun 2014 02:26 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: |
Gruber do mnie mówi, normalnie. Twoja zaś nic nie mówi boście jebane przybłędy zza wschodniej granicy i do szkoły od 3 pokoleń żaden członek tej patologicznej rodziny nie poszedł.
|
widzę, że wynaturzenia umysłow masz tak spore jak twój tłuszcz, który ci uciska mózg i masz ciągle jazdy po szałwi wieszcza
| Kolba wrote: |
PS. Podrasa post wyżej, co nie chce mi się nawet bruda cytować niech nie pyszczy. Zesrał się tu kiedyś, że nie przeszedł nawet jednego roku filologii angielskiej i pierdoli o lenistwie. Pucuj tam w barze kufle i chuje wyspiarzom. |
vouch tym razem
Last edited by Ne)V(eR on 10 Jun 2014 02:27 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|