KURWA POLAKU CEBULAKU TWAROG CI Z MORDY WYCHODZI
KIEDYS TACY PODLUDZIE ZAPIERDALALI W PGRACH A TERAZ ROBACTWO SIE ROZJEZDZA I CHODZI WSZEDZIE Z UPIERDOLONYM RYJEM
NIE DZIWIE SIE ZE NA ZACHODZIE TEN KRAJ MA TAKA OPINIE JAKA MA
Last edited by Nens on 19 Jun 2014 01:21 pm; edited 1 time in total _____________________ NEWER BIEDAKU
ogol monobrew maszynka, przed goleniem zrob sobie peeling twarzy, a zwlaszcza strefy "T", po goleniu uzywaj kremu vichy homme baume sensitive. a jak sie nie golisz tego dnia, to rano sobie naloz na ryj po umyciu twarzy krem vichy homme cermag chyba z witamina C, nie chce mi sie isc do lazienki, sprawdzac ale energetyzujacy. No i zacznij biegac..
Last edited by Spiochek! on 19 Jun 2014 06:09 pm; edited 1 time in total _____________________
ogol monobrew maszynka, przed goleniem zrob sobie peeling twarzy, a zwlaszcza strefy "T", po goleniu uzywaj kremu vichy homme baume sensitive. a jak sie nie golisz tego dnia, to rano sobie naloz na ryj po umyciu twarzy krem vichy homme cermag chyba z witamina C, nie chce mi sie isc do lazienki, sprawdzac ale energetyzujacy. No i zacznij biegac..
Bądź co bądź ale on chyba jest płci męskiej.
Y, LEPIEJ NOSIC MONOBREW I WYGLADAC JAK PRZYJEB I JEDNOCZESNIE TWOJ IDOL - RUDOLF H.
100% ALFA
CO DO KREMOW TO MAM WYJEBANE CUZ NIE UZYWAM ALE JAK KOMUS TO POMAGA W JAKIKOLWIEK SPOSOB, TO NIE WIDZE W TYM NIC PEDALSKIEGO TY PIWNICZNA SPIERDOLINO _____________________ NEWER BIEDAKU
Jaki Rudolf Hess... W avatarku Heinricha Himmlera mam przecież. Tak pierwszy, jak i drugi nie jest moim idolem, choć były to ciekawe postacie II WŚ, ty skurwysyński tłuku.
Półka z kosmetykami mężczyzny powinna charakteryzować się jebanym minimalizmem, a nie kremiki, peeling, jakieś cuda niewidy. Co następne? Fluid, botox i obcisłe damskie łaszki? ;DDDDDDDDDDDDDD
Zdechnij na nadmiar estrogenów w swoim organiźmie.
Last edited by srubokret on 20 Jun 2014 12:30 pm; edited 2 times in total
Jaki Rudolf Hess... W avatarku Heinricha Himmlera mam przecież. Tak pierwszy, jak i drugi nie jest moim idolem, choć były to ciekawe postacie II WŚ, ty skurwysyński tłuku.
Półka z kosmetykami mężczyzny powinna charakteryzować się jebanym minimalizmem, a nie kremiki, peeling, jakieś cuda niewidy. Co następne? Fluid, botox i obcisłe damskie łaszki? ;DDDDDDDDDDDDDD
A WIDZISZ TY JEBANY PODCZLOWIEKU, ŻEBY HIMMLER MIAŁ MONOBREW? POPRZEZ AVA POWIAZALEM WYZEJ JEDYNIE TWOJE UWIELBIENIE DO NAZISTOW, BEZMOZGI KUNDLU
A JEZELI NADAL NIE ROZUMIESZ CO CHCE CI PRZEKAZAC TO WPISZ SOBIE W GOOGLE GRAFIKA RUDOLF HESS A NASTEPNIE WYPIERDALAJ W SZPAGATACH NAJLEPIEJ PRZEZ OKNO I Z 10 PIETRA _____________________ NEWER BIEDAKU
A WIDZISZ TY JEBANY PODCZLOWIEKU, ŻEBY HIMMLER MIAŁ MONOBREW? POPRZEZ AVA POWIAZALEM WYZEJ JEDYNIE TWOJE UWIELBIENIE DO NAZISTOW, BEZMOZGI KUNDLU
A JEZELI NADAL NIE ROZUMIESZ CO CHCE CI PRZEKAZAC TO WPISZ SOBIE W GOOGLE GRAFIKA RUDOLF HESS A NASTEPNIE WYPIERDALAJ W SZPAGATACH NAJLEPIEJ PRZEZ OKNO I Z 10 PIETRA
Pierdolisz takie smuty i w cały świat, że generalnie trudno się połapać w tym wszystkim.
Wypierdalaj na kwejka, czy inny wykop elokwentny niczym stolec w klozecie, studenciku-całkowiczu, kucu jebany.
Bo gdy ripostuje czyjeś posty wpada brudas w taką kucą furię, że mu tłuste kudły włażą do opasłej mordy; dusi się i przez to kurwa doświadcza chwilowych niedotleń mózgu. Stąd ten chaos myślowy i obfitość żenady w jego postach.
W Polsce oprócz sezonu łowieckiego na jelenie i dziki, powinni otworzyć sezon na kuce pokroju @Nensa, hehe.
Last edited by srubokret on 20 Jun 2014 01:55 pm; edited 1 time in total
A JEZELI NADAL NIE ROZUMIESZ CO CHCE CI PRZEKAZAC TO WPISZ SOBIE W GOOGLE GRAFIKA RUDOLF HESS A NASTEPNIE WYPIERDALAJ W SZPAGATACH NAJLEPIEJ PRZEZ OKNO I Z 10 PIETRA
Pierdolisz takie smuty i w cały świat, że generalnie trudno się połapać w tym wszystkim.
Wypierdalaj na kwejka, czy inny wykop elokwentny niczym stolec w klozecie, studenciku-całkowiczu, kucu jebany.
PO PROSTU JESTEŚ PIERDOLONYM TĘPAKIEM KTÓRY MA PROBLEM Z DOMYŚLENIEM SIĘ NAJPROSTSZYCH RZECZY, KURWA Z KIM JA TU SIEDZĘ, ŻE NAWET BANALNE ALUZJE NIE SĄ W STANIE DOTRZEĆ DO TYCH WASZYCH OCIĘŻAŁYCH MÓZGÓW
NEWER I ZAPPA TO SAMO, KURWA ALE BYM WAS NAPIERDALAŁ SIEKIERA PO RYJACH, WY SKURWIAŁE POLAKI TĘPAKI _____________________ NEWER BIEDAKU
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum