#1Posted: 01 Jul 2014 05:53 am Post subject: WYŚMIENITY 70'S OBSCURE ROCK
DZISIAJ PRZYPOMNIAŁEM SOBIE O TYM KAWALKU I O DOSKONALYCH SKLADANKACH Z OBSKURNYM, KLASYCZNYM ROCKIEM. MYSLALEM, ZE PRZEPADLY NA ZAWSZE WRAZ Z MOIM DYSKIEM I ODCZULEM SMUTEG MOCNO, ALE UDALO SIE JE ODKOPAC GDZIES W CZELUSCIACH INTERNETU I OKAZALO SIE ZE PO KILKU LATACH SA NADAL NA SWOIM MIEJSCU
CZUJE DOBRZE
Tym kawałkiem, choć rzeczywiście dobrym, dopełniasz swój wizerunek spierdoleńca.
> studencik kierunku technicznego
> śmieszek z wykop.pl, czy innej wylęgarni spierdolin
> miłośnik klasycznego rocka, czy innego Led Zeppelin
> stary koń jarający się wakacjami
Szkoda jeszcze tylko, że nie programujesz w C++ i nie jesteś zawziętym użytkownikiem GNU/Linuksa nienawidzącym produktu Billa. No kurwa…
ALE BYM CI NAKOPAŁ DO MORDY ŚMIECIU
JESTEM NADCZŁOWIEKIEM
NO TAK LEPIEJ HEHE STUDIOWAĆ MOTYLOZNAWSTWO ALBO ZAPIERDALAĆ ZA ŚREDNIĄ KRAJOWĄ ZAMIAST UCZYĆ SIĘ NA ZAJEBISTYM KIERUNKU, KTÓRY MNIE INTERESUJE
JAKBYM MIAŁ 150 WZROSTU, 0 ZNAJOMYCH , BRAK CHĘCI DO NAUKI, A DO TEGO MENTALNOŚĆ NIEWOLNIKA, TO TEŻ NIE MIAŁBYM SIĘ Z CZEGO CIESZYĆ DOSTAJĄC 3 MIESIĄCE WOLNEGO
TYLKO NIE OBRAŻAJ MNIE JAKIMIŚ WYKOPAMI, BO AKURAT SPIERDOLINAMI STAMTĄD GARDZĘ CHYBA NAWET BARDZIEJ NIŻ TOBĄ _____________________ NEWER BIEDAKU
Bulwers typowy dla ludzi twojego pokroju, studenciaku-śmieszku. Mógłbym o twoim spierdoleniu napisać prace doktorską ;DD
O IRONIO, TIBIJCZYK-PIWNICZNIAK 150 BĘDZIE MI WYTYKAŁ SPIERDOLENIE XDDDDDDDDDDDDDD
TY ARCYTĘPY BŁAŹNIE ;DDDD LEPIEJ ZAMKNIJ SWOJĄ NISKO ZAWIESZONĄ MORDĘ I IDŹ DALEJ SNUĆ Z BEZNERKOWCEM WAKACYJNE PLANY PODBOJU TIBIJSKIEGO ŚWIATA, JESTEŚCIE SIEBIE WARCI
Hanster wrote:
nens, a ty masz 152 wzrostu i myslisz ze marian by cie nie rozjebal technicznie?
HANSTER PRZECIEZ TY JESTES OGARNIETY WOGULE NIEROZUMIE CZEMU TRZYMASZ SZTAME Z TYM TEPYM PSEM
Last edited by Nens on 01 Jul 2014 03:48 pm; edited 1 time in total _____________________ NEWER BIEDAKU
btw, nens, waga / wzrost / bic
ustawka jakas? poznan here, moge sie bic za mariana
WZROST 181 W DOWODZIE XD WAGA NIE WIEM, MUSZE TROCHE JEBANEGO SADŁA SPALIĆ PRZEZ WAKACJE, CHOCIAŻ GRUBEREM NIE JESTEM, MYSLE ZE KOLO 85 HEHE A BIC TEZ NIE WIEM DOKLADNIE, ALE LOW, BO NIE CHCE MI SIE ZAPIERDALAC NA SILKE TYLKO W DOMU ODKURWIAM JAKIES POMPKI ITP, ALE PRZYNAJMNIEJ NIE PRZEGRALEM ZYCIA JUZ NA STARCIE W GENETYCZNEJ LOTERII JAK BOMBER CZY SKA - WRECZ PRZECIWNIE
W OGOLE PO CO PYTASZ JAK SAM PEWNIE NIE MASZ SIE CZYM POCHWALIC HEHE
srubokret wrote:
@Nens, wzbijasz się na szczyty spierdolenia, widzę. Zdechnij, kurwiu.
PRZECIEZ DOBRZE CI POJECHALEM, ODPIERDOL SIE
srubokret wrote:
Ja ponoć mały ale wariat - zawsze ze sprzętem. Ostatnio motyla mi pały skroiły, kurwy.
>ZE SPRZĘTEM
>MOTYL
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
AHAHAH, BEKA Z TIBIJSKIEGO, PIWNICZNEGO WOJOWNIKA
Last edited by Nens on 01 Jul 2014 05:01 pm; edited 2 times in total _____________________ NEWER BIEDAKU
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum