|
| Author |
Message |
PlonsajoncaGlowaPapierza
Group: Members Joined: 25 Mar 2014 Posts: 161 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#1 Posted: 03 Jul 2014 07:41 am Post subject: Ehh, piniondze |
|
|
Musiałem dziś ubezpieczyć samochód i półtorej kafla poszło w piździec  |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#2 Posted: 03 Jul 2014 08:16 am Post subject: Re: Ehh, piniondze |
|
|
| PlonsajoncaGlowaPapierza wrote: | Musiałem dziś ubezpieczyć samochód i półtorej kafla poszło w piździec  |
A no niestety. W takich sytuacjach cieszę się, że jestem niezmotoryzowany.
W innych cieszę się już mniej - gdy np muszę cisnąć w chuj daleko żęchem KZK GOP z żulersami śmierdzącymi niczym obornik. No kurwa... Tych śmieci nie powinno się wpuszczać do pojazdów porzytku publicznego. Jebany Eurokołchoz. |
|
| Back to top |
|
 |
CynicFM
 Group: Members Joined: 11 Dec 2013 Posts: 827 Gold: 1.60
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#3 Posted: 03 Jul 2014 09:57 am Post subject: |
|
|
Uu ty jebany biedaku bombie mam nadzieje ze brak nerki zaprowadzi cie do grobu w koncu XD
Last edited by CynicFM on 03 Jul 2014 09:58 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
PlonsajoncaGlowaPapierza
|
#4 Posted: 03 Jul 2014 10:44 am Post subject: |
|
|
| CynicFM wrote: | | Uu ty jebany biedaku bombie mam nadzieje ze brak nerki zaprowadzi cie do grobu w koncu XD |
smiec na emigracji nazywa mnie biedakiem xDDDD przeciez tyle pieniedzy co ja dzis widzialem, to ty w zyciu w jednym miejscu nie widziales |
|
| Back to top |
|
 |
CynicFM
|
#5 Posted: 03 Jul 2014 10:56 am Post subject: |
|
|
| PlonsajoncaGlowaPapierza wrote: | | CynicFM wrote: | | Uu ty jebany biedaku bombie mam nadzieje ze brak nerki zaprowadzi cie do grobu w koncu XD |
smiec na emigracji nazywa mnie biedakiem xDDDD przeciez tyle pieniedzy co ja dzis widzialem, to ty w zyciu w jednym miejscu nie widziales |
Nie ma to jak cisnac hajs z renty i od rodzicow ty jebany kurwiu aaaa jak ja cie nienawidze |
|
| Back to top |
|
 |
Hanster
 Group: Members Joined: 16 Jun 2014 Posts: 507 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#6 Posted: 03 Jul 2014 11:20 am Post subject: |
|
|
karzel ma chociaz jakies zycie poza internetem i nie spedza calych dni na gadaniu sam do siebie na forach internetowych o grze komputerowej
co nie frank XD _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
CynicFM
|
#7 Posted: 03 Jul 2014 11:25 am Post subject: |
|
|
| Hanster wrote: | karzel ma chociaz jakies zycie poza internetem i nie spedza calych dni na gadaniu sam do siebie na forach internetowych o grze komputerowej
co nie frank XD |
Ta zycie XD. Granie w gry w tibie i w stwor z landerem i jeszcze siedzenie z nolifami zjebami Na teamspeak xdddd. Prawdziwe mi zycie |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#8 Posted: 03 Jul 2014 11:31 am Post subject: |
|
|
| CynicFM wrote: | | Hanster wrote: | karzel ma chociaz jakies zycie poza internetem i nie spedza calych dni na gadaniu sam do siebie na forach internetowych o grze komputerowej
co nie frank XD |
Ta zycie XD. Granie w gry w tibie i w stwor z landerem i jeszcze siedzenie z nolifami zjebami Na teamspeak xdddd. Prawdziwe mi zycie |
A ty co? Pisanie z pierdyliona kont o swoim paranoicznym świecie i spierdolonym życiu?
Co robisz w tej Anglii? Zapewne ścielasz łóżka i sprzątasz po Turasach w jakimś pierdolonym hotelu w Blackpool niczym parobek, lamusie.
Murzynienie opór. |
|
| Back to top |
|
 |
PlonsajoncaGlowaPapierza
|
#9 Posted: 03 Jul 2014 12:30 pm Post subject: |
|
|
| Hanster wrote: | karzel ma chociaz jakies zycie poza internetem i nie spedza calych dni na gadaniu sam do siebie na forach internetowych o grze komputerowej
co nie frank XD |
Nie no, zycia akurat nie mam, dopoki nie dostane nery to jestem skazany na na wegetacje a'la vienio.
Chociaz ja przynajmniej mam mature i studiuję, a franek upierdolił liceum xD |
|
| Back to top |
|
 |
|