Zjeb schizofrenik nauczył każdą z osobowości po akordzie. Nie pamiętał która z nich miała pójść na próbę. Spłakał pizdę, poszlochał w internecie, zapomniał która z jego osobowości to zrobiła. Czynność powtórzył. Tak już kurwa któryś rok tym karmisz wszystkich. Wybudź się, do chuja.
Zjeb schizofrenik nauczył każdą z osobowości po akordzie. Nie pamiętał która z nich miała pójść na próbę. Spłakał pizdę, poszlochał w internecie, zapomniał która z jego osobowości to zrobiła. Czynność powtórzył. Tak już kurwa któryś rok tym karmisz wszystkich. Wybudź się, do chuja.
Klasyczna. Wczoraj mialem próbę kurwa zrobie karierę w Anglii
Uczysz się grać, czy już coś działasz?
Ja miałem sen, że wszyscy chorzy psychicznie za sprawą trzech lekarskich krzyżyków na kawałku papieru lądowali w ciężarówce wypełnionej spalinami samochodowymi… I co? I nic.
Na perkusji dzialam, choć mam duże braki w lewej ręce, jest gorsza niż prawa, zauwazylem to ostatnio. Z gosciem, z którym wczoraj gralem, napisal mi po próbie smsa, ze dobrze mu się gralo i ze lubi mój styl. Gitarzysty nie bylo bo jest na wakacjach.
Bylem z nim w pubie przed proba i kurwa jego znajomi jacys byli i gadali po ang xD.
Na gitarze umiem zagrac parę motywów toola, ale generalnie na gitarze sie nie znam, wczoraj mnie do kupna zainspirowal jimi page
Last edited by CynicFM on 31 Jul 2014 08:50 am; edited 1 time in total
Znajomi, najpewniej Brytole, gadali po swojemu, a typ się dziwi i loluje ;DDD No kurwa, skąd ty się wziąłeś?
Ucz się grać wałki klasyków rocka/rock 'n' rolla, czy czegoś tędy, a nie jakiś śmeszny Tool…
fejk e: Oho, Dżimmi Pejdż… Pewnie po nocach śni ci się jego dwugryfowy Gibson. A może chciałbyś zejść z tego padołu w mega stylu, niczym Bonham z mordą w kałuży własnych rzygowin, hehe? Co za typ, ja kurwię…
A wideo widziałem - przechuj z gościa.
Last edited by srubokret on 31 Jul 2014 10:05 am; edited 1 time in total
Znajomi, najpewniej Brytole, gadali po swojemu, a typ się dziwi i loluje ;DDD No kurwa, skąd ty się wziąłeś?
Ucz się grać wałki klasyków rocka/rock 'n' rolla, czy czegoś tędy, a nie jakiś śmeszny Tool…
fejk e: Oho, Dżimmi Pejdż… Pewnie po nocach śni ci się jego dwugryfowy Gibson. A może chciałbyś zejść z tego padołu w mega stylu, niczym Bonham z mordą w kałuży własnych rzygowin, hehe? Co za typ, ja kurwię…
jak tam błotko i kamil bednarek, złapałeś hif czy tylko rzezaczke?
chuj mnie jakies bloto i bednarek
a hifa i rzerzaczki nie zlapalem bo od twojej matki sie trzymam z daleko juiz ci mowilem smieciu
chuj ze za 2 zł jak schorowana kurwa z niej
a hifa i rzerzaczki nie zlapalem bo od swojej matki sie trzymam z daleko juiz ci mowilem smieciu
no to by sie zgadzalo, schorowanie masz po niej, tyle ze umyslowe XD
a hifa i rzerzaczki nie zlapalem bo od twojej matki sie trzymam z daleko juiz ci mowilem smieciu
w sumie masz racje robert, niezle kurwichoz niej ale z czegos trzeba zyc
spoko smieciu ale w sumie gowno mnie to obchodzi
wypierdalaj grac w gry poki matka w pracy
Last edited by Robert Fripp on 01 Aug 2014 11:44 am; edited 1 time in total
w sumie masz racje robert, niezle kurwichoz niej ale z czegos trzeba zyc
spoko smieciu ale w sumie gowno mnie to obchodzi
wypierdalaj grac w gry poki matka w pracy
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum