niedługo nerkę podłączysz do płyty głównej i będziesz sączył prąd, będziesz dostawał co 3 sekundy zwód, aż zdechniesz od ciśnienia i umrzesz niezamoczywszy _________________ This user's signature has been disabled
Nigdy w to nie grałem ale zawsze zastanawia mnie jak kurwa można grać w coś takiego nie mając komputera z drewna? No do kurwy nędzy.
Ja sobie pogrywam.
Gierka nawet wciągająca tylko szkoda, że gra ma sens dopiero po zakupie konta premium.
W sumie to wypowiedziałem się jak polak-polbruk bo nie grałem, a pierdolę. Ale takie sprawia wrażenie.
@Hasti: Co najśmieszniejsze locka mam za posiadanie multikonta, które sami kazali mi założyć jak ukrywali tożsamość moderatora XDDDD Ale na chuj mi jakieś kurwa geldy na tym czy na innym forum.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum