|
| Author |
Message |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 10131 Gold: 3.30
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#1 Posted: 28 Jul 2014 11:20 am Post subject: co raz bardziej mnie korci zeby pisac bloga o swoim zyciu |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Nens
 Group: Members Joined: 05 Apr 2010 Posts: 2788 Gold: 16.18

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#2 Posted: 29 Jul 2014 08:14 pm Post subject: |
|
|
OK, ALE Z OPCJA KOMENTOWANIA WPISOW _____________________ NEWER BIEDAKU
LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#3 Posted: 02 Aug 2014 07:22 pm Post subject: |
|
|
dawaj chętnie dopierdolę ci parę anonimowych komentarzy jaką jesteś spierdoliną, może ktoś zadzwoni do wariatkowa i cię zabiorą na odwyk _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#4 Posted: 04 Aug 2014 11:41 am Post subject: |
|
|
wypierdalaj z internetu chujozo _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hanster
 Group: Members Joined: 16 Jun 2014 Posts: 507 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#5 Posted: 04 Aug 2014 11:51 am Post subject: |
|
|
| o twoim zyciu? czyli rozumiem ze bedziesz opisywal jak to logujesz sie na forum internetowe o grze komputerowej diablo 2 i piszesz sam ze soba? opisz jeszcze jak wieczorem siadasz na łóżku i przed spaniem ciągle myślisz o przygodach w internecie 'a ta szuja hastner znowu mnie pocisnął, nienawidze tego smiecia' a potem jeszcze we snie przezywasz te emocje zwiazane z komputerem i wyobrazasz sobie ze w koncu szanuja cie na forum |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#6 Posted: 04 Aug 2014 12:11 pm Post subject: |
|
|
| Hanster wrote: | | 'a ta szuja hastner znowu mnie pocisnął, nienawidze tego smiecia' |
Ahaha :DDD
OP nie trudź się. Taki pamiętnik jest łatwy do przewidzenia. Jedna z notek poniżej:
"Nie mogę spać, jest już pierwsza. Loguję się na forum jako Frank Zappa. To już trzydziesty raz dzisiaj. Prawie nikogo nie ma, jest tylko CynicFM i Robert Filip. Nie wiem co zrobić, nie wiem do kogo z nich napisać. Pocisnąć Cynica? Hmm...może lepiej nie bo mi pociśnie a on ma dobre pociski. Co robić. Zaloguję się może na Roberta, może jest jakaś wiadomość. O, jest! Tak, jest PM od Cynica. Pisze, że Frank to kurwa. Nie dziwię mu się. Sam nigdy nie lubiłem tego kurwa śmiecia.
Czas zwalić gruchę pod fotę Chaosa w ćponowozie . Może wróci i reaktywuje E-Dramę? Ja, Frank, Cynic i ta kurwa Robert bylibyśmy dobrymi członkami tego elitarnego klanu. Taak, taak. Hastner jeszcze zobaczy. Jeszcze się odegram na tej kurwie za te ciągłe poniżanie." |
|
| Back to top |
|
 |
Hanster
|
#7 Posted: 04 Aug 2014 12:17 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Hanster wrote: | | 'a ta szuja hastner znowu mnie pocisnął, nienawidze tego smiecia' |
Ahaha :DDD
OP nie trudź się. Taki pamiętnik jest łatwy do przewidzenia. Jedna z notek poniżej:
"Nie mogę spać, jest już pierwsza. Loguję się na forum jako Frank Zappa. To już trzydziesty raz dzisiaj. Prawie nikogo nie ma, jest tylko CynicFM i Robert Filip. Nie wiem co zrobić, nie wiem do kogo z nich napisać. Pocisnąć Cynica? Hmm...może lepiej nie bo mi pociśnie a on ma dobre pociski. Co robić. Zaloguję się może na Roberta, może jest jakaś wiadomość. O, jest! Tak, jest PM od Cynica. Pisze, że Frank to kurwa. Nie dziwię mu się. Sam nigdy nie lubiłem tego kurwa śmiecia.
Czas zwalić gruchę pod fotę Chaosa w ćponowozie . Może wróci i reaktywuje E-Dramę? Ja, Frank, Cynic i ta kurwa Robert bylibyśmy dobrymi członkami tego elitarnego klanu. Taak, taak. Hastner jeszcze zobaczy. Jeszcze się odegram na tej kurwie za te ciągłe poniżanie." |
AHAHAHAHA, EBIN XDDDDDDD |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#8 Posted: 05 Aug 2014 06:46 am Post subject: |
|
|
pamiętnik schizofrenika to kurwa były murowany Nobel Spierdolenia _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Hanster
|
#9 Posted: 05 Aug 2014 10:16 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | pamiętnik schizofrenika to kurwa były murowany Nobel Spierdolenia |
to uczucie gdy jedna osoba przyszlaby odebrac nagrody za wszystkie trzy |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#10 Posted: 05 Aug 2014 05:12 pm Post subject: |
|
|
trzy osobowości nominowane do nagrody Nobla Spierdolenia ;D w ich imieniu odbierz Frank Zappa _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
|