|
| Author |
Message |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#1 Posted: 07 Aug 2014 11:39 am Post subject: znowu podpalili tęcze |
|
|
niestety tylko 1/4 sie zjarała ale i tak dobrze
hahaha jebac kurwy pedałów i arabów _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hanster
 Group: Members Joined: 16 Jun 2014 Posts: 507 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#2 Posted: 07 Aug 2014 01:05 pm Post subject: |
|
|
raz piszesz ze dobrze a potem ze jebac pedalow
no to zdecyduj sie w koncu czy popierasz polakow narodowcow czy ich jebiesz
Last edited by Hanster on 07 Aug 2014 01:05 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#3 Posted: 07 Aug 2014 05:58 pm Post subject: |
|
|
Nie chce mi się tu pisać jakichś guwno-esejuw i wysilać językowo, ale swoje napiszę, chuj że to dla normalnego człowieka oczywiste:
Wkurwiają mnie narodowcy czy tam ultra-prawaki jeżeli chodzi o...tolerancję bo syczą: "Hurr, kurwa, media lewicowe tvny promują pedalstwo, czeka nas zagłada!!!!1 Homoterror, homolobby!!!!!! BUG NAS URATUJE" a później łykają takie gówniane prowokacje i scenki jak ta w której tranzol napierdala tego Zawiszę czy jak mu tam i się pienią.
Banda jebanych bezmuzguw. Jakim, kurwa, trzeba być przygłupem żeby na podstawie czegoś co wygląda jak te jebane serialiki typu "Trudne Sprawy" wysnuć teorię o każdym jebanym pedrosie/tranzolu? No kurwa, też się nimi brzydzę ale to nie znaczy, że mam każdego napierdalać i gazować. Nie można mieć ich w chuju tylko fantazjować skrycie o tym co takie pedały robią i krzywić tą jebaną polską mordę? Przecież ich aż tak dużo nie ma, a wśród nich są zapewne bardziej pożyteczne dla kraju jednostki i inteligentniejsi ludzie niż ta rzesza przygłupów co potrafi tylko rozpierdolić mienie, najebać lewaków i spalić jebaną tęczę, chuj wie po co. Przypominam, że te wszystkie Bogi-Honory-Ojczyzny zapomnieli, że tęcza jest jednym z symboli katoli XDDD Nie generalizuję, w obu grupach jest sporo pojebów jak i ogarniętych ludzi ale to chyba jasne.
Teraz te jebane lewaki-pedały i feministki. O kurwa, o tej ostatniej grupie krótko bo to najbardziej spierdolona "ideologia" wszechświata. Nie ma się co zagłębiać w szczegóły, wszyscy wiedzą co i jak. Kop na pizdę i elo.
Pedały - No kurwa, obrzydliwe kreatury to jasne, ale są w znacznej mniejszości, nie zagrażają tej okrzykiwanej ostatnio "ZAGŁADZIE ŚWIATA BO KURWA SAME PEDAŁY JA PIERDOLE BORZKE POMURZ" tylko często kryją się z tym co robią (i bardzo, kurwa, dobrze). Druga grupa, to ta co zasłużenie powinna dostawać wpierdol codziennie. Te jebane atencyjne kurwy co chodzą na parady i robią z siebie jebane guwno. Kurwa, czy nie rozsądniej byłoby spojrzeć na dwóch normalnie wyglądających typów i pomyśleć: "No chuj, pedały to pedały, ale nikomu nie wadzą, nie wkurwiają, jest elo"
Ale nie, kurwa, to trzeba ssać gumowego kutasa na środku Warszawy ubranym w szpilki żeby wszyscy widzieli, że pedały żyją i są..."dyskryminowani". No kurwa, ciekawe dlaczego.
Wszyscy przejmujący się tym stanem rzeczy po jednej i po drugiej stronie mają problemy z życiem. Nie wiem jakim trzeba być nudziarzem czy życiowym beztalenciem żeby jedyną rozrywką było ganianie pedałów zamienne z udowadnianiem ilu tych pedałów w kraju jest. Robienie z tego polityki i wciskanie tego gówna szarym jankom polskim to już inna sprawa.
PS. Chujowy tekst wyszedł. Jebał to pies, dzisiaj mi się nie chce |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

|
#4 Posted: 08 Aug 2014 04:44 am Post subject: |
|
|
nie czytam srako
hastner o chuj ci chodzi, explain pls _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#5 Posted: 08 Aug 2014 05:01 am Post subject: |
|
|
dopalą ja na marszu niepodległości chyba że kordon policji ustawią to będzie problem jednak zawsze są koktajle mołotova  _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Hanster
 Group: Members Joined: 16 Jun 2014 Posts: 507 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#6 Posted: 08 Aug 2014 10:04 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | Nie chce mi się tu pisać jakichś guwno-esejuw i wysilać językowo, ale swoje napiszę, chuj że to dla normalnego człowieka oczywiste:
Wkurwiają mnie narodowcy czy tam ultra-prawaki jeżeli chodzi o...tolerancję bo syczą: "Hurr, kurwa, media lewicowe tvny promują pedalstwo, czeka nas zagłada!!!!1 Homoterror, homolobby!!!!!! BUG NAS URATUJE" a później łykają takie gówniane prowokacje i scenki jak ta w której tranzol napierdala tego Zawiszę czy jak mu tam i się pienią.
Banda jebanych bezmuzguw. Jakim, kurwa, trzeba być przygłupem żeby na podstawie czegoś co wygląda jak te jebane serialiki typu "Trudne Sprawy" wysnuć teorię o każdym jebanym pedrosie/tranzolu? No kurwa, też się nimi brzydzę ale to nie znaczy, że mam każdego napierdalać i gazować. Nie można mieć ich w chuju tylko fantazjować skrycie o tym co takie pedały robią i krzywić tą jebaną polską mordę? Przecież ich aż tak dużo nie ma, a wśród nich są zapewne bardziej pożyteczne dla kraju jednostki i inteligentniejsi ludzie niż ta rzesza przygłupów co potrafi tylko rozpierdolić mienie, najebać lewaków i spalić jebaną tęczę, chuj wie po co. Przypominam, że te wszystkie Bogi-Honory-Ojczyzny zapomnieli, że tęcza jest jednym z symboli katoli XDDD Nie generalizuję, w obu grupach jest sporo pojebów jak i ogarniętych ludzi ale to chyba jasne.
Teraz te jebane lewaki-pedały i feministki. O kurwa, o tej ostatniej grupie krótko bo to najbardziej spierdolona "ideologia" wszechświata. Nie ma się co zagłębiać w szczegóły, wszyscy wiedzą co i jak. Kop na pizdę i elo.
Pedały - No kurwa, obrzydliwe kreatury to jasne, ale są w znacznej mniejszości, nie zagrażają tej okrzykiwanej ostatnio "ZAGŁADZIE ŚWIATA BO KURWA SAME PEDAŁY JA PIERDOLE BORZKE POMURZ" tylko często kryją się z tym co robią (i bardzo, kurwa, dobrze). Druga grupa, to ta co zasłużenie powinna dostawać wpierdol codziennie. Te jebane atencyjne kurwy co chodzą na parady i robią z siebie jebane guwno. Kurwa, czy nie rozsądniej byłoby spojrzeć na dwóch normalnie wyglądających typów i pomyśleć: "No chuj, pedały to pedały, ale nikomu nie wadzą, nie wkurwiają, jest elo"
Ale nie, kurwa, to trzeba ssać gumowego kutasa na środku Warszawy ubranym w szpilki żeby wszyscy widzieli, że pedały żyją i są..."dyskryminowani". No kurwa, ciekawe dlaczego.
Wszyscy przejmujący się tym stanem rzeczy po jednej i po drugiej stronie mają problemy z życiem. Nie wiem jakim trzeba być nudziarzem czy życiowym beztalenciem żeby jedyną rozrywką było ganianie pedałów zamienne z udowadnianiem ilu tych pedałów w kraju jest. Robienie z tego polityki i wciskanie tego gówna szarym jankom polskim to już inna sprawa.
PS. Chujowy tekst wyszedł. Jebał to pies, dzisiaj mi się nie chce |
100% prawdy
i tak wolalbym byc transwestyta niz zakompleksionym narodowym smieciem ktorego najwieksza ambicja zyciowa jest najebac sie na lawce z innymi sebami i spalic tecze w akcie pomocy ojczyznie (o kurwa stary) |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#7 Posted: 09 Aug 2014 04:23 am Post subject: |
|
|
A tam pierdolicie…
Propsuję palenie tego pedalskiego gówna, nawet jerśli robi to osiedlowy Seba; typek - śliski styl, osiedlowy wiracha, wielbiciel szuwaksu.
Transwestyci, feministki, pedały i całe to śmieszne towarzystwo, komuniści, anarchiści, polakatolicy, przedstawiciele nacji, które chcą wpierdalać się w interes Polski, cyganie, telemarkererzy, ulotkarze do rowu z wapnem. Kurwa, jak ja ich wszystkich nienawidzę. |
|
| Back to top |
|
 |
CynicFM
 Group: Members Joined: 11 Dec 2013 Posts: 827 Gold: 1.60
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#8 Posted: 09 Aug 2014 05:21 am Post subject: |
|
|
| Mnie tez ta tecza wkurwia |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0

|
#9 Posted: 09 Aug 2014 07:30 am Post subject: |
|
|
ska czemu nie spierdolisz do moskwy i sie tam nie osiedlisz _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#10 Posted: 09 Aug 2014 09:11 am Post subject: |
|
|
| Own3r wrote: | | ska czemu nie spierdolisz do moskwy i sie tam nie osiedlisz |
Bo "Россия для русских". |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0

|
#11 Posted: 09 Aug 2014 09:29 am Post subject: |
|
|
fix "Россия для животных"
mam nadzieje ze translator dobrze przetlumaczyl _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#12 Posted: 09 Aug 2014 10:04 am Post subject: |
|
|
Dobrze przetłumaczył.
Ee, Rusowie - normalni ludzie. Zdarzają się patologie, jak wszędzie, ale bez przesady. Zachód wcale taki cukierkowy i "w ogóle kulturka" wcale nie jest.
e; A co do tępienia w Rosji tych dziwactw typu transy, adopcje dzieci przez pedałów etc, to propsuje Putina. Ustawą zakazać tego tałatajstwa., a nie jak u nas - marsze, protesty, lament, hehe.
Last edited by srubokret on 09 Aug 2014 10:10 am; edited 2 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#13 Posted: 09 Aug 2014 05:53 pm Post subject: |
|
|
śrubokręt pojedzie do Niklu i tam stary nie ma nawet emerytury, do 40tki wszyscy żyją, więc krótki ale intensywny żywot w oparach kopalnianych. W sumie jesteś przyzwyczajony w Sosnowcu, więc może 45 dożyjesz _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#14 Posted: 10 Aug 2014 03:56 am Post subject: |
|
|
| To tak jak w tym dowcipie o Dzierżyńsku ;DDDD |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#15 Posted: 11 Aug 2014 09:02 am Post subject: |
|
|
Norilsk HAHAHAHAHAH _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#16 Posted: 11 Aug 2014 09:50 am Post subject: |
|
|
| Norylsk to tam pikuś. Poczytaj o rzeczonym Dzierżyńsku - miasto ma prawie 2,5 tys. mieszkańców i w sumie to dziwię się, że oni tam żyją. |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
|
| Back to top |
|
 |