Spierdolone kuce jak wam nie wstyd żyć? Tego Masturbatora co Nens wstawił to 15 sekund dało się słuchać. Napierdalałbym kijem kuców, dobrze że u nas tego ścierwa tak dużo nie ma
metale to huj
muzyka gitarowa jest taka chujowa bo to w gruncie rzeczy spuszczanie sie nad jednym nieciekawym instrumentem
jak mi kiedys kumpel z liceum puszczal jakies popularne zespoly metalowe to im bardziej zlozone i fantazyjne te harce z gitara byly, tym bardziej asluchalny i meczacy byl to jazgot
np taki children of bodom - skomplikowane i trudne to do zagrania w chuj, a nie idzie sluchac tego rzepolenia dluzej niz piec sekund. taka sztuka dla sztuki, o ile w ogole mozna nazwac ta blazenade sztuka, a nie imponowaniem gimnazjalnym fanom powalajacymi skillsami w operowaniu wioslem i groznymi mrocznymi pieszczochami na lapach
paradoksalnie to wlasnie marne zespoly dla gimbow takie jak korn i inne nu metale sa najprzyjemniejsze do sluchania
najgorszy jest rock i cala ta klasyka metalu typu kurwa metalica, iron maiden, slayer i inne gowna
serio, im bardziej to gitarowe pajacowanie jest true, tym bardziej jest nudne i groteskowe
no i pomijam tu te wszystkie walory tekstowe, glebokie przekazy i inne brednie, bo to obchodzi tylko kretynow. jak chcecie kurwa przekazu to sobie czytajcie wiersze adama kochanowskiego czy innego buca
przeczytaj to i zmadrzej frank
z pozdrowieniami
~wujek hamster
Last edited by Hanster on 28 Nov 2014 10:09 am; edited 1 time in total
ZARAZ PO KLASYCZNYM METALU I KAMIENIU DRUGIE MIEJSCE NA PODIUM SPIERDOLENIA ZAJMUJE OCZYWISCIE TAK ZWANY TFU ROCK PROGRESYWNY XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
WSZYSTKIE DZIELA MAYNARDA KEENANA WRZUCAM DO KOSZA Z USMIECHEM NA TWARZY
Spierdolone kuce jak wam nie wstyd żyć? Tego Masturbatora co Nens wstawił to 15 sekund dało się słuchać. Napierdalałbym kijem kuców, dobrze że u nas tego ścierwa tak dużo nie ma
No tamten kawałek został spierdolony przez ten wokal i mnie wkurwia tylko, ale posluchaj tego np.
Poza tym atm slucham glownie jazzu i bluesa, a z metalu tylko Mastodona jak ide zaspany rano, wiec nie wyzywaj mnie od kucow xd _____________________ NEWER BIEDAKU
metale to huj
muzyka gitarowa jest taka chujowa bo to w gruncie rzeczy spuszczanie sie nad jednym nieciekawym instrumentem
jak mi kiedys kumpel z liceum puszczal jakies popularne zespoly metalowe to im bardziej zlozone i fantazyjne te harce z gitara byly, tym bardziej asluchalny i meczacy byl to jazgot
np taki children of bodom - skomplikowane i trudne to do zagrania w chuj, a nie idzie sluchac tego rzepolenia dluzej niz piec sekund. taka sztuka dla sztuki, o ile w ogole mozna nazwac ta blazenade sztuka, a nie imponowaniem gimnazjalnym fanom powalajacymi skillsami w operowaniu wioslem i groznymi mrocznymi pieszczochami na lapach
paradoksalnie to wlasnie marne zespoly dla gimbow takie jak korn i inne nu metale sa najprzyjemniejsze do sluchania
najgorszy jest rock i cala ta klasyka metalu typu kurwa metalica, iron maiden, slayer i inne gowna
serio, im bardziej to gitarowe pajacowanie jest true, tym bardziej jest nudne i groteskowe
no i pomijam tu te wszystkie walory tekstowe, glebokie przekazy i inne brednie, bo to obchodzi tylko kretynow. jak chcecie kurwa przekazu to sobie czytajcie wiersze adama kochanowskiego czy innego buca
przeczytaj to i zmadrzej frank
z pozdrowieniami
~wujek hamster
ja tam zwracam uwage na kompozycje i brzmienie, a nie szybkie zapierdalanie, a na kucow, ktorzy nie znaja sie w ogole na muzyce i sa zamknieci tylko w metalu pluje tak samo jak na sluchaczy rege albo "wszystkiego" (czyli tego co mi pusza w radiu hehe) _____________________ NEWER BIEDAKU
z kolei szkoda ze rock progresywny jest taki progresywny a i tak brzmi jak pretensjonalne guwno
kurwa wyroslem z narzedzia jak mialem 15 lat frank
czaisz
15 lat
frank
15
a ja gardzę spierdoleńcami co się spuszczają na grę perkusisty jak 13 letnie dziewice marzące o chuju palcując się butelkami _________________ This user's signature has been disabled
Eee, numetal to chujnia. Takie śmieszkowe granie dla 13 hotek…
Czasem lubię sobie posłuchać trv kvlt metalu.
W ogóle ska i skinhead-reggae to cała jebana kultura muzyczna, a nie jakieś śmieszkowanie, ale wy pewnie reggae kojarzycie tylko z ziułkiem i Dżamalem, czy inną chujozą. ;DDDDDDDDDDDDDD
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum