|
| Author |
Message |
Nens
 Group: Members Joined: 05 Apr 2010 Posts: 2788 Gold: 16.18

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#1 Posted: 10 Dec 2014 10:12 pm Post subject: pogralbym w jakas gierke |
|
|
najlepiej jakoms co odprerzza
nie gralem w zadna nowa gierke na singlu od kilku lat bo wyjebywalem wszystko, sam smrud
nie mam pomyslu, gracie w cos ??/ iso pomysl
Last edited by Nens on 10 Dec 2014 10:14 pm; edited 1 time in total _____________________ NEWER BIEDAKU
LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#2 Posted: 11 Dec 2014 09:19 am Post subject: |
|
|
Kurwa. Kupiłem kąputr do celów hobbystycznych, a zamiast tego nakurwiam w gry wideło. Nie jestem obeznany co jest tam na topie i chuj mnie to obchodzi w sumie, ale tego nowego Assasina odpaliłem i nie jest taki zły, nawet średnia całkiem gierka. Robaki narzekają bo im nie chodzi dobrze, ale to pewnie kwestia komputera z drewna.
Chuj wie, w sumie też bym w coś zagrał dobrego na singlu bo nie chce mi się użerać z jakimiś tardami i nie mam tyle czasu na multiplayer, a tak to poza powyższym to trochę robaczę i gram w...Fifę i Football Managera nowego. Kibel.
A no i Empire: Total War bo z mojego ulubionego okresu historycznego. Ogólnie cała seria spoko, większość już ograłem od czasów 11-latka jak pierwszy Medieval wyszedł (2001) |
|
| Back to top |
|
 |
CynicFM
 Group: Members Joined: 11 Dec 2013 Posts: 827 Gold: 1.60
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#3 Posted: 11 Dec 2014 09:35 am Post subject: |
|
|
| Metal gear solid |
|
| Back to top |
|
 |
Nens
 Group: Members Joined: 05 Apr 2010 Posts: 2788 Gold: 16.18

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#4 Posted: 11 Dec 2014 10:25 am Post subject: |
|
|
kiedys ogarnialem jakiegos total wara, ale ai jednostek bylo na poziomie iq newera, wiec raczej kiepska zabawa
w tych nowszych jakos sprawniej te jebane oddzialy reaguja na polecenia? bo gralbym w to jak pojebany, ale jak mam dostac raka to nn _____________________ NEWER BIEDAKU
LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#5 Posted: 11 Dec 2014 12:20 pm Post subject: |
|
|
| No ogólnie nie jest źle, artyleria ma zjebaną celność czasami tylko, oddziały na wyższych poziomach trudności robią błędy ale wynikające raczej z błędów w przemieszczaniu/otoczeniu ale i potrafią zaskoczyć czasami jakimś rozwiązaniem. Nawet na niższych poziomach trudności AI korzysta z terenu czy próbuje oskrzydlać co w poprzednich Total Warach nie miało miejsca do wyższych poziomów, a w nowsze nie grałem jeszcze |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|