Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

pogralbym w jakas gierke

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Nens

Group: Members
Gold: 16.18

ce.gif

Status:
Warn:

Post#1 Posted: 10 Dec 2014 10:12 pm    Post subject: pogralbym w jakas gierke Reply with quote

najlepiej jakoms co odprerzza
nie gralem w zadna nowa gierke na singlu od kilku lat bo wyjebywalem wszystko, sam smrud
nie mam pomyslu, gracie w cos ??/ iso pomysl

Last edited by Nens on 10 Dec 2014 10:14 pm; edited 1 time in total

LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Kolba

Gold: Locked
Clan: chillout

pl.gif

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 11 Dec 2014 09:19 am    Post subject: Reply with quote

Kurwa. Kupiłem kąputr do celów hobbystycznych, a zamiast tego nakurwiam w gry wideło. Nie jestem obeznany co jest tam na topie i chuj mnie to obchodzi w sumie, ale tego nowego Assasina odpaliłem i nie jest taki zły, nawet średnia całkiem gierka. Robaki narzekają bo im nie chodzi dobrze, ale to pewnie kwestia komputera z drewna.

Chuj wie, w sumie też bym w coś zagrał dobrego na singlu bo nie chce mi się użerać z jakimiś tardami i nie mam tyle czasu na multiplayer, a tak to poza powyższym to trochę robaczę i gram w...Fifę i Football Managera nowego. Kibel.

A no i Empire: Total War bo z mojego ulubionego okresu historycznego. Ogólnie cała seria spoko, większość już ograłem od czasów 11-latka jak pierwszy Medieval wyszedł (2001)
Back to top
View user's profile Send private message
CynicFM

Gold: 1.60

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 11 Dec 2014 09:35 am    Post subject: Reply with quote

Metal gear solid
Back to top
Nens

Gold: 16.18

ce.gif

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 11 Dec 2014 10:25 am    Post subject: Reply with quote

kiedys ogarnialem jakiegos total wara, ale ai jednostek bylo na poziomie iq newera, wiec raczej kiepska zabawa

w tych nowszych jakos sprawniej te jebane oddzialy reaguja na polecenia? bo gralbym w to jak pojebany, ale jak mam dostac raka to nn

LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Kolba

Gold: Locked
Clan: chillout

pl.gif

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 11 Dec 2014 12:20 pm    Post subject: Reply with quote

No ogólnie nie jest źle, artyleria ma zjebaną celność czasami tylko, oddziały na wyższych poziomach trudności robią błędy ale wynikające raczej z błędów w przemieszczaniu/otoczeniu ale i potrafią zaskoczyć czasami jakimś rozwiązaniem. Nawet na niższych poziomach trudności AI korzysta z terenu czy próbuje oskrzydlać co w poprzednich Total Warach nie miało miejsca do wyższych poziomów, a w nowsze nie grałem jeszcze
Back to top
2 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway