|
| Author |
Message |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 10127 Gold: 3.30
Status: Warn:  Reputation: 12
|
|
| Back to top |
|
 |
KosmicznyByk
 Group: Members Joined: 19 Mar 2012 Posts: 587 Gold: 1.20 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#2 Posted: 14 Jan 2015 12:49 pm Post subject: |
|
|
to nadal nie zmienia faktu, że jesteś pospolitym smieciem. _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Nens
 Group: Members Joined: 05 Apr 2010 Posts: 2788 Gold: 16.18

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#3 Posted: 14 Jan 2015 01:23 pm Post subject: |
|
|
wyglądasz jak typowy janusz sprzedający skarpety na targowisku, z masą też widzę ciśniesz w kierunku nowego wizerunku, gratulacje, jeszcze tylko sarmacki wąs, reklamówka z biedronki i gotowe _____________________ NEWER BIEDAKU
LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA |
|
| Back to top |
|
 |
Nens
 Group: Members Joined: 05 Apr 2010 Posts: 2788 Gold: 16.18

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#4 Posted: 14 Jan 2015 02:04 pm Post subject: |
|
|
pomijając to, że te okulary w ogóle nie pasują kształtem do twojej mordy, to takie clubmastery są dobre dla chłodnych typków, dynamicznych hipsterów i jakichś bananów w kabrioletach, ewentualnie dla burzliwych biznesmenów w garniturach za roczną wypłatę twojej matki, a nie dla jebanego robaka z polski w kurtce tesco value, bo sprawiają, że wyglądasz w nich jak niegroźny pedofil albo niewidomy, ty pierdolony, tryhardujący błaźnie _____________________ NEWER BIEDAKU
LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#5 Posted: 15 Jan 2015 05:29 am Post subject: |
|
|
W ogóle, te brele pasują do tego fitu jak, kurwa, pięść do nosa. Rzeczywiście wyglądasz niczym niewidomy, jebany klaunie. Dać ci tylko białą laskę, psa-przewodnika, legitkę szkoły w Laskach i elo  |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#6 Posted: 15 Jan 2015 06:41 am Post subject: |
|
|
Widzę, że aspirujesz do bycia takim gruberem jak ja. Wspaniale. Dobrze chociaż, że lepiej się ubieram.
PS. Faktycznie te okulary nie pasują, ale to już taka przypadłość jebanego robaka. Kupi sobie coś, co wydaje mu się drogie i będzie nosił to do wszystkiego. Jakbyś sobie kupił kapcie za 200 funtów to byś je pewnie nosił do garnituru nawet.
PS2. @Nens: "Niegroźny pedofil" : DDDDDDDD |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#7 Posted: 20 Jan 2015 07:06 pm Post subject: |
|
|
ja jebie znawcy mody w internetach a kurwa brzuchy pod modnymi sweterkami chowają ;DDDD chodzę w dresach w adidasach i mam wyjebane na mode, jak się trzeba to się ubiorę i wyjdę do ludzi ALE NIE MUSZE KURWA 500 ZDJĘĆ UBRAŃ PRZED LUSTREM ROBIĆ BY POKAZAĆ JAKI FAJNY JESTEM CZYNY NIE SZATY SKURWYSYNY !!! _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
|