Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

i co jebane kurwy xD

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Frank Zappa

Group: Members
Gold: 3.30

Status:
Warn:

Post#1 Posted: 09 Jan 2015 01:07 pm    Post subject: i co jebane kurwy xD Reply with quote

Pan chaos_n lat 25 lub wiecej. Jebany przegryw, ktory do niczego w zyciu nie doszedl ani nic osiagnal. Zaslynal jedynie ze zrobienia mema lag klawiatury, z ktorego kazdy mial beke. Zadnych zainteresowan, ambicji, zero. Zero pomyslu na zycie, planow, ambicji. Jedynie co go otacza to 2000zl miesiecznie, i marna wegetacja

Nens - Jebany studencik, ktory i nie znajdzie po nich roboty. Kupuje buty za 300zl i uwaza, ze to szczyt bogactwa. Typo ktory mysli, ze sie zna na muzyce, i gra na basie, a tak naprawde do niczego sie nie nadaje

Ma ktos cos na swoje wytlumaczenie? smile Dodam, ze nikogo tutaj nie obrazam, bo jezus uczyl, ze nalezy sie milowac. Po prostu stwierdzam fakty i swoj punkt widzenia smile Pozdrawiam
Back to top
View user's profile Send private message
Nens

Gold: 16.18

ce.gif

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 09 Jan 2015 01:30 pm    Post subject: Reply with quote

;DDD o ironio
gorzej trafić śmieciu nie mogłeś, bo akurat jedną z opcji jest, że po studiach będę ogarniał linie produkcyjne, które będą zastępowały w guwnozakładach takich bezużytecznych śmieci jak ty i mam nadzieję, że dzięki temu wyzdychacie z głodu

LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 09 Jan 2015 01:31 pm    Post subject: Reply with quote

Nens wrote:
;DDD o ironio
gorzej trafić śmieciu nie mogłeś, bo akurat jedną z opcji jest, że po studiach będę ogarniał linie produkcyjne, które będą zastępowały w guwnozakładach takich bezużytecznych śmieci jak ty i mam nadzieję, że dzięki temu wyzdychacie z głodu

Co ty kurwa pierdolisz? Widze, ze ambitniejszego planu na zycie nie ma? No tak do konca bedziesz sie pierdolil z jakimis liniami zakladowymi za 3000zl miesiecznie ty pierdolona kurwo smile. SZCZYT ZWYCIESTWA a ja bede sobie wypoczywal na bahamach albo na dominikanie lub w miami a ty bedziesz na mnie zapierdalal i za twoje podatki bede sobie jezdzil po swiecie pierdolona kurwo XD. OH WAIT NIE WIADOMO CZY WROCE DO POLSKI BO TAM SYF I SMRUD HAHAHA
Back to top
Nens

ce.gif

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 09 Jan 2015 01:44 pm    Post subject: Reply with quote

jeżeli myślisz zjebie, że planuję zostać w tym zaraczonym kraju, to pierdolnij się w ścianę, to samo zalecam, jeżeli myślisz, że będę zarabiał mniej od wylewajacego swoje wszystkie zale w internecie zeschizowanego raka zapierdalającego na taśmie, zeby nie zdechnac z glodu ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

poza tym nawet w pl, w tej branży 3k to pensja dobra na start dla byle guwnera, a nie dla specjalisty

Last edited by Nens on 09 Jan 2015 01:45 pm; edited 1 time in total

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 09 Jan 2015 01:46 pm    Post subject: Reply with quote

jeżeli myślisz zjebie, że planuję zostać w tym zaraczonym kraju, to pierdolnij się w ścianę, to samo zalecam, jeżeli myślisz, że będę zarabiał mniej od wylewajacego swoje wszystkie zale w internecie zeschizowanego raka zapierdalającego na taśmie, zeby nie zdechnac z glodu ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

i co myslisz, ze takiego zjeba jak ty, bez zadnej wiedzy o jezyku angielskim ktos wezmie do siebie? Bedziesz kolejnym polaczkiem, wegetujacym w obcym kraju, ktory robi swoim rodakom siare, bo ani ty ambitny, ani madry.. Ehh, dobra nie chce juz z toba gadac smile Pozdro
Back to top
Nens

ce.gif

Status:
Warn:

Post#6 Posted: 09 Jan 2015 02:02 pm    Post subject: Reply with quote

przestań porównywać do siebie - pierdolonego polskiego śmiecia z iq 110 (max) i schizofrenią
w przeciwieństwie do ciebie, z językiem nigdy nie miałem problemu, więc to nie jest dla mnie żadna bariera, psie

Back to top
Nens

ce.gif

Status:
Warn:

Post#7 Posted: 09 Jan 2015 02:04 pm    Post subject: Reply with quote

also to uczucie kiedy jebany, schizofreniczny śmieć wizualizuje sobie wszystkie swoje wady i kompleksy w chorej głowie i rzuca nimi w moją stronę ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zaraz zrobie liste xd

e/ analiza psychologiczna postów pierdolonego wraku człowieka, który stara się głośno szczekać, a przez przypadek sam opisuje swoje spierdolenie i życie przegrańca na emigracji

1. Jebany studencik, ktory i nie znajdzie po nich roboty.
-znowu wyjebali go z roboty, nigdzie nie chcą go przyjąć, a matka truje mu dupę, że jest jebanym pasożytem
2. Kupuje buty za 300zl i uwaza, ze to szczyt bogactwa.
-sam uważa, że 300zl to dużo jak za buty, inaczej jebany biedak podalby wyzsza kwote
3. Typo ktory mysli, ze sie zna na muzyce, i gra na basie, a tak naprawde do niczego sie nie nadaje
-za bolda podstawiamy perkusje i wychodzi oczywista oczywistosc - porażka w kapeli i niezdolność do nagrania i stworzenia jakiegokolwiek materiału przez filipka musi boleć mocno xd also typ siedzi i slucha 5 kapel w kolko, wiec na muzyce na pewno musi znać się zajebiście ;DDDD prawie jak moja babcia
4. No tak do konca bedziesz sie pierdolil z jakimis liniami zakladowymi za 3000zl miesiecznie ty pierdolona kurwo
-do świadomości powoli przebija się fakt, że jest jebanym śmieciem, wrakiem psychicznym i do końca życia będzie fizolem za minimalna pensje w zakładach produkujących jakieś guwno na kiju
5. i co myslisz, ze takiego zjeba jak ty, bez zadnej wiedzy o jezyku angielskim ktos wezmie do siebie?
-Sam jest bełkoczącą kurwą, w stylu filip jeść, filip pić i nikt go nie rozumie. Jakby jego spierdolenie psychiczne nie było już wystarczającą barierą w komunikacji międzyludzkiej... Chciałby wrócić do polski, ale wie, że tutaj zdechnie z głodu.
6. Bedziesz kolejnym polaczkiem, wegetujacym w obcym kraju, ktory robi swoim rodakom siare, bo ani ty ambitny, ani madry..
-filip opisuje samego siebie i swoja spierdolona egzystencję, sam bym lepiej tego nie ujął

Last edited by Nens on 09 Jan 2015 02:37 pm; edited 2 times in total

Back to top
chaos_n

Gold: 0.00
Clan: E-Drama

pl.gif

Status:
Warn:

Post#8 Posted: 28 Jan 2015 03:51 am    Post subject: Reply with quote

Już dobrze.

Gold: 1.60

Status:
Warn:

Post#9 Posted: 28 Jan 2015 07:49 am    Post subject: Reply with quote

ja jebie nens jaki debil pierdolony briggrin Przeczytalem polowe tego co napisal, bo wiecej nie dalem rady xD. I po prostu debil!

Na jsp spotkalem pare osob interesujacych, stanislawa, ktory mi madre rzeczy mowil i powiedial mi, ze nigdy nie powinienem juz trawy zapalic. Buszlik, ktory mi życzył tego, żebym kupł sobie mercedesa sls, pamiętam to buszlik! I lszcz ktory ostatnio jak wbilem na jsp to stwierdzil, ze ciagle za mna czeka briggrin Jade do polski niedlugo, jak dostane hajs, bo pracowac tutaj nie chce, a we wrzesniu ide do collegu, wiec w sierpniu wroce, i wbije na d2jsp na swoim kompie bo mam tam zmienne ip i bede siedzial calymi dniami i nabijal sie z tych jebanych debili briggrin Tworcze zajecie, hehe
Back to top
srubokret

Gold: 0.00
Clan: Retardacja

Status:
Warn:

Post#10 Posted: 28 Jan 2015 10:03 am    Post subject: Reply with quote

@Frank
O kurwa, już widzę jak kojarzysz Chaosa_n. Chyba tylko z opowiadań tych idiotów z dwójki. W ogóle, co za pierdolenie. Weź leki , jebany deklu i przestań tasować się na myśl o gościu z internetów ;DD
Back to top
Nens

ce.gif

Status:
Warn:

Post#11 Posted: 28 Jan 2015 12:48 pm    Post subject: Reply with quote

CynicFM wrote:
ja jebie nens jaki debil pierdolony briggrin Przeczytalem polowe tego co napisal, bo wiecej nie dalem rady xD. I po prostu debil!

Na jsp spotkalem pare osob interesujacych, stanislawa, ktory mi madre rzeczy mowil i powiedial mi, ze nigdy nie powinienem juz trawy zapalic. Buszlik, ktory mi życzył tego, żebym kupł sobie mercedesa sls, pamiętam to buszlik! I lszcz ktory ostatnio jak wbilem na jsp to stwierdzil, ze ciagle za mna czeka briggrin Jade do polski niedlugo, jak dostane hajs, bo pracowac tutaj nie chce, a we wrzesniu ide do collegu, wiec w sierpniu wroce, i wbije na d2jsp na swoim kompie bo mam tam zmienne ip i bede siedzial calymi dniami i nabijal sie z tych jebanych debili briggrin Tworcze zajecie, hehe

ja ci życzę, żebyś sobie kupił sznur i powiesił się w futrynie swojego pokoju bez klamek, przegrańcu życiowy

Back to top
CynicFM

Status:
Warn:

Post#12 Posted: 29 Jan 2015 04:29 am    Post subject: Reply with quote

Nens wrote:
CynicFM wrote:

ja ci życzę, żebyś sobie kupił sznur i powiesił się w futrynie swojego pokoju bez klamek, przegrańcu życiowy

Dalej sobie pochlebiaj kurwi synu. Dobrze wiesz, ze jestes przegrancem, i ze przewyzszam cie pod kazdym wzgledem, intelektualnym, materialnym jak i umyslowym. Gadanie z toba uwlacza mojej godnosci, dlatego wypierdalaj i wiecej sie nie kompromituj, bo takich ludzi jak ty, jakbym zostal premierem, to bym dal do odstrzalu
Back to top
Nens

ce.gif

Status:
Warn:

Post#13 Posted: 29 Jan 2015 08:16 am    Post subject: Reply with quote

>upierdol liceum, nie zdaj matury
>zapierdalaj za minimalna w gównorobocie w uk, z ktorej wypierdalaja cie co miesiac
>nigdy nie ruchaj
>"przewyzszam cie pod kazdym wzgledem, intelektualnym, materialnym jak i umyslowym"

spójrz w lustro, ludzki odpadzie i zastanów się czy właśnie nie nastał odpowiedni czas, żeby zacisnąć sznur wokół szyi i odciąć dopływ tlenu do tej skurwiałej, schizofrenicznej głowy

Back to top
CynicFM

Status:
Warn:

Post#14 Posted: 29 Jan 2015 08:48 am    Post subject: Reply with quote

nie czytam w ogole tego co piszesz jebany smieciu, pogadaj se do sciany
Back to top
Nens

ce.gif

Status:
Warn:

Post#15 Posted: 29 Jan 2015 11:44 am    Post subject: Reply with quote

ez cool

Back to top
1 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway