Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

Z serii: Zycie franka zappy

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
CynicFM

Group: Members
Gold: 1.60

Status:
Warn:

Post#1 Posted: 04 Feb 2015 01:05 pm    Post subject: Z serii: Zycie franka zappy Reply with quote

Kurwa w kaliszu mialem dobrze, rodzina mi gada, ze tam nie ma roboty, mialem swoj ladny pokoj, zajebiste lozko, super biurko i zajebiscie wygodny fotel, komode, szafke na ubrania, mialem swoj kat. To kurwa zmusili mnie do wyjazdu do pierdolonej anglii, gdzie mieszkam na kupie z baranami. Sluchalem matki odkad tu przyjechalem, ktora mnie kierowala na prace w fabryce przez pierdolone agencje pracy. I co mam z tego? Tyle mam, ze przylecialem tutaj 1 maja, a ja ciagle wegetuje w jednym pokoju ze stara, bez pracy, bez pieniedzy. Mam kurwa dosc.

Pamietam, jak rozjebalem w komputer w kaliszu. Zrobilem sobie male przemeblowanie u siebie w mieszkaniu, przenioslem swoje lozko do duzego pokoju, od matki dostalem telefon, wiec mialem dostep do internetu, pisalem maile ze szwedka, eh... Ogladalem sobie tv, wtedy pierwszy raz obejrzalem kopciuszka briggrin. Rozumiem, jakby mi rodzina wtedy chciala pomoc, bo wiadomo, rzucilem szkole, z powodu komputera, ktory mial na mnie chujowy wplyw.

Siedze tutaj, wychodze sie odlac, a jakas obca baba z ktora w ogole nie rozmawiam, ma ryj ciagle zly kurwa, se siedzi i gotuje w kuchni ja jebie...
Back to top
View user's profile Send private message
Nens

Gold: 16.18

ce.gif

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 04 Feb 2015 01:38 pm    Post subject: Reply with quote

Z serii: życie polskich zwierząt na emigracji

Kurwa w kaliszu mialem dobrze, rodzina mi gada, ze tam nie ma roboty, mialem swoj ladny pokoj, zajebiste lozko, super biurko i zajebiscie wygodny fotel, komode, szafke na ubrania, mialem swoj kat. To kurwa zmusili mnie do wyjazdu do pierdolonej anglii, gdzie mieszkam na kupie z baranami. Sluchalem matki odkad tu przyjechalem, ktora mnie kierowala na prace w fabryce przez pierdolone agencje pracy. I co mam z tego? Tyle mam, ze przylecialem tutaj 1 maja, a ja ciagle wegetuje w jednym pokoju ze stara, bez pracy, bez pieniedzy. Mam kurwa dosc.

Pamietam, jak rozjebalem w komputer w kaliszu. Zrobilem sobie male przemeblowanie u siebie w mieszkaniu, przenioslem swoje lozko do duzego pokoju, od matki dostalem telefon, wiec mialem dostep do internetu, pisalem maile ze szwedka, eh... Ogladalem sobie tv, wtedy pierwszy raz obejrzalem kopciuszka briggrin . Rozumiem, jakby mi rodzina wtedy chciala pomoc, bo wiadomo, rzucilem szkole, z powodu komputera, ktory mial na mnie chujowy wplyw.

Siedze tutaj, wychodze sie odlac, a jakas obca baba z ktora w ogole nie rozmawiam, ma ryj ciagle zly kurwa, se siedzi i gotuje w kuchni ja jebie...

Last edited by Nens on 04 Feb 2015 01:39 pm; edited 1 time in total

LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
CynicFM

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 04 Feb 2015 01:42 pm    Post subject: Reply with quote

myslisz, ze ja chcialem tutaj wyjezdzac, ty jebana pierdolona kurwo ruchana w odbyt przez starego co noc?
Back to top
Nens

ce.gif

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 04 Feb 2015 01:47 pm    Post subject: Reply with quote

to trzeba było zostać w polsce i zaczac sie utrzymywac na wlasna reke, jebany nieudaczniku
wtedy zdechlbys z glodu po dwoch tygodniach i nie musialbym czytac twoich spierdolonych wywodow na moim forum

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
CynicFM

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 04 Feb 2015 01:49 pm    Post subject: Reply with quote

Nens wrote:
to trzeba było zostać w polsce i zaczac sie utrzymywac na wlasna reke, jebany nieudaczniku
wtedy zdechlbys z glodu po dwoch tygodniach i nie musialbym czytac twoich spierdolonych wywodow na moim forum

No, ty wiesz lepiej, czy zmarlbym z glodu czy nie, znasz mnie w koncu. Jak ci cos nie pasi, to tu nie wchodz, proste, jakis problem masz parchu pierdolony?
Back to top
Nens

ce.gif

Status:
Warn:

Post#6 Posted: 04 Feb 2015 02:02 pm    Post subject: Reply with quote

CynicFM wrote:
Nens wrote:

No, ty wiesz lepiej, czy zmarlbym z glodu czy nie, znasz mnie w koncu. Jak ci cos nie pasi, to tu nie wchodz, proste, jakis problem masz parchu pierdolony?

" Tyle mam, ze przylecialem tutaj 1 maja, a ja ciagle wegetuje w jednym pokoju ze stara, bez pracy, bez pieniedzy. Mam kurwa dosc."

gdyby nie twoja matka kurwa, to byś żebrał na ulicy o jedzenie, śmieciu
btw. musisz wychodzić z pokoju jak przyjmuje klientów?

Back to top
KosmicznyByk

Gold: 1.20
Clan: Wypierdalaj

tx.gif

Status:
Warn:

Post#7 Posted: 04 Feb 2015 06:02 pm    Post subject: Re: Z serii: Zycie franka zappy Reply with quote

CynicFM wrote:

Pamietam, jak rozjebalem w komputer w kaliszu. Zrobilem sobie male przemeblowanie u siebie w mieszkaniu, przenioslem swoje lozko do duzego pokoju, od matki dostalem telefon, wiec mialem dostep do internetu, pisalem maile ze szwedka, eh... Ogladalem sobie tv, wtedy pierwszy raz obejrzalem kopciuszka briggrin. Rozumiem, jakby mi rodzina wtedy chciala pomoc, bo wiadomo, rzucilem szkole, z powodu komputera, ktory mial na mnie chujowy wplyw.

cytuje zachowawczo aby nie usuną!

Gold: Locked
Clan: chillout

pl.gif

Status:
Warn:

Post#8 Posted: 04 Feb 2015 06:47 pm    Post subject: Reply with quote

O skurwysyn. Myślałem, że on dla beki pierdoli te farmazony, ale po tym jak dokładnie podaje daty, trzyma się szczegółów tej historii swojego "życia" to gotów jestem uwierzyć, że to prawda.

Tym bardziej powinieneś więc zdechnąć od smrodu Januszów-wspołdomowników bo niedługo będzie was tam z 30 w jednym pokoju jak tylko jedna osoba pracuje.
Back to top
Nens

ce.gif

Status:
Warn:

Post#9 Posted: 04 Feb 2015 08:38 pm    Post subject: Reply with quote

przecież to, że z taką pasją opisuje swoją spierdoloną egzystencje irl i wszystko co z nią związane, to właśnie kwintesencja jego spierdolenia, a do tego jedyna rzecz na którą stać ten schizofreniczny wrak człowieka
dawno śmiecia przejrzałem i potrafię poznać, kiedy pierdoli głupoty, a kiedy serio żali się na swój skurwiały żywot

Last edited by Nens on 04 Feb 2015 10:47 pm; edited 1 time in total

Back to top
Own3r
root> kill -9 0

Donor:
Gold: 68.06

sw.gif

Status:
Warn:

Post#10 Posted: 05 Feb 2015 02:16 pm    Post subject: Reply with quote

przyłączcie sie do mnie na wjeżdzanie na tego śmiecia ktory tu wszedzie pisze posty po 100 zdań i jest zalosnym smieciem. pls

Gold: 0.00
Clan: E-Drama

pl.gif

Status:
Warn:

Post#11 Posted: 07 Feb 2015 05:10 pm    Post subject: Reply with quote

Jak to jest, że cię jeszcze nie ubezwłasnowolnili, jebana karykaturo człowieka?

Last edited by chaos_n on 07 Feb 2015 05:11 pm; edited 1 time in total

Status:
Warn:

Post#12 Posted: 07 Feb 2015 05:28 pm    Post subject: Reply with quote

chaos_n wrote:

Wypierdalaj jebany randomie, jestes nikim na tym forum jak i na d2jsp. Nikt o tobie nie pamieta, nikt nie wie kim ejstes, jestes zdechly i nie masz nic do gadania smile
Back to top
KosmicznyByk

Gold: 1.20

tx.gif

Status:
Warn:

Post#13 Posted: 08 Feb 2015 03:39 am    Post subject: Reply with quote

CynicFM wrote:
chaos_n wrote:

Wypierdalaj jebany randomie, jestes nikim na tym forum jak i na d2jsp. Nikt o tobie nie pamieta, nikt nie wie kim ejstes, jestes zdechly i nie masz nic do gadania smile

Gruby pocisk Filip. Na pewno aż zaniemówił. Tak, że aż zapadł się pod ziemie.

root> kill -9 0

Donor:
Gold: 68.06

sw.gif

Status:
Warn:

Post#14 Posted: 08 Feb 2015 07:54 am    Post subject: Reply with quote

zappa na pełnej kurwie

ce.gif

Status:
Warn:

Post#15 Posted: 08 Feb 2015 04:45 pm    Post subject: Reply with quote

"jesteś zdechły"
o kurwa ;D

Back to top
chaos_n

Clan: E-Drama

pl.gif

Status:
Warn:

Post#16 Posted: 09 Feb 2015 07:39 am    Post subject: Reply with quote

Ładnie się zesrał. Zwizualizowałem sobie jego tępy, zaśliniony pysk podczas wytężonej, umysłowej pracy nad tym postem briggrin

Last edited by chaos_n on 09 Feb 2015 07:42 am; edited 2 times in total

Gold: 1.80

Status:
Warn:

Post#17 Posted: 10 Feb 2015 11:25 am    Post subject: Reply with quote

NO filip taki z ciebie kozak a w co drugim temacie placz jakie to moje zycie ze stara w jednym pokoju jest chujowe XD
Back to top
Anvis

Status:
Warn:

Post#18 Posted: 10 Feb 2015 11:35 am    Post subject: Reply with quote

Fajt
Back to top
srubokret

Clan: Retardacja

Status:
Warn:

Post#19 Posted: 24 Feb 2015 05:40 pm    Post subject: Reply with quote

Co za pierdolony nieudacznik... Kurwa, takich jak ten wrak powinno się eliminować ze społeczeństwa.
Back to top
sebastian_galczynski

ax.gif

Status:
Warn:

Post#20 Posted: 18 Mar 2015 04:52 am    Post subject: Reply with quote

frank zappa tl;dr: jestem smieciem i nieudacznikiem, nic mi w zyciu nie wychodzi i potrzebuje pomocy w zabiciu sie bo nawet na to nie mam jaj
Back to top
6 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway