|
| Author |
Message |
CynicFM
 Group: Members Joined: 11 Dec 2013 Posts: 827 Gold: 1.60
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#1 Posted: 07 Feb 2015 10:33 am Post subject: wlasnie donioslem na jednego smiecia z ktorym mieszkam |
|
|
jeszcze jakis czas. Jest zlodziejem, ma dlug na milion zl i zgrywa twardziela, bo jest pewien, ze mu sie to przedawni. Jest jebanym debilem, imbecylem, kretynem a mysli, ze jest inteligentny a ma 60 lat i myje kible.
Ciagle mnie poniza, obrabiajac mi dupe, np babci gadal, ze sie do pracy nie nadaje, albo ze teraz jak dostalem nowa robote, to mam wiecej szczescia niz rozumu, jebana kurwa. Jebany kretyn, stary dziad, nie moge patrzec na tego oblesnego smiecia.
Na razie napisalem maila na policje, ze znam goscia i co moge z tym zrobic, czekam na odp  |
|
| Back to top |
|
 |
Nens
 Group: Members Joined: 05 Apr 2010 Posts: 2788 Gold: 16.18

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#2 Posted: 07 Feb 2015 10:43 am Post subject: |
|
|
gówno mnie obchodzą losy twojego starego, wypierdalaj śmieciu _____________________ NEWER BIEDAKU
LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA |
|
| Back to top |
|
 |
Nens
 Group: Members Joined: 05 Apr 2010 Posts: 2788 Gold: 16.18

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#3 Posted: 07 Feb 2015 10:44 am Post subject: |
|
|
| CynicFM wrote: | wlasnie donioslem na jednego smiecia z ktorym mieszkam
jeszcze jakis czas. Jest zlodziejem, ma dlug na milion zl i zgrywa twardziela, bo jest pewien, ze mu sie to przedawni. Jest jebanym debilem, imbecylem, kretynem a mysli, ze jest inteligentny a ma 60 lat i myje kible.
Ciagle mnie poniza, obrabiajac mi dupe, np babci gadal, ze sie do pracy nie nadaje, albo ze teraz jak dostalem nowa robote, to mam wiecej szczescia niz rozumu, jebana kurwa. Jebany kretyn, stary dziad, nie moge patrzec na tego oblesnego smiecia.
Na razie napisalem maila na policje, ze znam goscia i co moge z tym zrobic, czekam na odp  |
_____________________ NEWER BIEDAKU
LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|