|
| Author |
Message |
CynicFM
 Group: Members Joined: 11 Dec 2013 Posts: 827 Gold: 1.60
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#1 Posted: 04 Feb 2015 01:05 pm Post subject: Z serii: Zycie franka zappy |
|
|
Kurwa w kaliszu mialem dobrze, rodzina mi gada, ze tam nie ma roboty, mialem swoj ladny pokoj, zajebiste lozko, super biurko i zajebiscie wygodny fotel, komode, szafke na ubrania, mialem swoj kat. To kurwa zmusili mnie do wyjazdu do pierdolonej anglii, gdzie mieszkam na kupie z baranami. Sluchalem matki odkad tu przyjechalem, ktora mnie kierowala na prace w fabryce przez pierdolone agencje pracy. I co mam z tego? Tyle mam, ze przylecialem tutaj 1 maja, a ja ciagle wegetuje w jednym pokoju ze stara, bez pracy, bez pieniedzy. Mam kurwa dosc.
Pamietam, jak rozjebalem w komputer w kaliszu. Zrobilem sobie male przemeblowanie u siebie w mieszkaniu, przenioslem swoje lozko do duzego pokoju, od matki dostalem telefon, wiec mialem dostep do internetu, pisalem maile ze szwedka, eh... Ogladalem sobie tv, wtedy pierwszy raz obejrzalem kopciuszka . Rozumiem, jakby mi rodzina wtedy chciala pomoc, bo wiadomo, rzucilem szkole, z powodu komputera, ktory mial na mnie chujowy wplyw.
Siedze tutaj, wychodze sie odlac, a jakas obca baba z ktora w ogole nie rozmawiam, ma ryj ciagle zly kurwa, se siedzi i gotuje w kuchni ja jebie... |
|
| Back to top |
|
 |
Nens
 Group: Members Joined: 05 Apr 2010 Posts: 2788 Gold: 16.18

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#2 Posted: 04 Feb 2015 01:38 pm Post subject: |
|
|
Z serii: życie polskich zwierząt na emigracji
Kurwa w kaliszu mialem dobrze, rodzina mi gada, ze tam nie ma roboty, mialem swoj ladny pokoj, zajebiste lozko, super biurko i zajebiscie wygodny fotel, komode, szafke na ubrania, mialem swoj kat. To kurwa zmusili mnie do wyjazdu do pierdolonej anglii, gdzie mieszkam na kupie z baranami. Sluchalem matki odkad tu przyjechalem, ktora mnie kierowala na prace w fabryce przez pierdolone agencje pracy. I co mam z tego? Tyle mam, ze przylecialem tutaj 1 maja, a ja ciagle wegetuje w jednym pokoju ze stara, bez pracy, bez pieniedzy. Mam kurwa dosc.
Pamietam, jak rozjebalem w komputer w kaliszu. Zrobilem sobie male przemeblowanie u siebie w mieszkaniu, przenioslem swoje lozko do duzego pokoju, od matki dostalem telefon, wiec mialem dostep do internetu, pisalem maile ze szwedka, eh... Ogladalem sobie tv, wtedy pierwszy raz obejrzalem kopciuszka . Rozumiem, jakby mi rodzina wtedy chciala pomoc, bo wiadomo, rzucilem szkole, z powodu komputera, ktory mial na mnie chujowy wplyw.
Siedze tutaj, wychodze sie odlac, a jakas obca baba z ktora w ogole nie rozmawiam, ma ryj ciagle zly kurwa, se siedzi i gotuje w kuchni ja jebie...
Last edited by Nens on 04 Feb 2015 01:39 pm; edited 1 time in total _____________________ NEWER BIEDAKU
LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA |
|
| Back to top |
|
 |
CynicFM
|
#3 Posted: 04 Feb 2015 01:42 pm Post subject: |
|
|
| myslisz, ze ja chcialem tutaj wyjezdzac, ty jebana pierdolona kurwo ruchana w odbyt przez starego co noc? |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#4 Posted: 04 Feb 2015 01:47 pm Post subject: |
|
|
to trzeba było zostać w polsce i zaczac sie utrzymywac na wlasna reke, jebany nieudaczniku
wtedy zdechlbys z glodu po dwoch tygodniach i nie musialbym czytac twoich spierdolonych wywodow na moim forum _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
CynicFM
|
#5 Posted: 04 Feb 2015 01:49 pm Post subject: |
|
|
| Nens wrote: | to trzeba było zostać w polsce i zaczac sie utrzymywac na wlasna reke, jebany nieudaczniku
wtedy zdechlbys z glodu po dwoch tygodniach i nie musialbym czytac twoich spierdolonych wywodow na moim forum |
No, ty wiesz lepiej, czy zmarlbym z glodu czy nie, znasz mnie w koncu. Jak ci cos nie pasi, to tu nie wchodz, proste, jakis problem masz parchu pierdolony? |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#6 Posted: 04 Feb 2015 02:02 pm Post subject: |
|
|
| CynicFM wrote: | | Nens wrote: | to trzeba było zostać w polsce i zaczac sie utrzymywac na wlasna reke, jebany nieudaczniku
wtedy zdechlbys z glodu po dwoch tygodniach i nie musialbym czytac twoich spierdolonych wywodow na moim forum |
No, ty wiesz lepiej, czy zmarlbym z glodu czy nie, znasz mnie w koncu. Jak ci cos nie pasi, to tu nie wchodz, proste, jakis problem masz parchu pierdolony? |
" Tyle mam, ze przylecialem tutaj 1 maja, a ja ciagle wegetuje w jednym pokoju ze stara, bez pracy, bez pieniedzy. Mam kurwa dosc."
gdyby nie twoja matka kurwa, to byś żebrał na ulicy o jedzenie, śmieciu
btw. musisz wychodzić z pokoju jak przyjmuje klientów? _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
KosmicznyByk
 Group: Members Joined: 19 Mar 2012 Posts: 587 Gold: 1.20 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#7 Posted: 04 Feb 2015 06:02 pm Post subject: Re: Z serii: Zycie franka zappy |
|
|
| CynicFM wrote: | Kurwa w kaliszu mialem dobrze, rodzina mi gada, ze tam nie ma roboty, mialem swoj ladny pokoj, zajebiste lozko, super biurko i zajebiscie wygodny fotel, komode, szafke na ubrania, mialem swoj kat. To kurwa zmusili mnie do wyjazdu do pierdolonej anglii, gdzie mieszkam na kupie z baranami. Sluchalem matki odkad tu przyjechalem, ktora mnie kierowala na prace w fabryce przez pierdolone agencje pracy. I co mam z tego? Tyle mam, ze przylecialem tutaj 1 maja, a ja ciagle wegetuje w jednym pokoju ze stara, bez pracy, bez pieniedzy. Mam kurwa dosc.
Siedze tutaj, wychodze sie odlac, a jakas obca baba z ktora w ogole nie rozmawiam, ma ryj ciagle zly kurwa, se siedzi i gotuje w kuchni ja jebie... |
cytuje zachowawczo aby nie usuną! _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#8 Posted: 04 Feb 2015 06:47 pm Post subject: |
|
|
O skurwysyn. Myślałem, że on dla beki pierdoli te farmazony, ale po tym jak dokładnie podaje daty, trzyma się szczegółów tej historii swojego "życia" to gotów jestem uwierzyć, że to prawda.
Tym bardziej powinieneś więc zdechnąć od smrodu Januszów-wspołdomowników bo niedługo będzie was tam z 30 w jednym pokoju jak tylko jedna osoba pracuje. |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#9 Posted: 04 Feb 2015 08:38 pm Post subject: |
|
|
przecież to, że z taką pasją opisuje swoją spierdoloną egzystencje irl i wszystko co z nią związane, to właśnie kwintesencja jego spierdolenia, a do tego jedyna rzecz na którą stać ten schizofreniczny wrak człowieka
dawno śmiecia przejrzałem i potrafię poznać, kiedy pierdoli głupoty, a kiedy serio żali się na swój skurwiały żywot
Last edited by Nens on 04 Feb 2015 10:47 pm; edited 1 time in total _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#10 Posted: 05 Feb 2015 02:16 pm Post subject: |
|
|
przyłączcie sie do mnie na wjeżdzanie na tego śmiecia ktory tu wszedzie pisze posty po 100 zdań i jest zalosnym smieciem. pls _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#11 Posted: 07 Feb 2015 05:10 pm Post subject: |
|
|
Jak to jest, że cię jeszcze nie ubezwłasnowolnili, jebana karykaturo człowieka?
Last edited by chaos_n on 07 Feb 2015 05:11 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
CynicFM
|
#12 Posted: 07 Feb 2015 05:28 pm Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | Jak to jest, że cię jeszcze nie ubezwłasnowolnili, jebana karykaturo człowieka? |
Wypierdalaj jebany randomie, jestes nikim na tym forum jak i na d2jsp. Nikt o tobie nie pamieta, nikt nie wie kim ejstes, jestes zdechly i nie masz nic do gadania  |
|
| Back to top |
|
 |
KosmicznyByk
 Group: Members Joined: 19 Mar 2012 Posts: 587 Gold: 1.20 Clan: Wypierdalaj

|
#13 Posted: 08 Feb 2015 03:39 am Post subject: |
|
|
| CynicFM wrote: | | chaos_n wrote: | | Jak to jest, że cię jeszcze nie ubezwłasnowolnili, jebana karykaturo człowieka? |
Wypierdalaj jebany randomie, jestes nikim na tym forum jak i na d2jsp. Nikt o tobie nie pamieta, nikt nie wie kim ejstes, jestes zdechly i nie masz nic do gadania  |
Gruby pocisk Filip. Na pewno aż zaniemówił. Tak, że aż zapadł się pod ziemie. _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#14 Posted: 08 Feb 2015 07:54 am Post subject: |
|
|
zappa na pełnej kurwie _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Nens

|
#15 Posted: 08 Feb 2015 04:45 pm Post subject: |
|
|
"jesteś zdechły"
o kurwa ;D _____________________ NEWER BIEDAKU
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#16 Posted: 09 Feb 2015 07:39 am Post subject: |
|
|
Ładnie się zesrał. Zwizualizowałem sobie jego tępy, zaśliniony pysk podczas wytężonej, umysłowej pracy nad tym postem 
Last edited by chaos_n on 09 Feb 2015 07:42 am; edited 2 times in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Robert Fripp
 Group: Members Joined: 27 Jun 2011 Posts: 1323 Gold: 1.80
|
#17 Posted: 10 Feb 2015 11:25 am Post subject: |
|
|
| NO filip taki z ciebie kozak a w co drugim temacie placz jakie to moje zycie ze stara w jednym pokoju jest chujowe XD |
|
| Back to top |
|
 |
Anvis
Group: Members Joined: 10 Feb 2015 Posts: 52 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#18 Posted: 10 Feb 2015 11:35 am Post subject: |
|
|
| Fajt |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#19 Posted: 24 Feb 2015 05:40 pm Post subject: |
|
|
| Co za pierdolony nieudacznik... Kurwa, takich jak ten wrak powinno się eliminować ze społeczeństwa. |
|
| Back to top |
|
 |
sebastian_galczynski
 Group: Members Joined: 18 Mar 2015 Posts: 23 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#20 Posted: 18 Mar 2015 04:52 am Post subject: |
|
|
| frank zappa tl;dr: jestem smieciem i nieudacznikiem, nic mi w zyciu nie wychodzi i potrzebuje pomocy w zabiciu sie bo nawet na to nie mam jaj |
|
| Back to top |
|
 |
|