ty kurwo bez szkoly, zaloze sie, ze nawet nie jestes w stanie zrozumiec co hicks mial na mysli
jestes jak jaszczurka, nie myslisz, tylko kierujesz sie instynktami, zwykle zwierze
a smiecia, ktory to zgwalcil autotunem zakopalbym w dole z wapnem tuz obok ciebie _____________________ NEWER BIEDAKU
Ja pierdole jaki ty jestes zjebany... Podklad i mastering wokalu jest zajebisty. Chyba wykurwie z tego forum, bo czytajac takich spierdolencow mi sie odechciewa. Nara
Ja pierdole jaki ty jestes zjebany... Podklad i mastering wokalu jest zajebisty. Chyba wykurwie z tego forum, bo czytajac takich spierdolencow mi sie odechciewa. Nara
CynicFM wrote:
to to jest w autotunie zrobione? xD wlasnie zobaczylem co to to autotune jakis gosciu spiewal i roznica jest zajebista
edit: myslalem, ze to kurwa gosciu zsamplowal i zrobil z tego remix czy cos
ty, kurwa, tepa srako
i ty chcesz cos osiagnac w branzy muzycznej ;DDDDDDDDDDDDdd
"Podklad i mastering wokalu jest zajebisty." - gnije z debila
CynicFM wrote:
to to jest w autotunie zrobione? xD wlasnie zobaczylem co to to autotune jakis gosciu spiewal i roznica jest zajebista
edit: myslalem, ze to kurwa gosciu zsamplowal i zrobil z tego remix czy cos
ty, kurwa, tepa srako
i ty chcesz cos osiagnac w branzy muzycznej ;DDDDDDDDDDDDdd
"Podklad i mastering wokalu jest zajebisty." - gnije z debila
Bo wokal jest zajebsity ty tepy kurwiu. Wczoraj jak sobie spiewalem, to przypomnailem sobie o ym utworze ty chory kurwiu pierdolony. The big electron ŁOU ŁOU ŁOU ŁOU najlepsze smieciu
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum